cvet 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ojli!dons sem pa tok težko vstala ....tud vaje so mi šle malo težje ....pa kavo sem pozabla kupit... še sreča, da mamo Lunino kavarnico.....grem na eno kofe... Lep dan! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Zdele je divje tam v kavarni . Ne vem kako bo jutr s tibetanci. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 virtualnih pa res ne bo problem nardit Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>virtualnih pa res ne bo problem nardit Čeprov mi je ratal tud realne. Celo lažje kot včeri. Silver, kje si Aiwa bo dons tud verjetn težko vstala.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 tko danes sem se zavestno odrekla vsem vajam, jih bom naredila potem... sem tko utrujena, da bog pomagaj... ko pridem domov grem spat, nardit tibetančke, pa nazaj delat... sem pa že na hitro stanovanje pospravila, sedaj me čaka pa nori dan. Mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 pa mi je ratal... hehe... sem jih sedm nardila... pa šla ven laufat... super blo... 7 mi je taka lepa fajn številka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo mene tukelele... danes sem pa prešel na 15... bravo jest.. .Pravzaprav mi tole povečevanje od 11 naprej ne dela nobenih težav... še najtežje se mi je bilo odlepit od 7-ice. Lia...prihajam.. veliko sence vam želim.. Ja, od sedmice bi se tud jst težko odlepla.... ...ampak od one .... LOTO.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, od sedmice bi se tud jst težko odlepla.... ...ampak od one .... LOTO.... pa nazaj k temi... 17, pa ne virtualnih Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> se sploh ne upam pofočkat, k boste kuj zagrizli...... ....dejstvo je da ne delam sam tibetancev , ekola zdaj stojim še na glav Hojli vsem! A veš, da tud jst zadnje cajte vadim joga stojo....mi gre že kr dobr in mi položaj ful paše.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 odmor nekaj dni tule pri meni razmišljam če bi imela tole izgovor tud za službo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutro.. selenca, cvetka.. Ampak zdajle pa na vse pretege pospešuješ tempo, Silver....mislim, da ti ne bom mogla pobegnit. Zadnji dve vaji sta mi tok močni, da se mi zdi, da je res bolš delat tolk ko še paše, pa tist dobr....ampak plan mam še vedno na morju vsaj do 19 Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pih...frajerke... xrosex ...če si mene tud štel..... ...drgač pa Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>seveda tud tebe...prvo-drugo mesto..kdo pa še stoji na glavi razen cvet-lie.. . In kolko časa to počneta...a ima kake posledice... Jst sem šele začetnik.....tko da bo drugo mesto kr u redu ... kake tri minute Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ...tri minute se nanašajo na čas, ki ga preživim na glavi.... Enkrat do dvakrat na dan.....tko mi paše Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> na oni drug smisel stavka sploh nisem pomislil do tegale tvojega posta...tri minute na drugem mestu.. Ja sej jst sem ga vidla tud šele kasneje Grem lih zdej na glavo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ojla! Mi je dons šlo prov težko pri vstajanju..... Še dobr, da so mi tibetanci zdej skor že tak ritual, kot jutranji sprehod do WC Imejte se kar najlepše čez vikend Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 uh... danes sem se tudi jaz težko lotila tibetančkov... včeraj morala odigrat 3 partije na tekmi (trojka - to niti ni velik napor, natančno izbijanje in krog), pa so me ponoči malo krči grabili, ampak je bilo vseeno fajn, ko sem jih naredila (17) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja sej jst sem ga vidla tud šele kasneje Grem lih zdej na glavo js mam pa raj stojo na rokah - pa še mal hodim naprej pa nazaj za uno na glavi mi nikol ni blo jasno, ker del glave je na tleh - prov vrh al bl pri zatilju al mal bl prot čelu? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam pa raj stojo na rokah - pa še mal hodim naprej pa nazaj za uno na glavi mi nikol ni blo jasno, ker del glave je na tleh - prov vrh al bl pri zatilju al mal bl prot čelu? ...jst mam glavo malo bolj proti zatilju, roke pa v trikot...je pa res, da včasih težko najdem najbolj ugodno lego - nisem še tolk zverzirana Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 kje pa maš težo - vso na glavi al tud na podlahteh? xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pa maš težo - vso na glavi al tud na podlahteh? xsmx tudi na podlahteh .....tko uravnavam ravnotežje Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ok, thnx bom probal še.....minuto pa pol mi je že ratal pol se mi je pa zdel da bo bolš če neham xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 prva.... Dobro jutro vsem! Zdele pa še vajce Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 uffff.....napoved za ta teden se definitivno manifestira tudi pri vajah ....vsaj pri meni ...kakšen od mojih simpatičnih bi reku tud: si se čez vikend pač postarala.... Lep dan! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 dobro jutro... evo, po nekaj dneh pavze, prvi dan pričnem s tremi ponovitvami in nihče me ne bo prepričal, da vsaj za 3 ponovitve ne najde časa na danlep dan želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.