aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehehe... kul... dve na četrtem tralala tralili... kaj boš pa zej reku silvič? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zdaj se je pa poba zmedel Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehe na prstke proba preštet kako je če sta dve na četrtem... pa se mu je zataknl... hihihhihi.... engatakratkega pa bo dvojno vidu pa bo en prst za dve Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 oooo pol mi je končno ratal bit sedma... hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>porkaduš babnce ... ...torej...khmmm...naslednja, ki pride je OSMA A možnosti, da bo pršu kak tip pa ni? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 je malo manjša.... on je itaq PRVI Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 zamudila štetje evo me Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>je malo manjša.... on je itaq PRVI Prvi in edini?!? x!x Enim je pa fajn! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehe... so poniknil... bojo ven pokukal... zdej dežuje jih bo dež ven spravu... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Halooo x!x A smo v vojski al kwa da se kar naprej neki preštevamo Itaq ne vem, na katero mesto me boste uvrstili... say 6 (če sta 2 na 4., naprej pa se ne ve...) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jutro! Sem danes jaz taprva? Tibetanci navsezgodaj fuuuuul pašejo, sploh v takem turobnem jutru... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 hihihihi... ne vem če je začetniški. jz sem dons jih tud ful poskočno nardila... so takooo pasal... edin 4 vaja (trtica me boli, sem v nedeljo po štengah padla) mi je malček problemčke delala... ampak smo jo nardil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jaz sen jih danes naredila z lahkoto in užitkom Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ojla! Uspešno sem se prebila skozi začetniške muke tibetanskih vaj.Tisti ekstra učinki (totalna bodnost, prezgodnje zbujanaje) so se zdaj omilili Pogrešam pa, če kak dan ne utegnem (če prepozno vstanem) narediti vaj tako 'z občutkom'. Ubogala vaše nasvete o postopnosti.Zdaj sem na sedmih ponovitvah in mi ne povzročajo posebnih težav - dobro no, pri četri vaji mi itak zmeri rame 'škripajo' - ampak delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Hajli, hajlo,na delo zdaj gremo Sem zgodaj vstala,za prvo družbo Tibetance zbrala x!x Kuuuuul! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jz sem jih dons tud bl z užitkom. opažam, da sem jih začela bolj počasi in zavestno delat. da niso samo ene vaje... ampak uživam v njih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Opravljeno. Sem ugotovila, da se drugače počutim, če prej pijem vodo-boljše. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dons mi je mal cajta prmankval... k sem tud mal mal spala... ampak smo jih z veseljem naredili. mal bol hitri tempo kot včerej ampak raztegnjeni smo. jz tud en glaž vode spijem. ampak ponavadi ko sem fertik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kuku A vedno tko zgodi vstajate? x!x No jst dons nisem mela glih mira zjutri, se je tamala prezgodi zbudila.... Spelala sem sicer do konca, ampak je bolš, če ni zraven žive duše... En krasen dan vam želim Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja a nej kr nehamo? hehe... v službi ne spreminjajo ure prihoda kr tkole... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 tko, po nekaj dnevih prisilnega posta s Tibetančki, jutri pričnem nazaj....me veseli, za vodo in tudi mene moti, če nisem sama v družbi z njimi...lep dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Tudi danes so mi "stekli" tibetanci.Lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 smo naredili tudi danes...samo ta presneta lenoba... smo se mogli na finto vržt, danes lih ni razpoloženje, da bi se brcali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 silver! ti ti ti! vsak dan slabš... tebe bo treba zbrcat tkole jih zanemarjaš boge tibetančke.... no jz sem jih nardila... ampak sem zdej spet na 7 ponovitvah... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.