Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 kwaj ti? si že začela Kako lohk neki tko butastga vprašaš? Ma, če ob 7h vstanem...že s postle se kumi zvlečem. :xx!: Nism navajena. Mogoče bi mogla zvečer probat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 *freia, poslušaj sebe jaz jih delam tudi med menstruacijo, samo včasih (tudi ne vedno) nekaj ponovitev manj. *Pikica, ne boš verjela, ampak prav tibetančki ti bodo pomagali, da zjutraj lažje vstajaš, samo ne smeš prehitro obupati (kroničnazaspanka.press) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 *Pikica, ne boš verjela, ampak prav tibetančki ti bodo pomagali, da zjutraj lažje vstajaš, samo ne smeš prehitro obupati (kroničnazaspanka.press) Ma sej sm bla že na 15...zdej pa...glumim gljivu. Sej enkrat mi bo dopizdil, pa se bom psravla...bom čez vikend probala začet, pa upam, da se bo tud za naprej prjel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 no tud zvečer ni slabo. sam da se spravš. sej pol bo že zalaufal. jz pred 6 ustanem... pa itak mi vzamejo samo 5 min... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 no tud zvečer ni slabo. sam da se spravš. sej pol bo že zalaufal. jz pred 6 ustanem... pa itak mi vzamejo samo 5 min... Ma, tis itak čist prtegnena, ker normal n človk pa pred 6 ustaja? Takrt sm jst še čist mrknena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 normaln ne, sam če morš... tle pa men tibetančki pomagajo, da laži vstajam Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jaz mam pa zjutraj tisti refren - ja pa ne pa ja pa ne... no pa je potem ja 9 - ampak je JA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Hvala punce! Imate prav - po občutku bo še najbolje. Jaz sem trenutno na 13, že nekaj let on&off... Ampak prav pašejo. Delam jih zjutraj, čeprav se sprva malce težko človek spravi migat ves zaliman in zaspan. Potem je pa lažje, ker veš, da te bodo lepo zbudile. Pri meni je tako, da po jih nekem času neham delat. Kaj pa vem zakaj. Ko potem pride obdobje, ko sem vsa zmahana in to, pa gruntam, kaj narest... Tibetančke spet uvest!!! Pomaga. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hey. Da se še jaz oglasim. Nekaj časa nazaj sem jamrala glede 4 vaje. Zdaj jo celo nekako naredim, kljub mojemu komolcu. Sem se prišla kr mal pohvalit. Mystica super! ...da se nauš samo sama hvalila.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Hey. Da se še jaz oglasim. Nekaj časa nazaj sem jamrala glede 4 vaje. Zdaj jo celo nekako naredim, kljub mojemu komolcu. Sem se prišla kr mal pohvalit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Ma, tis itak čist prtegnena, ker normal n človk pa pred 6 ustaja? Takrt sm jst še čist mrknena. ja vsak normal človk pred 6 ustaja dons je tak tempo lubca moja sam normalna pa res nism. nej ti zaupam, da prej k sm ob 6 že delala sm ob 4 vstajala, da sem tibetančke delala temu bi lahk rekl, da nism normalnzi misti čestitkn. sej sem brala vrelec mladosti in not piše, da če kšno vajo ne morš dobr izvajat... pač izvajaš ostale 4 in prej k slej tud 5 potem lahko. suuuper. vesela zate zase pa nč... se nism nardila... se mi preveč vrti dons če se kej streznem in če se pol spomnem na nih... jih nardim... če če če Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Hey. Da se še jaz oglasim. Nekaj časa nazaj sem jamrala glede 4 vaje. Zdaj jo celo nekako naredim, kljub mojemu komolcu. Sem se prišla kr mal pohvalit. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mystica Aiwk...se po men zgleduješ, a? Prec nehi! Zdej grem pa res u mižale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 sm hitr laufala gledat. sm že misnla da je pikica kšnga tibetančka nardila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 sm hitr laufala gledat. sm že misnla da je pikica kšnga tibetančka nardila Nemogouče je nemogouče pr men. Sej bom...čez cajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 me tok križ boli... ma cela hrbtenica... najbolš da tibetance nardim... sm tko čudn ponoč spala, kr neki sm se zvijala pa roko ke pa ke... pa glavo gor pa sem pa ke sploh nč jasn kwa sm zganjala razgibat pa bo bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Men se zdi pa to edino 'normalno' ustajat pred sesto zjutraj! blagor ji, k je tko navajena dobr! --------Ma, tis itak čist prtegnena, ker normal n človk pa pred 6 ustaja? Takrt sm jst še čist mrknena. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 dobro to Silver... od grešnih misli do dejanj , je potem sam še en majhen korak Drugače pa to ne pomeni nič drugega, kakor to ,da si še živ Mi pa tud po starem 7x3 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 No evo, pa mam, k sem pametna . Sem spustila Tibetanske en mesec, zdej me pa križ boli. prou mi je, kaj sem pa lena. Začnem konc tega tedna, za par dni mam zdravniško opravičilo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh, jaz pa kar spregledam tole temo.. kar ni je.. itak da spet ni nic z mano 14 dni.. jaz bi tolk rabla enga, ki bi me mal v rit brcnil zjutraj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh, jaz pa kar spregledam tole temo.. kar ni je.. itak da spet ni nic z mano 14 dni.. jaz bi tolk rabla enga, ki bi me mal v rit brcnil zjutraj.. A čva druga drugo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 13, čeprav trenutno vsakomesečni odmor sam potem nadaljujem kar s trinajst... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 A čva druga drugo? Ja, najprej ti vstaneš. pa prideš do mene, pa me brcneš v rit, pol pa jaz vstanem, pa pridem do tebe, pa te brcnem v rit, dil? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Danes sem nekam "skozlana", pa sem jih šele prejle naredila. 15, bravo jst! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Živijo vsi delajoči tibetance, vzdihujoči in opazujoči,sem frišna med vami (beri ne poznam celotne vsebine na 86 straneh) in se moram javno pohvaliti (da bo bolj držalo), da sem pri magičnem številu 7 ponovitev. Včasih celo dvakrat dnevno jupiiiiii! Se pa moram pohvaliti, da sem bila tudi že na 21 - nekoč...Pa en koš energije za vse, kar že počnete!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.