Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

...ker smo mel megakaloricno kosilce pr stari mami sem jih danes naredu 84, da sm mal naspidiral metabolizem... zdele s,o pojedl... pol jih bom pa se 1X 84...al pa vsaj 63...bom vidu kok se mi bo kaj dal...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

:eek: če bi se , bi moral bit že prej dost trčen, pa fizično dost elastičen pa energetsko fit....mislim , da prej kaka varovalka , ki jo je vsemogočni namontiral pregori

al se ti do konca sfrtajčka, al te lenoba reši, al pa te fizična bolečina opozori :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...kwa a vi ste se zmeri pr 21 al kaj (al clo pod x;)x ...)???Eh...mevze... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Dobro jutro! x;)x xsrcx

...moram priznat....včeri zabušila... x^x :sori: x:o)x ...

...ampak dons pa spet vse po starem....21 ali 3x7 ali 7x3.... xsrcx x;)x x:Dx x:)x

Uživite!

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

..se zmeri sam pr 84... rajsi ne bom pretiraval...sem splisal, da je baje lahko nevarno,tko da zdaj enih par dni ne bom poveceval ponovitev... x:Dx :vragec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro! x;)x  xsrcx

...moram priznat....včeri zabušila... x^x  :sori:  x:o)x ...

...ampak dons pa spet vse po starem....21 ali 3x7 ali 7x3.... xsrcx  x;)x  x:Dx  x:)x

Uživite!

xrosex

Al pa dvadeset i jedan... x:Dx x:Dx x:Dx :frog:

Šele prišel iz šihta... :switz: :switz:

Ampak zjutraj ob 04:30 je bilo 11(ali 5 + 6... xDDx xDDx ) x^x x^x xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>..se zmeri sam pr 84... rajsi ne bom pretiraval...sem splisal, da je baje lahko nevarno,tko da zdaj enih par dni ne bom poveceval ponovitev... x:Dx  :vragec:

x:Dx :vragec: x:Dx ...kolk cajta pa porabiš za to tvojo 84-ko? x;)x xsrcx xrolleyesx

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>Al pa dvadeset i jedan... x:Dx  x:Dx  x:Dx  :frog:

Šele prišel iz šihta... :switz:  :switz:

Ampak zjutraj ob 04:30 je bilo 11(ali 5 + 6... xDDx  xDDx ) x^x  x^x  xDDx  xsrcx

...mmmm, Alef....ko boš pa na 500, boš pa že skoraj odvisnik.... x:Dx :vragec: x:Dx .....v mislih mam seveda število postov..... :vragec: :vragec: :inocent:

...jst sm dons napredvala xsrcx x:)x xDDx xsrcx

xrosex

x:Dx  :vragec:  x:Dx ...kolk cajta pa porabiš za to tvojo 84-ko? x;)x  xsrcx  xrolleyesx

xrosex

... cist odvisn... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Men pa neki ni jasn. Sem skoraj vse prebrala v tej temi, pa nikjer nisem zasledila število ponovitev.

A gre takole: 3x, 5,x 7x, 9x ..a je skoz +2? Ali so večkratniki določenega števila?

Danes sem jih prvič ta teden delala in me trebušne mišice bolijo bolj, kot če bi naredila 500 trebušnjakov.

Pametnih strast ne zapusti ;)

<{POST_SNAPBACK}>Men pa neki ni jasn. Sem skoraj vse prebrala v tej temi, pa nikjer nisem zasledila število ponovitev.

A gre takole: 3x, 5,x 7x, 9x ..a je skoz +2? Ali so večkratniki določenega števila?

Danes sem jih prvič ta teden delala in me trebušne mišice bolijo bolj, kot če bi naredila 500 trebušnjakov.

Pametnih strast ne zapusti ;)

:eek: :eek: Kolk si jih pa naredila da te tako mišice bolijo? :eek: x:Dx xsrcx

Kakor sem jaz razumel začneš s tremi ponovitvami in en teden delaš po trikrat, potem dodaš dve in spet en teden in tako dalje do 21 xDDx

To je samo priporočilo. x:Dx xDDx

Lahko začneš tudi s petimi, če zmoreš al pa ostaneš na istem številu ponovitev dalj časa če imaš kakšne težave... x:Dx x:Dx

Ne pretiravaj x!x xsrcx

Pa tud zabušavaj ne x!x xDDx xDDx

:onfire: :flower: :hepko:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

<{POST_SNAPBACK}>...mmmm, Alef....ko boš pa na 500, boš pa že skoraj odvisnik.... x:Dx  :vragec:  x:Dx .....v mislih mam seveda število postov..... :vragec:  :vragec:  :inocent:

...jst sm dons napredvala xsrcx  x:)x  xDDx  xsrcx

xrosex

:wOOt: :wOOt: :wOOt: Bi me skor kap ko sem videl tistih 500... x:Dx x:Dx

Sem se ustrašil da si imela v mislih tibetance... x:Dx x:Dx xsrcx

Dooobro jutro! xsrcx x:)x

...pa ne, da sem prva klele gor? x;)x x:Dx x:px

...sicer ne vem kva nej povem....svojih skromnih 21 je itak brez veze, da sploh omenjam.... :inocent: :vragec: :inocent: ....pri teh vaših cifrah.... x;)x xsrcx

Enivej, uživite!!!!! xsrcx

xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...