Ksenia 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 heh tud jst 11 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 o selenčica... sm te pogrešala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 evo mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ja, tudi jaz sem se vprašala, kje si, selene Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 11 ponovitev, stežko sem se pripravila, ostale vaje izpustila...mala celo noč ni spala, jaz pa tud polno glavo vsega. mah, težave s seboj, okolico, internetom, upam, da je kriza mimo hvala vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 15... zmatrana... zdej pa še trebušnake pa počepe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Dons sem jih po dolgem cajtu spet delala, spet s tezavo zarad zapestja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 dobro jutro, mojih 19 jih je padlo pod mano in zdaj se skupaj veselimo lepega dne-je fajn ko nas je tolk pa mi ni dolgčas Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 tudi jaz Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 jz tud 11 julijančika ti pa že na 19?? še mal pa bo 21 čestitke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> .. se čist strinjam julijana...če nas ne bilo redno tu gor, bi jaz spavziral vsak tretji dan... lep dan.. fajn, da tu najdeš spodbudo... čeprav, v končni fazi delaš vaje zase in ne za publiko, ne? (vsaj jaz tako mislim) čez vikend sem jih 2x izpustila (je bilo drugih naporov preveč), zdaj pa spet veselo naprej... 17 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, ti jih pa zganjaš enkrat na teden , al kako... ma ne, hotla sem se za en mesec na fitnes, pa sem vmes imela MS, pol je bil pa ze tak datum, da se mi ne da sred julija not nekje svicat.pa sem se odlocla, da bom kar mal tibetance.Sam se prevec matram, preprosto ne morem delat brez kar ornk bolecin - torej to pa ni fajn pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ojla! Spet je veselo pri nas, vidim In da nam gre dobr Men so tele vaje kr zlezle pod kožo, opažam..... še vedno 17. Uživite! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 js pa na svoji petki vztrajam (včasih sedemki)... to mi je taman, več me ne mika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 dobro jutro dober dan- s tbetanci naprej! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..saj, pri četrti in peti vaji roke v zapestju precej trpijo. Sicer pa menda lahko tudi izpustiš kako vajo in narediš samo prve tri ..recimo. Ali pa če mogoče drugače postaviš roke...jih stisneš v pest recimo.. in se tako dvigaš. ..še bolj prebrisano pa je, da 15 minut dlje poležiš zjutraj in jih sploh ne narediš..te garantirano nič ne boli...ampak to je samo za tavelke mojstre.. Silver, vsekakor si nenadkriljiv nad zgodnjo uro, ko se pojaviš tu gor Jst med tednom tud vstajam ob 5.15, sam morm pol pridet še do službe..... Ampak kmal dobiš konkurenco, drug teden mi inštalirajo doma internet Drgač pa 17 ponovitev. Lep vikend vsem! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 smrk, smrk, smrk.... danes zavestno izpustila tole, ampak imam namen čez dan nadoknadit, sej to tud drži, ane?Lia, vedno se nasmehnem, ko preberem 3x7, mislim da je to kr v enem kosu 21 a? Jst se pa že eno leto ne premaknem, pridem na 15 pa grem nazaj dol, pa gor... ampak očitno bom osvajala višje številke, ko bom velika in odrasla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 danes sem jih naredila v naravi, na rumenem travniku, okoli mene pa metulji Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Kuku! A ni čist nobenga tod naokoli? Mmmm Julijana, jst bi tud v naravi Že komi čakam, da gremo na morje, pol bom pa lohk tud jst....pred prikolco, pod kakim borovcem....mmmmmmmmmm....diši Lep dan vsem Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 juhu, jutro je tu. s tibetanci naprej! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..daaaaan sem vam dal malo fore, da ne bom vsak dan taprvi...pa nič.. danes sem šel na 13 ponovitev..občutek čisto fajn.. . Bom sedaj kakšen teden ali dva držal ta nivo..nič prehiteval.. lep dan vsem.. O ti smola. Kje si bil pa včeraj? Sem pa bla taprva Men sedemnajstka tud ustreza, do konca poletja pa mam v planu se dokopat do 21. Pol pa do konca življenja Uživite xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...te že ujamem... ja, ti loviš, ti loviš.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jst pa racam tam nekje zadaj pri 11 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz se pa gibljem od 7 do 15 kokr kšn dan. bi jih mogla bl redno izvajat po 15 da bi lahko nadaljevala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
corazon salsero 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Živjo....jaz sem čisto nova tukaj, zato se že v naprej opravičujem za neumne pripombe in vprašanja... Brala sem o tibetanskih vajah, ki sem jih sicer že delala pred nekaj časa (vendar premalo vztrajala), ne poznam pa vaje "mačka", zato bi prosila, če mi jo lahko razložite (kako se jo dela in dihanje...) Najlepša hvala v naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.