coccinelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in nihče me ne bo prepričal, da vsaj za 3 ponovitve ne najde časa na danlep dan želim Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Alo, alo A še kdo tako slabo spi zadnje dni? Jst se kr ne morem naspat Vajce pa u redu Imejte se kar najlepše Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 jaz se pa včeraj kar brez razmišljanja začnem vrteti in ko se zavem, je bilo že 19 ... ok, jih bomo pa na 19 povečal ma, saj sem bila že tudi na 21, pa sem imela eno prekinitev zaradi poškodbe, pol mi pa nekako ni pasalo veliko ponovitev... zdaj je pa mogoče spet čas Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Jutro! Končno sem se naspala.....ampak tok težko zjutri vstala.... Vajce nardila.....17, ampak ni blo to to Jst sem tud opazla, da bi jih kdaj kamot nardila kr 21, ampak še čakam, ker se mi zdi, da je pol težje več ponovitev obdržat....začneš že..... Imejte se Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Madonca, kje ste vsi?!? Upam, da tibetancate bolj pridno Jst se trudim......čeprov so bli zdele kr sitni dnevi Uživite xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 hojla, komaj se pripravim zjutraj... druga vaja mi še vedno, po eltu dni povzroča bolečine čeprav se je sedaj bolečina iz leve preselila na desno. Mogoče je pa ta čakra najbolj zapacana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 hojla!jaz sem na počitnicah vsak dan "delala "tibetance v mislih ...mi prav paše da sem doma in jutri spet začnem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ojla Danes sem pa jst po zelo dolgem času štrajkala ......sem šla spat šele ob 4.20..... Me daj slaba vest Jutr pa spet po starem xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Jutro! En del mene je hotu tud dons štrajkat .....ampak se nisem vdala brez boja ...in zmaga je bila na strani 17 ponovitev xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 dobro jutro!Kako ste kaj? jaz sem spet na začetku-7 ponovitev-je pa pasalo pretegnit ude po 10dneh ..lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 celo noč se premetavala, doživljala more, nato pa zaspala :xx!: Tibetančki pridejo na vrsto po službi... cmokec vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Hojla! En prov zoprn dan se je naredu, a ne? :xx!: Jst kr vztrajam na 17-ki, ker če me že prime, da ne bi, potem vem da ni vzrok fizični, ampak psihični - zato se potrudim Naj vam deževen dan ne bo v napoto , xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Meni pa tibetanci zdaj spet prav pašejo-tudi 9 ponovitev.Ja, tudi meni se pri kaki številki zatakne in mi grejo po glavi misli kot:oh kdaj bo konec, meni se ne da....Pa po mojem to ni najboljš-da ti je taka stvar v breme ...Pa še to ne štekam, ko nekateri pišete, da se "zmatrate" ko delate tibetance???če mi lahko kdo napiše zakaj se "zmatrate" in kako?Lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 seževeselim.press Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz se nikol ne zmatram.. ...samo ne da se mi.. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 (popravljeno) prvič štartala z vajami v aprilu letos... ker so mi bile tako enostavne sem bila v parih dnevih na 9-ih ponovitvah (pa me je terapevtka, katera me je v to upeljala, ustavila-prizemljila in priporočila naj ostanem na tem številu vsaj pol leta); v juniju mi je volja popustila, tri tedne nič (depra - počutila sem se kot polna melona) ..... a sem zopet v elementu ... hvala Meta! Popravljeno 5. julij 2005 -> AlenaU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 zadnje case mal prosto po mateji tole izvajam ... vsake toliko prav ne morem delat, imam prav odpor ... in takrat delam nekaj dni vec ponovitev pozdrava soncu... vcasih pa ne eno ne drugo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 tale odpor imam jaz v teh dneh, ma bom že... sej v zadnjih dneh imam odpor do vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
corazon salsero 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Evo....4. teden, 9 ponovitev. Sem se vsakič morala malo ustavit, ker me je tale 9ka tko privlačla. Bom verjetno malo dalj časa zdaj tukaj ostala...počutje: fenomenalno Nobenega naopra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ojla! Dons pa šele zvečer oddelala svoje ..... sm zjutri lepo vstala, ko mi je ura zvonila....pa sm pol neki brklala po kuhni in mimgrede ošvrknila uro.... in pol ugtovila, da je telefon očitno tulu že svojo tretjo budnico ...prvi dve sem gladko preslišala Anyway čudni dnevi so tolele Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Anyway čudni dnevi so tolele ... res, a se ne damo, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 sem se danes odločila in jih naredila, sicer samo pet ponovitev, ampak boljše kot včeraj ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 vsak dan 7... dons 15 k sem bla fajn naspana, pa dost hmal vstala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 šilvič ma ja... mal mal cajta mam za pofočkat se... raj tibetančke nardim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ojla! Naj vam vsem zaželim lepe počitnice, imejte se lepo kjerkoli že boste .....pa ne pozabite vzeti tibetancev s sabo Pa spet pridem......ko pridem xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.