Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Ma jaz nisem tolk za pomlad, ampak recimo... mene dostkrat kam vlece, tud pozimi, tud ko dezuje.... ne tolk na sonce glih in tko...

ceprav, saj mam rada naravo, sam nisem nic v naravi. :|||

Se dobr, da imam tako okolje, da nimam se ko ven pogledam betona.

Pa SE DOBR (x!x) da mam balkon (sem si ga vedno zelela; ko sem bila majhna, sem tumbala mami, naj bi mi kar v 7. shtuku tkole balkon napedencAL - da bi tko ven strlel, edini tam v 7. stolpnice. :P :P

Pa da bi v shpajzi imela svojo sobo ('saj je dost velika') :D)...

Tibetancev pa se vedno ne delam, 15 jih nisem pa nikol, po mojem.

Mi sede 5-9.

(*ko smo glih v tibetancih x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hojla, Lia!

A si pa imela kdaj kake stranske učinke? x:)x .

Meni so se te slabosti tudi nehale-je bilo verjetno povezano z Luno :o|o: .

Lep dan xsrcx

Aha, imela stranske učinke....manj pokanja v sklepih, boljša gibljivost okončin, manj hrbteničnih bolečin, manj glavobolov, boljša koncentracija in umirjenost v delovanju x;)x x:Dx

xrolleyesx samo to me najeda, da se moram zmeraj znova zbrcat, da jih vsak dan naredim....

Orka raketa...zdaj vem zakaj je lenoba naglavni greh x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Aha, imela stranske učinke....manj pokanja v sklepih, boljša gibljivost okončin, manj hrbteničnih bolečin, manj glavobolov, boljša koncentracija in umirjenost v delovanju x;)x  x:Dx

xrolleyesx samo to me najeda, da se moram zmeraj znova zbrcat, da jih vsak dan naredim....

Orka raketa...zdaj vem zakaj je lenoba naglavni greh x:Dx  x:Dx

ej sej čez par mesecev je lažje x:Dx

k vstaneš zjutri jih kr avtomatsko greš delat, brez da bi kej posebi razmišlju al se ti da al ne - tko nekak k zobe umit x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

:eek:

kak si pa ti pridna....mislim da se bom tudi čez pet let morala zbrcat....

pregovorna lenoba Lia

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:wOOt: nisi edini...

jst se pa lepo pomenim sama s seboj, potle pa če ne gre z lepega, gre pa z grdega...

se pa zbrcamo x:Dx x;)x

xzobkox xyesx

hehehe... moj red se je tud čist pobrkal. dons 5x, včeri nč... k sem raj mal dle spala (pol se pa ne vem kje hvalim kako sem lahko vstala :inocent:
spet se mi je na bolš poslabšal

hehehehehehe... na konju, gola v sedlu x:Dx x:Dx x:Dx

dons jih pa nism nardila. sm čist polomlena... razmišlam da bi jih kr u službi... sam kam nej se dam? na hodnik? x:Dx x:Dx x:Dx

x;)x Točka ena nehaj se sekirat, škodje zdravju x:Dx

Točka dva, boš že še nadoknadila, ko bo cajt za to.... x:)x

x:o)x pr nas je pa eden dobil brco...tak čudn dan sam za pr mir bit, ne pa migat...

ampakredjeredpačepravslab

men je pa dan lih taprav za premikat se. k sem mal nemirna... tralalala... grem pol na sprehod... k tko dežuje.. kje je kšn dež? w:Iw

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...