Marsa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ma jaz nisem tolk za pomlad, ampak recimo... mene dostkrat kam vlece, tud pozimi, tud ko dezuje.... ne tolk na sonce glih in tko... ceprav, saj mam rada naravo, sam nisem nic v naravi. :|||Se dobr, da imam tako okolje, da nimam se ko ven pogledam betona.Pa SE DOBR (x!x) da mam balkon (sem si ga vedno zelela; ko sem bila majhna, sem tumbala mami, naj bi mi kar v 7. shtuku tkole balkon napedencAL - da bi tko ven strlel, edini tam v 7. stolpnice. :PPa da bi v shpajzi imela svojo sobo ('saj je dost velika') )... *** Tibetancev pa se vedno ne delam, 15 jih nisem pa nikol, po mojem.Mi sede 5-9.(*ko smo glih v tibetancih ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 jz dons spet "samo" 5.... je tko težko ta teden vstajat zjutri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, Lia!A si pa imela kdaj kake stranske učinke? . Meni so se te slabosti tudi nehale-je bilo verjetno povezano z Luno .Lep dan Aha, imela stranske učinke....manj pokanja v sklepih, boljša gibljivost okončin, manj hrbteničnih bolečin, manj glavobolov, boljša koncentracija in umirjenost v delovanju samo to me najeda, da se moram zmeraj znova zbrcat, da jih vsak dan naredim.... Orka raketa...zdaj vem zakaj je lenoba naglavni greh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, imela stranske učinke....manj pokanja v sklepih, boljša gibljivost okončin, manj hrbteničnih bolečin, manj glavobolov, boljša koncentracija in umirjenost v delovanju samo to me najeda, da se moram zmeraj znova zbrcat, da jih vsak dan naredim.... Orka raketa...zdaj vem zakaj je lenoba naglavni greh ej sej čez par mesecev je lažje k vstaneš zjutri jih kr avtomatsko greš delat, brez da bi kej posebi razmišlju al se ti da al ne - tko nekak k zobe umit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kak si pa ti pridna....mislim da se bom tudi čez pet let morala zbrcat.... pregovorna lenoba Lia Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ne, boš vidla da nau treba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 že dve let se brcam, bom pa ja vedla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> že dve let se brcam, bom pa ja vedla matr pol zgleda da za ene res ni žaube Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 al pa še nisi na okus pršla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr pol zgleda da za ene res ni žaube no to pa tud že dolg vem....da mi ni pomoči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ne bojo "večje dojke" pred "tibetanci" .... dokler jih ma cvickar na čez :xx!: ne bojo Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 dons nardila 3 ponovitve... čist premal... bo treba jutri definitivno več... to je čist premejhna doza Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 nisi edini... jst se pa lepo pomenim sama s seboj, potle pa če ne gre z lepega, gre pa z grdega... se pa zbrcamo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hehehe... moj red se je tud čist pobrkal. dons 5x, včeri nč... k sem raj mal dle spala (pol se pa ne vem kje hvalim kako sem lahko vstala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Sam, da ne bosta gola v sedlu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 hehehehehehe... na konju, gola v sedlu dons jih pa nism nardila. sm čist polomlena... razmišlam da bi jih kr u službi... sam kam nej se dam? na hodnik? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jz tud ne bi brcala... razn če kdo izrecno prosi. pa še takrt ga ne bi mogla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 pozna kdo kakšen forum, kjer se v angleščini pogovarjajo o tibetancih? jaz ne najdem nič pametnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ma jaz pa ni šans, da zjutraj vstanem prej in telovadim...pa tako ok mi je že šlo. Kaj naj naredim? Tan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Točka ena nehaj se sekirat, škodje zdravju Točka dva, boš že še nadoknadila, ko bo cajt za to.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jutro... ma jz jih tud čist neredno delam zadnje dni... ampak dones sem jih mi ni blo treba nobenga brcnt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 pr nas je pa eden dobil brco...tak čudn dan sam za pr mir bit, ne pa migat... ampakredjeredpačepravslab Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 men je pa dan lih taprav za premikat se. k sem mal nemirna... tralalala... grem pol na sprehod... k tko dežuje.. kje je kšn dež? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 jutroooo silvrčk.... odvisnik... hihihi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 danes začuda brez muke opravili zalogaj tibetančkov..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.