Kreativa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 začela po kakšne pol leta zopet,zdaj bom tudi samodisciplino trenirala obenem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Jaz mam opravicilo od zdravnika (sem jih pa delala v Hyde parku mal ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ojla! Res, kje pa ste vsi? Alef, upam da si uspešno začel Jst guram svojo 21-ko, čeprav moram priznat, da sem včeri štrajkala Lep dan vsem - ne glede na vreme! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla! Alef, upam da si uspešno začel klinc...pa uspešno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 No evo, čudež...Pika jih je dons nardila. Sicer sam 5 ponovitev, ker za več ni blo cajta, ampak vsaj sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Bravo Pikica x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katy21 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Joj o tej temi ste napisal že tolko stvari, da res ne morem vsega pregledat .Me pa nekaj zanima, po enem tednu delanja vaj se počutim tako zelo utrujeno kot, da bi šel čezme tovornjak. Včeraj niti roke nisem mogla dvignit....še dobro, da je bila nedelja. Se je komu zgodilo podobno pa če se je kdaj se bo energija povrnla?! Ker prve tri dni sem se počutila odlično potem pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo Pikica x!x Ah dej ne seri, Alef....tok sm zabušavala zadne cajte, da si res ne zaslužm čestitk. :xx!: zabušaaaaanti.. No, vidš, Alef, Silver že ve, kaj smo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>daaan... zabušaaaaanti.. ???? :xx!: Komu ti to???? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>???? :xx!: Komu ti to???? Sm kr vedla, da se boš oglasila cvetka...sm že pr seb hotla napisat, da ste eni izključeni iz društva zabušantov, k ste pridni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> A zdej mi boš pa še jezik kazu?!? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravljena katy21.. Alef, kdaj me boš ujel...??? . Jaz bom cvetko ravnokar, še teden ali dva... Ne me dražit še ti, danes sem mal Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj o tej temi ste napisal že tolko stvari, da res ne morem vsega pregledat .Me pa nekaj zanima, po enem tednu delanja vaj se počutim tako zelo utrujeno kot, da bi šel čezme tovornjak. Včeraj niti roke nisem mogla dvignit....še dobro, da je bila nedelja. Se je komu zgodilo podobno pa če se je kdaj se bo energija povrnla?! Ker prve tri dni sem se počutila odlično potem pa... Si mogoče mal pretiravala? Kolk ponovitev si pa delala? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...kaj je danes kaj boljš.. ...Dajva Alef, pokažva omladincem ... ...teb pa že dva dni kr vražički gledajo iz očk Silver, anede??? Pol te bomo pa spet pogrešal, ko boš kr nenadoma poniknu!!! No, pa dejta pokazat nam omladincem xrosex P.S...sej vem, da nism več omladinka....lohk pa se delam Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katy21 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Uf danes je pa že boljš. Sem se zbudila čist polna energije...no pa še manjši sonček mi jo daje uzuni. to kar je blo čez vikend je bla res kar kriza ampak zdej se boljšam. Ne...vaje sem delala čist normalno ...prvi teden samo po tri ponovitve zdej v soboto pa sm začela s petimi.Ampak so pa res neverjetni tibetančki.Že zelo dolgo se ukvarjam s športom pa lahk rečem, da mam kr dobr predelane vse mišične skupine samo zdej pa čutim še kar ene dodatne mišice...in to pri rebrih .No, sej drugač se nič ne pritožujem samo je pa zanimivo. Kako bo šele fajn ko bom na 21ih ponovitvah!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Dons sm 3 nardila, k sm fasala migreno, pa sm hotla mal energijo pognat vsaj, sam nism mela več cajta, da bi več ponovitev nardila. Bolš k nč. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Cvetka...ena polnoletna je med nama, se še spomniš... Če nisi omaldinka si pa kaj...pionirka Alef danes uspešno ampak samo 9 Ramena pravjo da je dost... Bravo starci! Silver ujamem te sigurno... Saj me moaraš pri 21 počakat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvetka...ena polnoletna je med nama, se še spomniš... Če nisi omaldinka si pa kaj...pionirka ....zdej se pa ful dobr počutm ....čeprav jih štejem skoraj za dve polnoletni, hehehe ....drgač pa, Alef in Silver, čakam vaju pri 21-ki....a bosta še dolg?!?....no, sej ne rečem, da nimam časa na pretek.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....zdej se pa ful dobr počutm ....čeprav jih štejem skoraj za dve polnoletni, hehehe ....drgač pa, Alef in Silver, čakam vaju pri 21-ki....a bosta še dolg?!?....no, sej ne rečem, da nimam časa na pretek.... xrosex Midva te bova ujela, ti pa naju nikol...pionirka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Jaz sem pa danes drugi dan na tibetančkih.. sm kr ponosna nase, ponavadi enkrat naredim pa pol en teden nič.. pa 5. dan že ne kadim. yuhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Midva te bova ujela, ti pa naju nikol...pionirka ...ampak tud mene ne bo tak enostavno ujet... ...boš že vidu Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ampak tud mene ne bo tak enostavno ujet... ...boš že vidu Lahko al težko, enkrat bova skupaj... ...na 21 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Spet nobenga... Prosim da ste tisti ki jih redno delate en teden tiho...Da zabušanti ne bomo imel slabe vesti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 evo za inat se pridem pofočkat, zaj pa že letim nazaj v zapik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Evo, pofočk! ...pa da nauš mislu Alef, da zabušavam... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.