lia 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je pomembno, da narediš vse vaje? Zasledila sem, da michelle pravi, da ne bo več delala prve vaje. Meni dela probleme ena druga, zaradi roke ... četrto vajo spustim. So kljub temu tolko koristne? Seveda...teorija pravi , citiram prosto po prešernu...če česa ne zmoreš vizualiziraj...torej v mislih opravi.... saj je isto pri hatha jogi, kar ne gre, narediš v mislih....in čez leto ali dve nekaterim tud fizično uspe, če so dovolj vztrajni.... eni zagovarjajo stališče da je vrtenja sedemkrat čez kapo dovolj... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 13... dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pri 4. vaji lahko uporabiš tudi kakšen pripomoček ..pručko al pa tabure in se nasloniš , ko se dvigneš v most...tako roke in ramenski sklepi manj trpijo. lahko te pa tud kdo prime ...eni se motijo... ni vse za vsakogar go Selene go sepočutim, ko ;Milovanovič z direktnega prenosa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ..jutroo 13xVse ok le pri četrti vaji mi tako poka v ramenih da je prav grdo slišat... ampak nič ne boli zato grem dalje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jaj, se morm nasmejat....se večina ne more pravilno izvajat ko začne s tem..... še tisti ki so kao čist zdravi pa zrekreirani....jim vse poka in tud približno ne naredijo takih poz, kot so v knjigi... sama sem bila pol leta na treh ponovitvah sa mukom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>težko vizualiziram, ker sem tako realen človek. težka naloga. Bom pa poskusila. Glede tega ... čez leto, dve je brezveze, da upam, ker komolca ne morem stegnit (zato ne morem narediti mosta), ostaja pokrčen za 25 stopinj in je ta vaja zame no go. No ja, pa kaj drugega. Se ne bom sekirala preveč. Doooobro jutro! ...no, pa spet vse postarem...jutranjih 21 za mano Mystica, tudi jaz ne morem stegniti komolca - stopinj sicer ne vem, ampak sem tudi jaz nekje okrog tvojih 25 (posledica zloma v otroštvu)....vendar mi 4.vaja ne dela nobenih težav - pač roko stegnem, kolikor morem. Važno je verjetno samo to, da ne boli - in če te ne boli, po moje lahko vseeno delaš. Uživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 malo prezgodaj za bežat, te bom kr počakala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 7 roke bolijo od naslanjanja nanje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jutro! 11 za mano. Pridni ste dons spet. Jst morm rečt, da nimam nobeni h bolečin več, na začetku je bil musklfibr, zdej pa nč več. Samo dlani me bolijo po 4. in 5., ker se takrat nasliniš nanje s precejšnjo težo. Ampak ni nč hujšga. Toplote pa dons ni blo. vsem. Mystica, ti pa po svojih močeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 11 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Alef danes štrajka... Včeraj zvečer jedel torto nato še grozdje Danes zjutraj pa bljaak v želodcu :xx!: :xx!: Bi se kaj grdega zgodilo če bi probal tibetance delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Silver, 11 dans, pa topli dodatek pri 3. vaji....grlo in trebuh. Kva sm jackica. Mam včas filing, da če ful mislm na to. NO A BO KEJ S TOPLOTO? , da pol nč ni. Tko da se kr prepustim in nardim, pa je. Jutr pa že na 13. Bohpomagi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rodohrozit 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Živjo! Zanima me, kaj ste pridobili z vadbo tibetanskih vaj - fizično in psihično. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Težko, da ti bojo vsi še enkrat vse to pisal. Strani v tej temi je že 76 in najbolš, da mal prebereš za nazaj. Pri vsakem je drugače. Na splošno pa večja gibčnost, za nekatere boljše počutje, več energije, boljša energetska pretočnost, eni so baje tud shujšal, se pomladil....ni da ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 13 ponovitev, pa tole bom tud za drugi teden pustila, ne bom šla višje na lestvi. Ta teden sem dvakrat jih ven spustila, ampak resnično jih ne morem delat, če nisem sama v prostoru... ok, sej vem bi jih lahko popoldne, no pa jih nisem, bom drugič ob podobni priliki... tko da vsaj nekaj dni še 13. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 7 danes, vceraj pa tud nisem... sem imela notranji monolog danes najprej pol ure sploh vstat al ne vstat ob taki nenormalni uri med vikendom.. delat al ne delat tibetancke.. no, pa sem na koncu oboje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Zanima me, kaj ste pridobili z vadbo tibetanskih vaj - fizično in psihično. LP Uporabi domišljijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Danes spet nič... :xx!: Zaspal... Vidim da nekaterim mal peša zagnanost... Jaz grem s ponedeljkom na 13 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest danes tud 7 . Čisto po pravic povedano, mi vedno manj paše tole.. . Mogoče bi bilo dobro eno pavzo naredit...in bo potem večja želja.. ne vem se mi zdi, da sam neki časa traja tole, takrat je najbolje vztrajat, sicer pa odločitev povsem tvoja o Alef, me loviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem se mi zdi, da sam neki časa traja tole, takrat je najbolje vztrajat, sicer pa odločitev povsem tvoja o Alef, me loviš Lahko se zgodi...da te ujamem Dej gas pa se srečava šele pri 21 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 zaradi mene me lahko tko prehitiš (glede na to, da jih delam že večkotletodni ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jst pa dpns zaečla s 13 in toplota bila! Selene, pol sva pa na kupni št. Še alef se nama v pondelk prdruž, pa bo menage a trois. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 sej sem jst vedla da ne smem še na 15 vsak izgovor mi prav pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 No vidš. Joj, kok se zatipkavam! Pa zanalašč ne grem popravt. Klinc gleda. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.