Ksenia 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 me prav zanima kako bo tole šlo zjutraj, auč... ampak zanimivo, tko nedolžno zgledajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Živjo, tibetančkoizvajalci Ne morem verjet, danes sem res delala tibetančke že zjutraj, preden sem šla v službo ... še vsa zmačkana v pižami, in je prav pasalo... Samo do tega moram še prit, da bom res pred njimi spila malo več mlačne vode kot sem jo danes (skoraj nič... nekako mi ne gre...? zakaj je prazaprav voda pomembna pred tibetančki in zakaj prav mlačna, če mi zna kdo razložit?)... Danes imam prvič musklfiber, in sicer bolj v zgornjem delu telesa... zgleda, da sem res zelo postopno začela s težavnostjo vaj... pa tudi to je, da jih spočetka še nisem znala čisto uredu izvajat in se jih sedaj učim... in sem vedno bližje pravilnemu izvajanju, zato pa tudi takšen učinek Lepo se imejte, zabavajte se in naj vam tibetančki vsak dan vedno znova teknejo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 pismo, to ni res, auč, ampak sem trmasta, jutri je nov dan, a ne Lep dan vsem skupaj, auč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Bravo, Selene. Še kakšen dan in "musklfibra" ne bo več. Trdna volja je odlika močnih osebnosti. Najpomembnejša zmaga je zmaga nad samim seboj. Čestitam. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Zjutraj vstanem in se že začnem pripravljat na tibetančke, pa cimra pride?? Hmmm... kako naj ji zdaj jaz to razložim, da malo "telovadim" zjutraj Pa sem ji rekla in se je mal zasmejala, jaz pa armič na tla in greeeemo Dobro jutro vsem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Pozdrav Sončna Vila Kar razloži ji, mogoče še začne sama telovadit po tibetansko, saj ni slabo....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikanai 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Najprej lep pozdrav vsem skupaj! Tibetance tudi sama delam že približno 3 mesece. Delam jih zjutraj in počutim se res veliko bolje kot prej. Število vaj postopno povečujem. Med novoletnimi prazniki, ko je bilo več časa, sem jih povečala na 12. Sedaj, ko se je začela služba in vse, kar zraven paše, imam manj energije in zjutraj jih že kar s težavo delam. Razmišljam, da bi število ponavljanj zmanjšala nazaj na 9. Ali je kdo že zmanjšal število ponavljanj vaj? Ali pa bo bolje, da malo stisnem zobe in potrpim par dni - saj potem bo že bolje. Pikanai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 * Stevilo ponavljanj vaje - dolgo casa furajte na 3, 5....... potem pocasi zvisujte na 7... potem na 9.Celo lahko mesece delate 5 ali 7 ali 9 ponovitev. To cisto zadostuje - velja pa, naj ponavljanj ne bi bilo manj kot 3 za posamezno vajo...Na eni prejšnjih strani je Marsa lepo pisala o tem, in tudi sama vidiš kaj ti koristi. Delaj po svojem občutku, to je najbolje. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Pozdrav Sončna Vila Kar razloži ji, mogoče še začne sama telovadit po tibetansko, saj ni slabo....lep dan Zdravo Boris in lep dan ti želim Saj sem že bila na tem, da ji povem kaj o tibetančkih, ampak je v isti sapi začela govorit o tem, da je za novo leto tudi ona dobila od prijateljice "knjigo z nekimi čudnimi vajami" prav za njeno znamenje horoskopa, ampak da ona ni kaj preveč za "tisto smešno n... no in ko sem jo vprašala, kakšne vaje so to, sva prišle do ugotovitve, da so to mudre od Sabrine Meško sicer sem ji potem razložila, kaj naj bi tibetančki spodbujali pri človeku, ampak to je bilo pa tudi to Hmmmm če ji že mudre niso všeč, potem nad tibetančki tudi verjetno ne bi bila ravno najbolj navdušena So pa fajn... tibetančki Lep pozdrav vsem, Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alisa 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Pozdrav vsem skupaj!Evo jo, šesta vaja: ŠESTI OBRED (izvajamo, ko čutimo višek spolne moči) Stojimo vzravnani in počasi izdihujemo ves zrak iz pljuč. Že medtem se počasi sklonimo in položimo roke na kolena. Iztisnemo še zadnji ostanek zraka in se nato s povsem praznimi pljuči vrnemo v vzravnano držo. Dlani položimo na boke in se nanje čvrsto opremo, tako da se nam dvignejo ramena. Hkrati potegnemo trebuh čimbolj noter in prsi ven. V tej drži ostanemo, kolikor le zmoremo. Ko pa že moramo zajeti sapo, naj zrak priteka v prazna pljuča skozi nos. Ko so pljuča polna, izdihnemo skozi usta in tedaj pustimo roke prosto viseti ob telesu. Nato večkrat globoko vdihnemo skozi usta ali nos in prav tako izdihnemo skozi usta ali nos.Vajo ponovimo 3x, da spolno energijo preusmerimo navzgor. Citiraj "Mir prihaja od znotraj.Ne išči ga zunaj." BUDDHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 O, Alisa, zivjo in dobrodosla! Hvala ti za tole. Je pa zanimivo - tole jogijsko vajo sem prvic izvajala ze pred kakimi 20 leti, nisem pa vedela, da gre za 6. tibetancev. Fajn vaja. Meni se je zdelo, da gre za sprostitveno oz. reaktivirajoco vajo, odvisno od tega, kaj potrebujes.No, saj, moja 6. vaja (macka) je konec koncev tudi jogijska vaja.In se zanimivost: folk, ki mu je zoprna joga in vse, on ne 'kupi tega', a pridkano in krotko dela jogijske vaje! Ker kaj pa je drugega macka, etc. etc... - velik del je jogijskih vaj pri najbolj klasicni telovadbi... Skratka - ce nam ustreza takoj po vajah oz. v sklopu vaj se kaksna vaja, jo komot izvajamo - v istem ritmu, stevilu...Kasneje pustimo pri miru - ni potrebno reaktivirati kar naprej se.. Aja, Pikanai (zivjo in dobrodosla ) je vprasala, ce gre lahko 'nazaj' - ce lahko zmanjsa stevilo vaj - ne vem, zakaj ne... Kolikor se pocutis... ravno to je dbest pri vsem...Jaz sem mesece dalala na 5, ker mi casovno in sicer zelo ustreza. So mocne vaje, dobim apetit, srce mi sutira... zelo jang vaje, skratke (ravno zato macka na koncu).Ali pa je primerna tudi kaka vaja (tudi jogijska) za ravnotezje, npr. Izdihas tako, kot bi izpraznil vreco, kar povesis se nekako..Ko pa vdihnes, pa sproti ko vdihujes, stopis na prste in sledis svojim rokam, ki jih v loku navidezno sklenes nad glavo... In spet...Neverjetno opazimo, da je vcasih tezko obstati na prstih - tedaj je nase ravnotezje malo slabse, pa je fajn kako vajo narediti tudi za ravnotezje... Sicer pa ni nic cudnega, da so tibetanske ali jogijske vaje mocne - masiranje scitnice, ko tam tiscis blago... masiranje vseh notranjih organov, presvezena kri, pretok... Ne more biti drugace kot da je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 jaz grem pa zdaj po dolgem casu spet zacet, da se zaposlim med tem postom.... moram se ustalit, drugace ni haska! sem iskala knjigico zdaj ena 2 tedna ( po selitvi...zmeda...) in sem jo vceraj nasla!!! jupiiiii! tibet here i come! free me! ( da ne bomo samo zmeraj tibeta osvobajali ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Hej, telovadci Nekak zadnje dneve se bolj vlečem okrog kot ne... čeprav delam tibetančke (4 ponovitve vrtenja, ostale vaje 5 ponovitev, počasi in vztrajno ) zdaj že od novega leta... nekak vsi poročajo o nekem hudem navalu energije pri izvajanju tibetančkov, jaz pa zadnje dva, tri dni skoraj crk... nobene energije, počutje na nuli ali pa v minusu, skoraj že fizična utrujenost... pa nič takega ne delam, kar naj bi bilo noro utrujajoče... ne vem, možno, da je luna, ki me matra... ker sem itak spala dokaj slabo že tri dni... pa tudi delam si probleme čisto za brezveze (torej beri: tam, kjer jih ni) in me tudi to dodatno izčrpava... nekako se mi zdi, da je možno, da vse to izvira iz mojih mentanih ciklanj? hmmm ravnokar me pa en sprašuje na msn-u, kako kaj luno prenašam, da je on čist povožen Hmmm mi zna kdo ponudit na tole mojo zmešnjavo kakšen odgovor? Tenks Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Pikanai....a to ti iz Pike Nogavicke? d best! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 HEJ vsi izvajalci!! en pozdrav in eno vprasanje...nekje se je pisalo o drugi knjigi...?! kje jo dobim...? sem bla zadnjic v knjigarni, nihce ni nic cvedel.potem se o tej 6. vaji...saj to je vaja opisana v tej knjigi, ki jo imam...in to je prva knjiga...kako to, da je nihce ne pozna dobro, ce je itak tam, v knjigi?a to ste se vi po kaksnem ljudskem izrocilu ucili...?! jaz jih delam vseh 6, glede na to, da trenutno nimam fizicnega partnera, pa imam vso to energijo...od kolen gor... mislim pa, da se bo to ob priliki spremenilo! soncna vila:jaz mislim, da je to termin usklajevanja...tvojih energij in tudi zunanji vplivi so bili mocni, tale lunca je vse zadela, res!!!pa se delat jih je treba malo dlje, po moje... jih delas ' ze od novega leta'...celih 9 dni...?! ce si mislila od zadnjega novega leta.... je to malo malo...ce pa od lani, pa...hm! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 Pozdravljeni vsi zavezniki Tibetančkov, Po dolgem času se javljam. Te vaje so ZAKON. Z njimi sem okužla vse okrog mene; prijatelje, fanta, sodelavko in celo mamo.Moraš pa jih izvajati nekaj časa, da vidiš učinke...Rezultati ne pridejo čez noč, ampak se pravi učinki kažejo nekako po treh mesecih rednih vaj. Posredujem dve izkušnji od mojih znank:1. Prijateljica je po 6 mesecih rednih vaj, brez spremembe hrane shujšala 9kg. Še najlešpe od tega je, da je videt lepša, mlajša...super izgleda. Nič povešene kože, ki je značilna za hitro hujšanje.2. Druga moja znanka pa je imela zelo slab sluh že od rojstva. Zdaj dela redno vaje že cca pol leta in njena zdravnica se čudi od kje se ji je sluh tako izboljšal. Ona pravi, da ni nič novega uvedla v svoje življenje, le Tibetance.Moje izkušnje Vam povem, ko bom imela več rezultatov, čez kakšna dva meseca. Do takrat pa bom vesela, če še kdo pove kakošno vspodbudno izkušnjo.Ti sončna vila pa vztrajaj, po 9 dneh ne moreš pričakovat kar naenkrat porast energije, samo vztrajaj pa boš videla. Mogoče je za padec energije krivo to, da se telo šele prilagaja na vaje. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 Živjo Tinka, Druga knjiga se imenuje Vrelec mladosti 2. Izdana je bila pri založbi Vale Novak. Avtorja bom preverla, ti javim. Jaz sem si knjigo izposodila v knjižnjici, pri nas v Novi Gorici jih imajo kar nekaj izvodov. Se jo splača prebrat, je res super, piše tudi o izkušnjah ljudi in celo zdravnikov. Potem opiše kako vsaka vaja koristi za telo. En del je namenjen celo prehrani. Skratka res odlična knjigica. Za mojo oceno dosti boljša od prve. Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Tinka in Bombonček, hvala vama za podporo Nekje sem zasledila, da pač nekdo izvaja tibetnačke "že" pet dni in da ima neverjetno več energije kot prej zato sem pa tudi mislila, da se takoj pozna na izvajanju tibetančkov bom seveda vztrajala, ker mi predstavljajo luštkan obred zjutraj, ki si ga posvetim... pa še fino se zbrihtam in prebudim, če jih izvajam.... preden sem jih začela, sem se vedno zjutraj vlačila okrog kot megla še nadaljnje tri ure in ja, tinca, res je bila luna.... čisto možno, da vedno tako vpliva name, pa sem šele sedaj opazila (luninemu koledarčku v zahvalo ) pa pa Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Sončna vila danes so tibetančki že za menoj, mislim da za teboj še ne, zato uživaj ob njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Sončna vila danes so tibetančki že za menoj, mislim da za teboj še ne, zato uživaj ob njih xrosex Imaš prav Pri meni so nastopili šele tam okrog 14h ... Sem imela prej ful dela s sanjami (Pa ne boš verjela, ampak direkt tvoje ime sem dala eni v sanjah... ampak mislim, da to ni povezano s tabo samo znana informacija pač, ki sem jo potem uporabila v sanjah ). Hvala, ti, Selene Pa tudi tebi in drugim "tibetančkom" želim en zelo zelo lep dan Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Hudo! Tibetanci so na 4 straneh!! Wow! Super, Bomboncek, thanx za tole. Je pa razlicno - lahko dejansko izvajas sele 5 dni in imas kar takoj ful energy, nekdo pa mora dlje vztrajati, da opazi rezultate oz. ucinek.Kot povsod - ne smemo prehitro vreci puske v koruzo. Musklfibr je pa cisto kul - vsaj dejansko dobesedno cutis, da dela zadeva, sicer kar podcenjujes, ker je tako simple kao... Dbest da vas/nas je toliko, ki skrbimo tudi za telo - poleg skrbi za duha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 [imaš prav Pri meni so nastopili šele tam okrog 14h ... Sem imela prej ful dela s sanjami (Pa ne boš verjela, ampak direkt tvoje ime sem dala eni v sanjah... ampak mislim, da to ni povezano s tabo samo znana informacija pač, ki sem jo potem uporabila v sanjah ).a Selene al Ksenija joj upam, da ni bila zlobna in te preganjala v sanjah, če je bila jo drugič kar k meni v sanje pošlji, da obračunam z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 a Selene al Ksenija joj upam, da ni bila zlobna in te preganjala v sanjah, če je bila jo drugič kar k meni v sanje pošlji, da obračunam z njo je bla kar Selene... pa čist fajn punca, nč bat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Še vedno jih vztrajno izvajam poleg svoji vsakodnevnih vaj za hrbtenico, me veseli, ker se mi je sedaj umiril apetit, v začetku me je že prav skrbelo......torej prvih 14 dni je minilo in sem prav navdušen....aja, rezultati pridejo čez čas. Lepo nedeljo vam želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.