lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 alo, alo gud moning.... Meridiani usmerjajo poti krvnega obtoka in živcev , da lahko naše telo sploh deluje, morajo biti zaradi enakomernega prenašanja očiščeni.Za čiščenje teh fino -snovno energetskih kanalov, so se pokazale te vaje kot zelo zanesljivo sredstvo. Omogočajo samo boljšo medcelično prehrano, dostop , transport.... S petimi vajami vzpostavimo duhovno os med točko T na prvi čakri in točko G na semi kronski čakri-na temenu. Skozi vzpostavljeno os sinhroniziramo delovanje sedmih čaker, skozi katere se začne pretakati zaključen energetski krog. Med vajami krožijo energije v obeh smereh, s čimer sosežemo uskladitev JIN in JANG. Najprej usmerimo pozornost na tri akupunkturne točke v stopalih, skozi katere vdihnemo rdečo energijo.Nato razširimo roki,začnemo z vrtenjem.Končamo z enakomernim , počasnim približevanjem rok, združimo dlani pred očmi usmerimo pozornost na oba palca in se umirimo.Os je vzpostavljena.Če se zvrti, se vsedeš, z globokim enakomernim dihanjem umiriš(tebušnim) Pri vseh vajah nadaljnih usmerimo pozornost na enakomerno pretakanje zaključnega energetskega kroga-vedno glava in trup delujeta istočasno) Preplonkano iz skripte Martine Kralj ČE HITITE Z IZVAJANJEM VAJ, ZAMUDITE NAJBOLJŠE PRI TEH VAJAH!!!!!vAŽNA JE POZORNOST IN VIZUALIZACIJA!!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 S petimi vajami vzpostavimo duhovno os med točko T na prvi čakri in točko G na semi kronski čakri-na temenu. Nisem si mogla pomagat. A ni G točka nekje drgje? Lepo si to nardila, lia. K jst si nč nism tega vizualizirala. Drgač sm pa na 9, porabm pa dobrih 10 min. Samo jaz na koncu nardim še mačko 9x. Pač tolkrat, kolikor je ponovitev. Pa glih dons sm razmišljala, če sm prehitra, sam, ko gledam vaše tajminge, nism. Silver, ko si opisu, na kere čakre deluje posamezna vaja, sem se spomnla, da sm prov tm čutila toploto, pri izvajanju. Dons sm jo pri 3 vaji. Pridni ste/smo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sorči ..sej sem rekla da plonkam iz skripte še zmerajzamenjamtonoteorijezagramprakse se močno bojim, da to ni "tista" točka G Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sorči ..sej sem rekla da plonkam iz skripte še zmerajzamenjamtonoteorijezagramprakse se močno bojim, da to ni "tista" točka G ... ....Pika Pikica.... ..."tista" G točka se uravnava nekako drugače....se mi zdi... domišljijanavišku.press Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hm, a lohk to mal bl podrobn razložiš? Me namreč zlo zanima, ker bi to znanje z veseljem komu podala naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Sem videl da ste imel včeraj zanimivo debato... Domišljija na višku Pri men so bile ene tehnične težave(pa ne pri tibetancih) Drugač pa na 9 Brez težav Domišljija dela... Pa prehiter sem...8 min. za 9x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jutri se vam spet pridružim ;9 moram še enkrat prebrat tisto preplonkano... pikica, se bom jst probala tole o G točki spomnit mam eno fajno knjigo zdejle v delu, mogoče je noter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pikica, se bom jst probala tole o G točki spomnit mam eno fajno knjigo zdejle v delu, mogoče je noter No, le dej, da se bom pa še jst kdaj smejala zarad tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 moji neumnosti al ob ukvarjanju s točko G Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hm, ob ukvarjanju s točko G, pa mislm da glih ne bom nate misnla. Pa brez zamere, sej s fejst punca, sam vseen ne bi, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 se mi je zdelo torej ti bom spisala nekaj neumnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ne, hotla sm, da mi napišeš o točki G!!!!!! Sam nom pa nate misnla, k bom prakticirala, kar boš napisala. Uf, zdej se še zjasnt ne znam, kaj bi rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 a si predstavljaš sej ti bom spisala zdej pa nehimo tule čvekat o točki G... te vaje so vaje menihov baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Teli tibetanci... vidim, da bi blo za vecino fajn da zacnejo se sesto vajo izvajat... da se tale energija konstruktivno ponuca!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Dons 7. Prve ne bom delala vec. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ..men je pa prva najboljsa... sam mors tko delat, da pogled samo na vsakih 180 stopinj zarotiras... mene pol me ze sam vrtenje fino zbudi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 js sm pa uceri mackast delov prvo vajo in to sm se se mal hitrej vrteu kt ponavad pa se 7 sem jih prvic probov. matr mi je blo slabo.. sploh nism mogu vec nadaljevat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a lohk to mal bl podrobn razložiš? Me namreč zlo zanima, ker bi to znanje z veseljem komu podala naprej! .... se mi zdi, da ti kr dobr veš že kakšno podrobnost....sam mal provociraš..... ....tale tema res ni primerna za tovrstne razlage.... ....Selene bo zagotovo potešila tvojo radovednost.. xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ampak jaz vem da jelen pomaga pri tem no... a ni en položaj pri jogi Jelen... me tule zafrkavate, jst pa čist resna kva a mislite da ji bom še pokazala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak jaz vem da jelen pomaga pri tem no... a ni en položaj pri jogi Jelen... me tule zafrkavate, jst pa čist resna kva a mislite da ji bom še pokazala ....pa nč te ne zafrkavamo....si ful faca... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 tko da resna naprej ostanem - Pikica malce si o Jelenu preberi... pa knjigico Tao ljubezen, nega ženske seksualne energije berem Cvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sej jih že, v taprave teme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hmm.. jaz sem kar s 5x zacela, ceprav ze dva, tri mesece nisem delala.. sej to nic narobe, ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak jaz vem da jelen pomaga pri tem no... a ni en položaj pri jogi Jelen... me tule zafrkavate, jst pa čist resna kva a mislite da ji bom še pokazala Evo, Selene, jst pa vem za vajo Jelen! Sem si tako cikel uredila. Ni da ni! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm.. jaz sem kar s 5x zacela, ceprav ze dva, tri mesece nisem delala.. sej to nic narobe, ne? mislim da ne... Freia hvala hvala hvala je super vaja, a... jo ena pevka tud prakticira sam menda ne zarad točke G ne vem pa ne...joj bom kregana ko po tej tem tko smetim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.