Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Imam prijateljico, ki dela tibetance že odkar so prišli na dan v obliki knjige v SLO.

Je res zelo mladostna in sploh super (že itak... x^x )

Pa ji pravim, kako sedaj spet (že ta žnj-tič) delam to in jo vprašam, če je kdaj nehala v vseh teh letih (več kot 10 let). Pravi, da v bistvu ne, da dela stalno. Če pa se počuti res zanič...... (pričakovala sem, da bo rekla; potem jih pač ne naredim) potem se še posebno potrudi, da JIH NAREDI ..... :palec:

Zaradi nje sem jih tudi jaz sploh začela delat. Bile sva cimre v sobi na službeni poti in zjutraj, ko sva komaj odprli oči, ona POK na tla ob postelji na tistem ozkem pasu tal in ... telovadi. Jaz jo gledam ko čuk :eek: in mi pove, da so to tibetanci. Jaz pa: ..... eeee, mislim, da imam neko tako knjigo nekje doma na neki polici...... :inocent: sveda, kupila sem knjigo in jo prelistala ter ruknila med ostale..... No, ko sem videla, ko to enostavno dela, sem začela še jaz (pa vmes že miljonkrat nehala, pa spet začela itd..... :xx!:

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Deli na socialnih omrežjih

Ajd, da se 'osvobodilni fronti' z občasnim oglašanjem pridružim še jaz.

Trenutno sem na 9 ponovitvah - priznam, kako jutro vaje prešpricam (kadar zaspim; malo neumno bi bilo v službi razlagati, da zamujam zaradi tibetancev).

Tistih mega efektov iz prvega tedna vaj ne doživljam več, se pa čuti, da je telo bolj gibčno, kar je pa tudi fajn xDDx

jaz sem tud dons naredila tibetance, ker dons ne grem na fitnes in pogresam pol miganje.

Sem se pa zlo namatrala, komaj naredila, zarad zapestjA - se mi je ganglij premaknil in mi direkt na zivec pritiska (sicer ga lohk tud ne cutim)...

drugac bi mi bilo pa fajn...

5 ponovitev naredim.

Daisy, cist vsak dan?

ah, to je pa men mal pretiran. kaj pa ce bi imela zvit prst?

Katastrofa, ce kak dan ne bi, ce bi sicer furala cist vsak dan, vis tega pa nocem, tko za prmej...

Tud menim, da je koristno mal brejka - od CESARKOLI ze. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

danes 7. fuuul jih paše narest. sam kšn dan se je težko spravt. drugač je pa tok fajn k se res razgibaš in si pol ful bl lahkoten in prebujen. :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

Ja, Marsa, mislim, da je koristno kar vsak dan, noben dopust ni potreben.... Jih poznam ene par, ki to počnejo non stop že več let in so resnično kot rožce, redkokdaj (če sploh) bolni, so prožni, razmigani itd.... Učinek na telo pri določenih vajah baje kot pri vsaki stvari dosežeš le z rednim delom

Jasno da so situacije, ko ne moreš ali se ti res absolutno ne ljubi.

Jaz sem si včasih, ko sem jih delala vzela "dopust" v soboto in nedeljo, v glavnem zato, ker so bili vsi doma in tega ne morem početi v svoji sobi. Pa seveda mi je pasalo lenarit.

Sedaj sem pa sklenila, da bom delala vsak dan ( x:Dx - me res zanima ???), pa četudi naredim vsakega samo po enega ali tri. da se vsaj malo aktiviram na energetskem nivoju. Včeraj se mi res ni dalo, pa sem se vseeno "odkljukala" in počutila bolje, danes sem bila zjutrat precej zanič, malo me boli grlo in sem kot bi se me nekaj lotevalo... pa sem jih... samo tibetance 5x, ostalega pa ne. In res mi je bistveno bolje, verjeli ali ne!

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Živjo vsem po kar nekajdnevnem premoru oglašanja x;)x :palec: xsrcx

Tibetance sem pa nadvse pridno izvajala in mi res pašejo x:px

Kakšen dan vmes jih tudi jaz spustim, vendar le izjemoma xsrcx x^x

Vidim, da je na forumu veselo kot vedno :onfire: :fool: xsmx

Lep dan vsem še naprej ali pa vsaj od zdaj naprej x;)x

C.

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

dons jih bom počas probala narest. ne vem če bo ratal... me ful vse boli... probat pa ni greh... al je? xzobkox xg:Dx

lep uspešen dan s tibetančki vam želiiiiimmmm x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

jst sem jih pa danes zaenrkat izpustila - sem šibala v službico neki rešit... ma zakaj sem sploh vstala tko kmalu :xx!: tko zdej bom šla pa tečt, potem pa tibetančke nardit

Dobro jutro, Silver

Dobro jutro! x;)x xsrcx

Kako lep dan se obeta x:)x x:Dx . Po tibetančkih pa se človek sploh počuti k'rožca :flower:

Uživite, jst bom dan na žalost preživela v službi :sori: .....

No, je blo pa včeri tolk lepš. x;)x

Juuuutroooo x;)x xsrcx xg:Dx

Mene je zagrabilo hudo malodušje in sem tri dni izpustila tibetanske. Jih pogrešam, vendar se jim kar malo upiram. Ko bom začela znova bom morala začeti z manj ponovitev. No kaj hočeš včasih gremo kak korak nazaj, potem pa še toliko bolj hitro naprej.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Itak-ne mores skoz premocrtno naprej, to je proti vsem zakonom narave.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tudi meni gre nekam na težko... Sem jih začela spet delat pred tremi dnevi, po tri tedenski pavzi (ko se je zdelo, da zanje ni časa x:o)x). Priznam, manjkali so mi. No ja, seveda sama vadba niti ne x8Dx, pač pa energija... Sem se je že kar navadila.x8Dx x:)x

Tako da upam, da bodo kmalu učinki... Pa da bo že jutri lažje migat... xyesx x8Dx

x8Dx Sonce veselo sije in moja dobra volja še ni uplahnila. Brkljam po netu, berem blazno pametne komentarje in se zabavam ob njih. Še včeraj me je blazno bolela glava, pa sem rekla "dost" in sem šla zvečer na aerobiko, da sem se kar zvalila v posteljo. Jutro je bilo kot vedno prehitro, ampak... xDDx xDDx xDDx končno sem se tudi jaz spravila na jutranje razmigaavanje. x:Dx Glavobol, bi rekla, je kar minil in energija se še tudi kar drži. Upam, da bo zdržala do večera... xredx xredx xredx Tibetanke so mega.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...