Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Sm spet bla pridna dons. Sej vam pravm, za ožent sm. Spet brez toplote, Silver, zmeri bolj sumljiv si mi! x;)x x:Dx

Sam pri 5 vaji me pol ful roke bolijo - mislm dlani, ker pač prtiskaš nanje s skor celim telesom. A še kdo?

Ne, miže se pa ne vrtim. Včas se zalotm, da kero drugo vajo delam miže. Pa dons sm spet ful zehala. xrolleyesx x:Dx

Kok mi je smešn, k vmes, k delam, mislm na vas in kaj bom napisala. Pol se pa nasmejim. Sm glih dons misnla na to, kok je fajn, da si povemo, kdaj smo delal in v bistvu bodrimo drug druzga. :palec: Face ste vsi! xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Ne, miže se pa ne vrtim. Včas se zalotm, da kero drugo vajo delam miže. Pa dons sm spet ful zehala.  xrolleyesx  x:Dx

...jst pa v bistvu čisto vse vaje izvajam miže x;)x x:)x ....kr podzavestno... xsrcx x;)x

Ja, smo kr pridni :palec: ...vsi po vrsti....dejmo bit še naprej :2src: x;)x x:)x

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Mogoče pomaga tale sugestija, za sprostitev res vsake celice v telesu: MOJE TELO JE MEHKO, PROŽNO IN LAHKO, POPOLNOMA JE PRETOČNO ZA TVOJO BOŽANSKO ENERGIJO OČE, HVALA TI. VSAK GIB, VSAK VDIH IN IZDIH, VSE MOJE ŽIVLJENJSKE FUNKCIJE, SO PLES HARMONIJE IN ZDRAVJA.

Po parih ponovitvah enostavno začutim besede, ko jih izgovarjam, postanem mir, mehkoba, prožnost.... Čutim kako bivam v tej težki obleki, ki jo s tem zdravim.

Joj, ne znam drgač povedat, ampak občutek je čist tak. Super je, da lahko s sugestijo naravnaš svojo zavest, da je res vse v harmoniji. x:)x x^x xsrcx

peace and love

Klinar

Evo, Silvič, sm ti jst prišla družbo delat....9-ka je padla. Pa mal toplote je blo spet čutit. Yeeeeeeehaaaaa! x;)x x:px

Pa sm dons miže prvo vajo delala, pa se mi ni nč vrtel. Ostale sm pa gledala. Sam tko iz firbca sm mižala, k me je zanimal, če bo štala. Pa ni bla.

No, lupčki, se beremo, ne? x:Xx

pabrezpregresnihmisliporkamotorkakajsepagreste.press x:Dx

:inocent: mi nič....zgleda da maš ti Pika neke grešne misli x;)x

x:px kaj če bi ti tibetance zaključila s stojo na glavi...mislim zbog glavobolje..

probaj ob steno pa počas,gor in dol ....ko pa že stojiš na glav pa probaj bit čimbolj sproščena ...sicer vratu pa rok glih ne, ker boš čofnila kakor si dolga pa široka.....

sam noge pa trebušno votlino....se pohvalijo da jim dobro dene za preganjanje bolečin v glavi :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dej ne se hecat, se lohk še stena podre! x:Dx

Hm, kaj pa vem, to je mal težko. Bom sicer probala, ampak ne še takoj. Da še mal mišice dobim, k tud na fitnes pridno hodm, pa na pilates, pol se bom pa upala. K kr tko na glavo :o|o: ...jajks. :eek: x:Dx

Aja zato....preveč nedolžne misli mam. Hm, kaj pa zdej? :inocent: A me bo kdo pouču, kako se do tega znanja pride? x:px x:Dx

..jest tut nbene gorkote ne cutim... vi ste cudni... edin vcas cutim neki nedolocljivega-pr 2. vaji(ce res ful pocaaaaaaaas delam)... eh Pika uno znanje pa raje pr miru pusti... tisto ni vec joga... tist je ze magija... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>število ponovitev tibetanskih vaj je premosorazmerno z obsegom grešnih misli...

zakaj pa misliš, da je lia na 21 že non stop... x:Dx  x:px

Pol bom pa jutr kr na 21 šla. x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>..jest tut nbene gorkote ne cutim... vi ste cudni... edin vcas cutim neki nedolocljivega-pr 2. vaji(ce res ful pocaaaaaaaas delam)... eh Pika uno znanje pa raje pr miru pusti... tisto ni vec joga... tist je ze magija... x;)x

To sam taki fejst ljudje pa koze čutmo! :lol:

Glede magije pa: a še ne veš, da sm čarovnca? :eek: x:)x x;)x

Komentar na rdeče: po moje te takrat sam kakat prtisne! :inocent: :lol:

<{POST_SNAPBACK}>..jest tut nbene gorkote ne cutim... vi ste cudni... edin vcas cutim neki nedolocljivega-pr 2. vaji(ce res ful pocaaaaaaaas delam)... eh Pika uno znanje pa raje pr miru pusti... tisto ni vec joga... tist je ze magija... x;)x

:OoO: a de smo čudni....

itak, pa kakor vem ti to že dolgo veš x:Dx

:fool: :frog:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

To sam taki fejst ljudje pa koze čutmo! :lol:

Glede magije pa: a še ne veš, da sm čarovnca?  :eek:  x:)x  x;)x

Komentar na rdeče: po moje te takrat sam kakat prtisne!  :inocent: :lol:

Ekh... fejst ljudje pa koze... slis se kokr pastirsko drustvo... to ni zame, raj ne cutm gorkote... to da s coprnca so mi je pa skoz zdel... enkat koza, enkat opica, enkat riba...tle morte bit ena alkimija, madonca-ne gre drgac...

A kakat pravis... xscratchx xscratchx... se bom posvetoval s prebavili... mrbit mas pa res... ma kaki mislis, da sm baba od tibetancev, da ne me srat prime... jaz lahko jem zeblje pa mi nic ni... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>število ponovitev tibetanskih vaj je premosorazmerno z obsegom grešnih misli...

zakaj pa misliš, da je lia na 21 že non stop... x:Dx  x:px

hmmmm....mogoče pa res......če ni celo eksponentna povezava.... :vragec: x:Dx :vragec:

xrosex

Aja, ti nismo povedal? Tibetantske vaje so sam krinka za Čarovniško pastirsko društvo. x:Dx Men se je pa čudn zdel, kaj ti kle delaš. x;)x

No, pol je pa to to. Ko dvigneš noge, te uni žeblji, k jih ponavad ješ, špikajo v rito in pol to poraja take čudne filinge, k jih ne znaš opisat. Evo, problem solved. x:Dx

Aja, ti nismo povedal? Tibetantske vaje so sam krinka za Čarovniško pastirsko društvo.  x:Dx Men se je pa čudn zdel, kaj ti kle delaš.  x;)x

No, pol je pa to to. Ko dvigneš noge, te uni žeblji, k jih ponavad ješ, špikajo v rito in pol to poraja take čudne filinge, k jih ne znaš opisat. Evo, problem solved.  x:Dx

Se mi je skoz zdel, da nekak ne sodm sem.... so sami cobani tukaj... x:Dx x;)x

Ja a mislis, da se jest preseravam al kaj... zeblji so samo za velko noc pa za bozic... ne mors kar vsak dan, no... sej prebavila bi ze zdrzala... sam a ves kok bi mel viska zeleza v krvi... jah pol bi pa res lahko daroval kri za anemicne vegetarijance... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>cvetka, a jih ti na skrivaj delaš 30... x;)x  x:px  x:Dx

.... x:Dx x:Dx x:Dx ...ja, ampak tistih 9 v drugi obliki.... :inocent: :vragec: :vragec: :inocent:

xrosex

...anemičnga vegetarijanca/vampirja...

xsmx ...tole je pa dbest!!!!...nardila si mi dan!!:palec: :palec:

Frank Zappa

...dons sem pa taprvi... se zmeri pri 11... samo neki mi ni jasno...sm bral, da jih eni 21 nardijo v 15 minutah... jaz pa za teh 11 porabim krepkih 15 minut... mogoce delam prepocasi...

Frank Zappa

Ecola, tretja x;)x x:Dx xsrcx !

Hmja, jaz za svojih 21 ponovitev porabim cca 20-22 minut. Se mi ne zdi, da bi kaj preveč hitela.....res pa si za sproščanje ne vzamem toliko, kot bi si verjetno morala. x^x x^x

...bom poskusla.... x;)x x:Dx

Lep dan vsem tudi z moje strani!

xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...