Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Živjo, Ramonali! x:)x Še malo, pa bo cel svet vrtavka... x:Dx

Tole moram pa povedat.. hehe... Najprej je s temi vajami naša mami začela, ona jih zvečer dela. Mi je nekaj pravila o tem in tako, nisem pa še imela pojma, kako zgledajo. Sem bila 1x na obisku, sedim na kavču s fotrom, mami pa naenkrat - hop - pokonci, pa se začne vrtet. :eek: :eek: Gledam jaz to (priznajte, malce hecno pa je), se obrnem k fotru, pa ga vprašam - stari, so to vaje, al bo treba na Studenec? x:Dx Mami je skoraj padla... xDDx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

lep nočni pozdrav coccinelle :palec:

jaz jih bom ravno zdajle celih 7 in zaprimojdunaj tudi zjutraj 7 (upam si trditi, da ne gre le za pravljično število xokx )

3.4 - zdaj

Deal...sam, a ne bi raj v obratnem vrstnem redu? :o|o:

Evo, si me lihkar brcnla.. OK, OK, no, jih bom pa se jaz.. evo, zdele prec, preden se spravim nalogo za spanscino delat (hehe, tle pa tud tibetancki prav pridejo x:Dx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ane x:)x Men so tele vecerne variante v bistvu bolj vsec, tko da ti ni treba vstajat zjutri, pa me brcat hodit.. lahk 5 minut dlje spis, ok? x;)x x:Xx

Sem mela dodatek k vajam v obliki macka, ki je moje prste vmes grizel x:Dx

loesje

Spet nazaj -

:inocent: a ne...čist nč mu ni jasno...men tud skoz maček nagajal...misli da se zato vrtim pa mečem po tleh, da sem njemu v zabavo x:Dx x:Dx x:Dx

ali kakor je nekdo zgoraj napisal, kmalu zrela za Studenec x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x še jutranje nardila :)

Ja, točno to, zdajle sem ga v kuhinjo zaprla, pa je uspel dvoje vrat odpret, preden sem bila pri tretji vaji... mignem s prsti - čop! mignem z nogami - čop! Ravno umirjanje in koncentracija tole ni pol... ko skoz razmišljam kam bo zagrabil x:o)x

loesje

Spet nazaj -

navte verjel. čist fertik bolana... pa sem se vseen zjutri pomatrala.... sicer samo 3 ponovitve... blo je pa tok težko kt da sem že na 21ih. ampak je vseeno super pasalo, da si hrbtenico fajn raztegnem x:Xx x:Xx x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

x^x še jutranje nardila :)

Ja, točno to, zdajle sem ga v kuhinjo zaprla, pa je uspel dvoje vrat odpret, preden sem bila pri tretji vaji... mignem s prsti - čop! mignem z nogami - čop! Ravno umirjanje in koncentracija tole ni pol... ko skoz razmišljam kam bo zagrabil x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx a ne kruto....kar kuj podoživim filing, bemu ...ne moti tak da zagrize, sam tist prastrah pa pozornost, kdaj bo napadel,ker je skoz v lovski nizki preži x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx Ja, to, ja.. prastrah.. Evo, zdele jih grem delat, se igra v kuhni, tko da mi mogoče uspe brez dodatnega adrenalina jih naredit x:o)x

Pikica.. A si že? a ti kr po mailu brc pošljem?

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...