cvet 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Čist me šokira , ko najprej neprijavljena gledam komentarje in pol zgleda, kot da nekateri tekate po forumu ob 4:35 x!x No, kakorkoli, en shit je tud pr men - dons sm zjutri eskivirala tibetance, ampak jih bom zvečer povabla, pa če koza crkne. :xx!: Uživite, pa četud v lenobi! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 uuuuuu. silviiiiii!!! kwa sm zdej ponosna nate bravo! zaslužš lupčka PRIDEN! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Mater ste pridni A se nej začnem kr v službi vrtet in se pol vržem še na tla Eh rajš ne, službo še rabim neki časa Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 hehe to bi blo neki za vidit tule pri nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> cvet, imam službo doma...tako da...ne me posnemat razen če šefa pregovoriš, da jih s tabo dela... Ja, ni slaba ideja, mislim da bi celo bil za to Ampak ma pol on še direktorco nad sabo :!: , tko da se ne bi dobr končal... Sicer pa njej tud ne bi škodval tibetanci... Grem rajš pržgat enga virtualca Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 nbenmu neb škodval... zato se pa preganjamo klele, da jih delamo... hehehe... jz bi tud rada uvedla še kšno rundo popoldne, al pa zvečer... ne bi blo slabo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jz sem se pa dons komi spravla. še na steprju sem bla... sam tibetance KOMI... jao. sej jutr bo zih lažje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jutro! men je pa kr šlo , pa čeprov sem včeri mela dan off. Mmmm, sonček tok paše Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jaz sem pa danes nameravala 13ponovitev naredit, pa mi je marsino o 13-ki, odzvanjalo v glavi, pa sem se nekako odločila za 14 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehee jz sem dons 9, pa še par jogijskih vaj. ful mi je fajn metuljček... da si medenico razgibam lep dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Doooobro juuuutro x!x Dons mi je šlo ful lažje kot včeri, čeprov sem mislila, da mi je šlo včeri dobr Jast sem kr na 15 ponovitvah. Uživite, jst mam spet težek dan v službi :!: Mogoče grem pržgat še enga virtualcax , če mi bo kdo kofe skuhu x!x x? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O, pridni vsi Kako hitro se poje nekaj zarečenega kruha... sem rekla, da pod 15 pa ne grem.No, in zaradi žulja na dlani (in posledično slabše opore) sem morala zadnjih nekaj dni sklestiti vaje na minimum Ampak danes sem bila spet na 15 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 jz sem jih tud pridno opravila. pa tud me skrbi dajejo lep razgiban dan. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kuku Jst sem jih dons tud bol skup zmetala Sem mogla še na hitr nardit menjavo "čisto za usrano" v pom. stroju, ker se mi včeri zvečer ni lubl x!x Bom zvečer še eno orng rundo Lepo preživite dan! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 No, jaz sem pa prispela do 15.ponovitev. Se mi zdi, da čutim spremembo-telo mi je kar zažarelo in kot da bi čutila energijo, ki se pretaka po "kanalih" v telesu.fajn Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še tole vam sporočam...danes sem dobil tudi knjigo od Petra Kelderja : Vrelec mladosti , kjer je opisanih teh 5 vaj (tudi 6. vendar se ji bom gladko izognil :Dx ) Takole na brzino vidim, da sem vaje izvajal več ali manj pravilno, le pri četrti sem malo po svoje zavil. Knjiga ima tudi nekaj dodatkov (..o prehrani, pisma bralcev...) , ki pa niso bogve kaj . Če kdo knjige nima in ga kaj zanima, me lahko vpraša ... In kaj si pri četrti po svoje delal?mene mal peta bode, zjutraj ne dobim pet na tla pa če me ganjaš, popoldne no problemos... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 a zraven spreminjaš položaj rok ali ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 sem šla probat sedajle, no jaz recimo sedaj nimam problemov in ne spremenim oz. ne potegnem rok k sebi, pa imam pete na tleh, zjutraj ni šans...ja tip nima pet na tleh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 roke imam v črti s prsnim košem (hehe se dober sliši tole) in mi ni treba nič spreminjati, čaki grem še enkrat probat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 očitno ni pomembno... bom zjutraj probala nekaj premaknit grem iz računalnika dol, hčera čaka da pregleda svoje zadevemej se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Halo, halo! A dons pa nobenga tibetanca na spregled? x!x Jst zdej že dva dni k'r bol na hitr mečem skup te vaje - se vidi, da me daje PMS, pa k'r po hladilniku in shrambi brskam, joooooj! No, sm brala mal debato o izvajanju 5.vaje: pete tudi meni delajo težave, ampak položaja nog in rok pa med vajo ne spreminjam - in se pol človk dobr pretegne. Užiiiiiiivite! Jst sm glih sredi presoje; pa sej je zabavno, če ma človk rad svoje delo. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jutr...ne ..daaaan ! kadarkol pridem, sem prvi ...danes sem prišel na 9 ponovitev, pa tud filing je bil kar v redu...naj gre tako naprej Si me prehitel!!!! Če me pa motijo tu....kok si upajo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hojla, jaz tudi pri 5.malo potegnem roke not, oz.ven . No, glavno je, da meni pašejo, ane?Glede 6.pa se ti pridružujem, silver . Lep, cvetoč dan xrosex Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 dobro jutro Silver, včasih je potrebno tud to jaz pa danes trda kot les, komaj sem spravila skupaj 11 ponovitev. Sem pa pete dala dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro.. dons sem pa zaspal... ...in hitim lovit tole zamujeno uro. Tibetančki bodo kasnej prišli na vrsto, ko bo čas .. . aiwa, cvet, julijana, selene ... in vsi ostali ...lep dan Ampak si bil vseeno prvi, hehehe Lep dan vsem tudi od mene.............. x!x x!x Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.