Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>A je pomembno, da narediš vse vaje? Zasledila sem, da michelle pravi, da ne bo več delala prve vaje. Meni dela probleme ena druga, zaradi roke ... četrto vajo spustim. So kljub temu tolko koristne?

Seveda...teorija pravi , citiram prosto po prešernu...če česa ne zmoreš vizualiziraj...torej v mislih opravi....

saj je isto pri hatha jogi, kar ne gre, narediš v mislih....in čez leto ali dve nekaterim tud fizično uspe, če so dovolj vztrajni....

:o|o: eni zagovarjajo stališče da je vrtenja sedemkrat čez kapo dovolj...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:)x

Pri 4. vaji lahko uporabiš tudi kakšen pripomoček ..pručko al pa tabure in se nasloniš , ko se dvigneš v most...tako roke in ramenski sklepi manj trpijo.  :palec:

:eek: lahko te pa tud kdo prime x;)x

...eni se motijo... x:px  x;)x  x:Dx

x:Dx xflirtx ni vse za vsakogar

:wOOt: go Selene go :onfire:

sepočutim, ko ;Milovanovič z direktnega prenosa x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xsrcx :flower: :flower:

..jutroo xsrcx

13x

Vse ok le pri četrti vaji mi tako poka v ramenih da je prav grdo slišat... x:Dx

ampak nič ne boli zato grem dalje x^x xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx jaj, se morm nasmejat....se večina ne more pravilno izvajat ko začne s tem.....

še tisti ki so kao čist zdravi pa zrekreirani....jim vse poka in tud približno ne naredijo takih poz, kot so v knjigi...

sama sem bila pol leta na treh ponovitvah x;)x sa mukom xcivx

<{POST_SNAPBACK}>težko vizualiziram, ker sem tako realen človek. težka naloga.  x:Dx  Bom pa poskusila. Glede tega ... čez leto, dve je brezveze, da upam, ker komolca ne morem stegnit (zato ne morem narediti mosta), ostaja pokrčen za 25 stopinj in je ta vaja zame no go.  :o|o:  No ja, pa kaj drugega. Se ne bom sekirala preveč.

Doooobro jutro! xsrcx

...no, pa spet vse postarem...jutranjih 21 za mano x;)x x:Dx x:)x

Mystica, tudi jaz ne morem stegniti komolca - stopinj sicer ne vem, ampak sem tudi jaz nekje okrog tvojih 25 (posledica zloma v otroštvu)....vendar mi 4.vaja ne dela nobenih težav - pač roko stegnem, kolikor morem. Važno je verjetno samo to, da ne boli - in če te ne boli, po moje lahko vseeno delaš.

Uživite! x;)x x:)x xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Jutro!

11 za mano. :palec:

Pridni ste dons spet. xsrcx

Jst morm rečt, da nimam nobeni h bolečin več, na začetku je bil musklfibr, zdej pa nč več. Samo dlani me bolijo po 4. in 5., ker se takrat nasliniš nanje s precejšnjo težo. Ampak ni nč hujšga. Toplote pa dons ni blo. :C: x:Dx

x:Xx vsem.

Mystica, ti pa po svojih močeh. x;)x

Alef danes štrajka... x:Ix

Včeraj zvečer jedel torto nato še grozdje :eek: x:Dx

Danes zjutraj pa bljaak v želodcu :xx!: :xx!:

Bi se kaj grdega zgodilo če bi probal tibetance delat... x:Ix xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Težko, da ti bojo vsi še enkrat vse to pisal. Strani v tej temi je že 76 in najbolš, da mal prebereš za nazaj. Pri vsakem je drugače. x;)x

Na splošno pa večja gibčnost, za nekatere boljše počutje, več energije, boljša energetska pretočnost, eni so baje tud shujšal, se pomladil....ni da ni! x:Dx

13 ponovitev, pa tole bom tud za drugi teden pustila, ne bom šla višje na lestvi. Ta teden sem dvakrat jih ven spustila, ampak resnično jih ne morem delat, če nisem sama v prostoru... ok, sej vem bi jih lahko popoldne, no pa jih nisem, bom drugič ob podobni priliki... tko da vsaj nekaj dni še 13.

7 danes, vceraj pa tud nisem... sem imela notranji monolog danes najprej pol ure x:o)x sploh vstat al ne vstat ob taki nenormalni uri med vikendom.. delat al ne delat tibetancke.. no, pa sem na koncu oboje x:)x x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Živjo!

Zanima me, kaj ste pridobili z vadbo tibetanskih vaj - fizično in psihično.

LP

Uporabi domišljijo... x:Dx x:Dx xDDx xsrcx

:vragec: :vragec:

Danes spet nič... :xx!:

Zaspal... x:Ix xDDx

Vidim da nekaterim mal peša zagnanost... x:Dx x:Dx

Jaz grem s ponedeljkom na 13 x^x

<{POST_SNAPBACK}>ne vem se mi zdi, da sam neki časa traja tole, takrat je najbolje vztrajat, sicer pa odločitev povsem tvoja ;)

o Alef, me loviš ;)

Lahko se zgodi...da te ujamem x:Dx

Dej gas pa se srečava šele pri 21 x:Dx xDDx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...