Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hehe, evo me, 7 po siesti, tko da sem glih vstala.. sam ni blo zjutraj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ... pol ko sem jih neki casa delal 105 sem dobil drisko... tko da sem s5 zmanjsal na 84... je treba met pr vsem vidim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 A dons pa nobenga na spregled? No, glavn, da ste vaje nardil...... ...jst sem občutla neko težo danes....očitno težek dan ... Uživite xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 nardil, pa težak dan je ja :xx!: a je še kje kdo ki se ima danes namen mulat/dret name, brezevez en kreg pričet? verjetno jih je zmanjkalo a, samo bog ve od kje bo še kdo se našel... jebelacesta no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Pa ne bom že pol petih zjutraj klofal po tipkovnc pa pisal da sem tibetance že naredu samo da bom prvi Naredu, 13! Kot po navadi med tednom, začel ob 04:30 končal okrog 04:45 Pa kot sem že rekel, na trinajstici bo treba pa mal več kot en teden ostat... :xx!: Selene Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jst sm pa dons zahinavla. Sm bla tok lena zjutri, da sm raj še spala tistih 15 min, k bi jih mogla delat. Bom pa pol, k pridem dam nadoknadla. Drgač sm pa na 13. Selene, a te jst še mal naderem? kjcdinfvinqsčcnopqsfvi3rwhgvipwhpvojerh!!!! A JE JASNO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hmmm, kje pa najdete tolk telih vaj...na lnf mislim, da jih je samo 5 opisanih... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, kje pa najdete tolk telih vaj...na lnf mislim, da jih je samo 5 opisanih... Hihi, cashy...mi govorimo o ponovitvah teh 5 vaj. Vsak teden zvišaš za 2 ponovitvi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 če smo plidni Pika, vse razumela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>če smo plidni Pika, vse razumela No, glej, da mi nov treba še enkrat govort! K bo težko prepisat, razn če dam copy paste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hvala za odgovor...še eno vprašanje, glede zviševanja ponovitev...a to zvišate za 2 vsak teden za vsakdanjo vajo, dajo 2 več naredite, kot prejšni teden? ali v celem tednu naredite le 2 več.saj vem, da sem prašal, kot natur blond, samo pri teh stvareh se ni za šalit, in raje butasto prašam, kot butast ostanem do konca življenja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za odgovor...še eno vprašanje, glede zviševanja ponovitev...a to zvišate za 2 vsak teden za vsakdanjo vajo, dajo 2 več naredite, kot prejšni teden? ali v celem tednu naredite le 2 več.saj vem, da sem prašal, kot natur blond, samo pri teh stvareh se ni za šalit, in raje butasto prašam, kot butast ostanem do konca življenja Vsak dan se dela vseh pet vaj. Začneš s tremi ponovitvami vsake vaje, po enem tednu dodaš dve ponovitvi itd... do 21 ponovitev.Lahko napreduješ tudi hitreje ali počasneje, odvisno od tega kolk zmoreš, ampak VEDNO se dela vseh pet vaj z določenim številom ponovitev.A je dovolj jasno? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 yes, sir! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>yes, sir! Na mestu voljno! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 (popravljeno) ma nisem.. zjutraj zmanjkal casa, pol jedla, zdaj spet jedla, pol pa obiske dobim pa itak da ne bom Hmm.. mogoce bi pa lahk zdajle, po dveh palacinkah? Sej ni fore... Ma ja, se spravim kar takoj..(ker se poznam - ne bom danes, pa pol ne bom jutri, pa pl bo neki, da tud pojutrisnjem ne bom... ) Cashy, a sta si vidva z Ninom ful podobna slucajno? Sem gledala tale tvoj avatar, pa mogla prav pomislit... * evo, bla pridna 7 + mal joge.. pa tko ful umirjeno, cel cas imela obcutek, da lebdim.. noro!! To zato, ker sem imela cas in lepo na easy.. razmisljam, da bi jaz tole kar na vecere prestavla Aja.. a je kaj narobe morda, ce pri 4. dlani obrnem v drugo smer, nazaj? Ful manj bolijo blazinice pol Popravljeno 19. september 2005 -> aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Cashy, a sta si vidva z Ninom ful podobna slucajno? Sem gledala tale tvoj avatar, pa mogla prav pomislit... da sem podoben Ninotu Hvala za kompliment sem vesel, da so se navzven začeli prikazovati rezultati prizadevanja za stilsko spremembo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Dobro jutro Kje pa ste vsi ? Pri meni danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Alo, alo! Dons pa sam jst pa Alef tuki, al kaj? :xx!: Hmja, sej dan je res ubitačen bil.....ampak s tibetanci je vse lažje..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jaz jih sparam za pred spanjem.. da vidmo kako to zgleda.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 včeraj izpuščeni - zjutraj najprej opazila, da je kuhinja v mokroti, čistilna akcija, šel hladilnik... prišla domov, do konca očistila hladilnik, naredila totalen odklop - vse varovalke popokale (al kva že), pojavil se je ogenj, smrad, dim... sem bila kar malce pod visoko napetostjo... zvečer tolažila otroka zaradi starega očeta... danes zjutraj prebudila z groznimi bolečinami v križu... če jih ne opravim ko pridem domov - nekajdnevna bolniška...ampak imam anmen vsaj 3 ponovitve potem naredit,...evo priznam, zahinavla, mi je kaj oproščeno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 vse za naprej in nazaj odpuščeno bodi v miru jst tud pauza, mi še na kraj pamet ne pade , da bi jih delala....čist pr mir sedim in ležim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Jst pa delala včer in dons 13, čeprov morm rečt, da kr z muko. Ampak sm se brcna v rt in šla narest. Kaj se pa to prav, da boš ležala v postli in spala? Toplota dans bla prisotna pri zadnji. Drgač mi pa kr ornk vroče rata, k jih nardim. Lep pozdrav vsem izvajalcem vaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 vcer pol nisem na koncu, danes pa ze navsezgodaj 7.ma tko mi je mraz tle v stanovanju, sem se pogrela s tibetancki za celih 10 minut, zdaj je pa spet isto.. cel dan jih pa tud ne morem delat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse za naprej in nazaj odpuščeno bodi v miru jst tud pauza, mi še na kraj pamet ne pade , da bi jih delala....čist pr mir sedim in ležim hvala, a nisi nič bolje punci, pridni sta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Dobro jutro ! Punce, vsekakor se pozdravte.... ...drgač me pa zanima, če delate vaje tudi med menstruacijo? ....jst jih prve tri mesece nisem, potem pa sem se odločila, da bom poskusla in zdaj jih delam tudi med. Ker se dobr počutim, predvidevam, da ni nič narobe?!? .....kake izkušnje katera ? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.