Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Tudi jaz sem danes kar 7krat, se vedno uzivam ob delanju zadnjih dveh in mi je cudno pri prvi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Danes spet zaspal... Včeraj 7 Danes nič Sem pa zato pokosil vrt Tam okrog 1200 kv. metrov Porabil 1 uro in en pir Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Dooobro jutro tibetancarji! Prav lep dan se obeta.... ....preživite ga kar najlepše..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Silver, Pikica bla pridna včeraj in danes - 7. Se mi zdi, da šele zdej prov ta 3 delam. Od kar si mi začel zavidat moje občutenje toplote pri vajah, je čudežno izginila. A si mi jo ukradu? Michelle, ja kok hitr se pa vrtiš pri prvi, da se čudno počutiš? Sej piše počasi, ni ti treba glih piruet zganjat! Lep dan vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, ja kok hitr se pa vrtiš pri prvi, da se čudno počutiš? Sej piše počasi, ni ti treba glih piruet zganjat! ....ja, Michelle, to boš potlej, ko boš že pravi derviš.... ...zaenkrat pa lepo počasi.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Pa saj jaz nimam obcutka, da ravno drvim. Pac normalno Bom se bolj pocasi, velja Danes sem jih 7....bom kar ta teden na 7 ostala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 jst tud... drugače pa pomaga, mala, če se v eno točko nekak zazreš... ne vem, ko bom imela čas, ti bom poiskala, se mi zdi, da smo pisali o tem... zdejle pa se grem drugačno telovadbo, likam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Hm, jaz tudi tibetančkam, sam nekak ni ta prav feeling . Bolj iz občutka, da je pametno to se it zaradi hrbta, pa to kokr da bi bla kaka silna želja. Danes sem povečala na 5 ponovitev. V desnem zapestju se neka bolečina pritožuje , drugače pa šlo. Samo nekako ni to to . Čakam, da pride še ta pravi občutek . Na koncu dodam trebušnjake, da se ne bodo kaki špehki nabirali, kolin še v kratkem ne bo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutro.. Alef, se spomnim, ko sva se tu gor ob 4.30 pomenkovala.. ...Cvet..pridna kot vedno .. ...Ebor ti tudi to zganjaš ?? ...Pikica.. Jaz imam pa malo časa te dni...ravno toliko, da lahko rečem, da jih naredim. lepo se imejte .. Alef se spomni... J... ti šlamparijo Dvakrat zaspal zarad mobitela ki ga mam namest budilke :xx!: Čez vikend izklopim bujenje Pa sem ga pozabil nazaj vklopit... Ampak danes je bilo pa ob 04:30 7x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 a tok zgodi to pocnete? ja kako js k ustanem pac (no zdej septembra, ko sem se frej) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Od danes se vam pridružujem tudi jaz... ...po doooolgem času Začela s tri Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal ne, mogoče je bil pa alef.. ...da jo čimprej najdeš... Nas je pa vedno več tu gor... lepo !! A vidš, alef, kok te je hitr v drek potisnu? Silver, da boš našel čas. Spet nč čutla dons. Ah, sej vseen. Mogoče bom pa čez vikend. Sm hotla še to oment, da se mi med vajami neverjetno veliko zeha. Še komu? Ok, sej je res, da jih takoj, ko vstanem, delam, sam vseen. FULL zeham! Astra, dobrodošla med nami! Zdej te bomo vsak dan sekiral, če si opravila svojo dolžnost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astra, dobrodošla med nami! Zdej te bomo vsak dan sekiral, če si opravila svojo dolžnost! ...Ja , pripravimo sekire x!x 21 ali 3x7 ali 7x3....kokr čte... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal ne, mogoče je bil pa alef.. ...da jo čimprej najdeš... Danes sem pa zaspal...delam po cele dneve, tko da tibetanci pridejo malo kasnej na vrsto, če sploh Nas je pa vedno več tu gor... lepo !! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vidš, alef, kok te je hitr v drek potisnu? To je zato ker je on tud zaspal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ja živ vsem ta pridnim,kar vztrajam na 13-ici, pa mi nekak zadnja vaja ne diši več prav posebno , opažam, da se prav trudim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sm hotla še to oment, da se mi med vajami neverjetno veliko zeha. Še komu? Ok, sej je res, da jih takoj, ko vstanem, delam, sam vseen. FULL zeham! Vstan pol ure prej, potem naj se ti pol ure zeha pol pa nared tibetance pa bo problem rešen Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz sem danes kar 7krat, se vedno uzivam ob delanju zadnjih dveh in mi je cudno pri prvi. Ko zaključiš s prvo, pomoli roke direktno predse i se zazri v palčka. se pol malo manj frtajčka pa vrti A de uživaš pri delanju zadnjih dveh? To pa res čudno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A de uživaš pri delanju zadnjih dveh? To pa res čudno domišljija.press Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 popravek, zadnjih treh ja no, men je tretja všečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ...men je pa tretja...kot neka uganka...kr neki ....četrta inu peta sta mi pa totalno powerfullski.... ...in pri četrti čutim tisto 'neko toploto' , ki jo je Pika Pikica opisovala - v bistvu se je pojavila že kmalu potem, ko sem z vajami začela. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ...zdele sva pa kliknla na en, dva, tri Silver, ne? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 ....zadnja zvečer...tulele...in prva zjutraj.... Kakorkoli, uspešno sem skočila v nov dan s tibetančki.... Leo dan vsem! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vstan pol ure prej, potem naj se ti pol ure zeha pol pa nared tibetance pa bo problem rešen Kako to, da se jst nism tega prej spomnla! Ja pa kaj še. Raj spim še tiste pol ure! A de uživaš pri delanju zadnjih dveh? To pa res čudno Men tud tole ni čist jasn...ta zadne dve sta najbl mem. Še zdej nism na celih stopalih... <{POST_SNAPBACK}>Pika Pikica... ... kaj pa če si res prehitra, kot si že enkrat sama rekla. Te vaje ne bi smele bit napor, ne smeš bit zadihana . A se hecaš? Prehitr? Kumi živim zjutri, pol pa, da bi še prehit delala...japajde Lepo počas delam, nč zadihana, zeham pa k krava, no. Ne morm drgač rečt, če je pa res! Evo, še zdej, k to pišm in se spomnm, sm zazehala! No, jutr pa na 9. Dons sm se mal hitrej vrtela, pa vseen ni blo vrtoglavice. Toplote pa še zdej ni. Prosim poštenega najditelja, da mi jo vrne! Lep dan, moji! Astra, sekira je prpravlena, a si redi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.