Ksenia 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Lepo se imej, kjerkoli že boš grem jst tibetančke naredit, zadnje čase jih je samo 7, ampak čisto dovolj, da me ne zagrabi spet tisto, ko jih ne morem niti pričet delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 jaz tudi že kar nekaj časa vztrajam pri 9, ko sem na dopustu čisto prenehala s tibetanci. Delam pa še ene vaje za prizemljitev-se mi zdi, da mi dobro denejo.Malo več stika z Zemljo Lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 uživaj, cvet tut jst po starem... se prav med 15 in 19 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jerca 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Pozdravljeni, spremljam vas bolj potihem, ampak kjub temu! Zanima me, če je kaj narobe, če narediš 2x po enaindvajset ponovitev - eno za drugim.S Tibetančki sem pričela februarja - po vaši zaslugi , na 21 ponovitev sem "prišla" konec aprila. Sedaj jih delam vsak dan zjutraj na tešče (prej spijem 3dl vode z limono ali pa Donat - če je sobota ) po 21 ponovitev. "Spustila" sem samo enkrat en dan, ko se nisem najbolje počutila, drugače pa jih delam redno, čisto vsak dan. Danes sem jih naredila 21, pa me je kar zaneslo še en krog in moram reči, da so šle drugi krog kot namazano, bolj gladko, po njih pa sem se počutila šele zares super. In me mika, da bi jih vsak dan naredila 2x po 21 zaporedoma. A bo kaj narobe?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 uf, si pa pridna... če je kaj narobe, ti bodo pa drugi povedali jst sem pa na 9, ne vem druga vaja je zame muka...razmišljam o tem da bi z drugimi vajami napredovala to pa malce na 9 pustila... kak nasvet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> uf, si pa pridna... če je kaj narobe, ti bodo pa drugi povedali jst sem pa na 9, ne vem druga vaja je zame muka...razmišljam o tem da bi z drugimi vajami napredovala to pa malce na 9 pustila... kak nasvet?Ja, no, zdaj pa že veš, da moraš poslušati svoje telo !! . Ta te nikoli ne izneveri !! če hoče drugi lik po 9 x pa naj bo tako, ko bo zahtevalo več ponovitev, boš šla naprej. VSAK SI POSTAVLJA SVOJA PRAVILA ok Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 hvala le kaj mi sporoča tale druga vaja, ker istočasno opažam gin. spremembe ter težave s križem... vse ostale vaje so mala malica.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jerca 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Klinar, mislim, da si s tvojim postom odgovoril tudi meni. Silver, zanimivo je, da ponavadi pri nobeni stvari ne vztrajam, tu me pa kar "not potegne". . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Tele vaje te zjutraj ful k sebi spravijo! Čeprav sem pri šele pri devetki in jih moram zjutraj malo hitreje delat, bi jih zelo pogrešal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 No, polagam vam vsem na srce, da res poslušate svoje telo in ne NAPOTKE PO KNJIGAH. Jaz sem pred 6 leti začela s tremi ponovitvami, potem dodajala po dve, PREVEČ JE BLO. Zakaj? Ker je energija zastala tam,kjer čakra ni bila pretočna in tam je nastalo VELIKO VNETJE Z VELIKO GNOJA, vročino 40. Torej, če telo ne silite, je ok. Osredotoči se v tretjem očesu na tisto mesto in pošlji svojo ljubezen, položi roko-desno in pregrej s svojim "laserjem" na roki. Deluje, ampak moraš poizkusit !!!Selene samo malo si poglej področja , ki jih posamezna čakra pokriva1- RED- tu počistiš in končno osvojiš, KAJ JE PRAV IN KAJ NI- ozemljitev2- VSTRAJNOST - volja do življenja, kaj te bremza3- EGO , tu se mešajo zemlja in duh - vse potrebujemo, ko vdihneš pride energija skozi glavo iz vesolja in skozi korensko čakro zemeljska iz sredine zemlje, to se v Sončnem pletežu premeša in gre do vsake celice posebej, kar je več, izdihneš seveda4- LJUBEZEN, ko je ta pretočna je v tebi brezpogojna ljubezen, harmonija 5- GOVOR komunikacija da se ne bojiš več govoriti6- MODROST- tretje oko, tu je vsa naša modrost, tudi tista, ki se je še ne spominjamo, pa je tu 7- BOŽJE VARSTVO - vdaja v vodenje, saj je vsak korak, vsak trenutek znamenje, simbol, ki nam govori , da smo na pravi poti, kot nam je napisana v scenariju za to življenje. če je katera čakra neprehodna, se pojavijo razni znaki. Bodite pazljivi, opazujte se, prosite za vodenje vaše vodnike in se JIM Z VSEM SRCEM ZAHVALITE, za te TIBETANČKE, ODLIČNI SO, za vzpostavitev energije v vseh naših celicah. Vzemite še kakšno knjigo o delovanju čaker, bolj celostno, na primer kakšno od UNIVERZALENEGA ŽIVLJENJA : SPOZNAJ SE IN SE ZDRAVI SAM, VZROK IN NASTANEK VSEH BOLEZNI. Ti dve sta res odlični, pa še druge so, vsak mora sam izbrati Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 aja, pozabila, POČUTJE, hahahahah, seveda, pri svojih 53 se počutim veliko bolje kot pri 35, ne bi bla rada še enkrat 35, no way, no more !!!! Ne bojte se, 50 leta so res čudežno darilo !!! Le verjemite mi !! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 tibetančki so ful super. mi ful pomagajo, da me hrbtenica ne boli tok.. k morm skoz sedet za čarunalnikom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Pri 2.vaji sem opazil, da je učinek veliko večji, če so noge res dobro iztegnjene, že na začetku dviganja. Mišice velik bolj delajo (auč) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 trenutno popolna pavza iz moje strani... žal ampak bo prišel čas ko bodo del moje vsakdanjosti, glede na to, da je še poleg vsega PMS, v nedeljo začnem - cilj Silver, mogoče bi pa zmanjšal za nekaj časa na 7, da dobiš spet pogon, a pred vajami piješ mlačno vodo (namig ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 nosečnice lahko tudi Tibetance?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jerca 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Bolje, da ne! Se toliko sprememb dogaja v telesu (pri nosečnosti , kakor tudi pri tibetancih), da mislim, da je bolje počakati še par let po porodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ...kakšen štrajk neki le, LNFjevci. Ja pa menda nas ja ne bo tole zmedeno poletje spravlo ob voljo. Jutranji tibetanci so bili, so in bodo - kolkr'kol jih ze uspe, uglavnem da...pip vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 evo me spet lahko - pričetek 3 ponovitve, upam, da bo šlo jutri lažje danes me je še mičkeno bolečina zafrkavala.. ampak trma sem tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolje, da ne! Se toliko sprememb dogaja v telesu (pri nosečnosti , kakor tudi pri tibetancih), da mislim, da je bolje počakati še par let po porodu. O.K. 4 leta po porodu bomo začeli ampak nekaj vaj smo že danes zjutraj premigali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Hajli hajlo - pa tukaj zopet smo ! Sicer me res dolgo ni blo kle gor, ampak vajce so pa ble! In to 17-ka, vsak dan na morju, tri tedne. Ampak prve dni sem ugotavljala, da je sprememba zraka in na splošno okolja povzročila, da mi je šlo ful teži , na konc pa tko ko doma . Včeri sem štrajkala (pakiranje in vožnja domov - ki se je, mimogrede, zavlekla do pozne noči, avto me je namreč pustu na cedilu, prekleta sodobna elektronika); dons pa od togote tud še nisem nič naredila. Ampak bom, zvečer. Drgač pa, po štirih mesecih redne vadbe opažam prijetne spremembe . No, mal sem se razpostala - ko me pa tko dolg ni blo. Uuuuuuživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Dobr jutrček! ....če je sploh kdo kje... No, v nedeljo sem pol vseen zabušila, ampak včeraj pa spet vse po starem Lep dan! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 jutro, jst, samo zaenkrat še na 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Jaz jih tut delam, zaenkrat sem na 0 Sem pa dobila DVD s Q-gong vajami, zanimivo, posebej če jih gledaš z ležalnika ob jutranjem čaju... jesen bo moj čas Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jih tut delam, zaenkrat sem na 0 Sem pa dobila DVD s Q-gong vajami, zanimivo, posebej če jih gledaš z ležalnika ob jutranjem čaju... jesen bo moj čas Astra Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.