Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 kako naj človek ne bi preživljal časa tule na forumu me nasmejite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal si hecna, a ne?In kr je še hujše - še zmeri s mi per dolžna. lalala Pa kjesti? Sm že mislila, da si se pretvoril v kak fosil. Per že, ampak saj ti se voziš z avtom, ne.... *še vedno spomin, ko švicarska luknja, ampak če trdiš, da sem oblubla, naj potem beseda, meso postane! Če sm rekla, sm rekla! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako naj človek ne bi preživljal časa tule na forumu me nasmejite itak x!x ...če so pa vsi čist ubrisani Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>itak x!x ...če so pa vsi čist ubrisani Skregana! Če je slučajno, kaj name letelo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>itak x!x ...če so pa vsi čist ubrisani :xx!: xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skregana! Če je slučajno, kaj name letelo! ma cosmica....prisotni SMO zmer izuzeti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma cosmica....prisotni SMO zmer izuzeti.... Itaq!Ipaq sam morala, da pitam. (a je to kak znak, da nisem zadosti smozavestna ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> mularija Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 heh, pol dneva me ni ..pa cele klobase tle sam jst sem jih pa vidla.... spremembe sam ne na sebi....na tistih ta drugih, ki jih delajo že 15 let sami đeki pa đekice to je edina motivacija, da delam te vulgarne gibe vsak dan pa ne vem a sem sam jst tok pokvarjena al sam odkrita pri peti vaji mam zmeri ene čudne asociacije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 eh, tile raki me bodo v prerani grob pospremili..... no pa ti povej, če te tale reč na kaj drugega spominja.... mrbit na obiranje grozdja.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>lia ... če dam take smeškote na konc, potem to pomeni, da sem te vesel, ker te vidim in da se malo hecam.. ...kako se pa vi vidite tulele gor ? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiijst sem pa kliknila na tvoj podpis, da bi videla tvoje iskre vrance...pa zagledam gentlemena.... sem skor s stola padla ne zastopim zakaj se greš diete (kako bi mogel biti takle suhec zasluzen) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 seveda: beremo se xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 zdaj sem pa videla še cvet se splača kdaj na kliknit še kam, ne samo na kom postiranje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 me veseli.... da ti je pomagalo.... če babe ne bi ble firbčne, bi ble še danes vse nedolžne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 itak da sem vaju morala še jst videt no mene pa tretja vaja tud na neki spominja, da ne bo sam Lia se v teh vodah vrtela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 sej sem rekla, če ti domišljija dela, se lahko skoz maš fajn men tud Selene, tretja jako sumljiva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla cvet, zdaj sem te šel pa še jest pogledat... ...no zdaj pa lahko rečem - se vidimo, ane... ...vidimo, vidimo ...beremo, beremo xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ...končno smo prišli do bistva..... ....samo bujna domišljija nas žene, da jih delamo vsak dan...... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pri peti vaji mam zmeri ene čudne asociacije kakšne Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 tudi ti Brut... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 A tako... bom jutri poskusila, če bom kako asociacijo dobila, kot prekaljene lunatke ni za spustit tak preizkus Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> glede na to kar vidim na ikonci, ti tibetanci niso potrebni spljoh jih zgleda delaš v najbolj naravni in pravilni različici vsi ostali pa show must go on hja sej pravim je ona kriva da nc ne telovadim sam po njej se pretegujem... tibetanci pa lanski sneg... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ElNino, ti se kr te telovadbe drži, ti definitivno ustreza 5 ponovitev, sam kaj naj zdej če mi gre pa vmes na smeh aja pa po končanju imam občutek, da mi je nekdo betonsko plato na hrbet obesil... no sej bo minilo...Cosma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.