Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pozdravčejk, Ramonali! dobrodošla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Aliana, živijo nazaj in hvala za dobrodošlico ravnokar sem uporabila tvo podpis, da sem ga razposlala nekaj svojim prijateljem (full fajn) - thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Živjo, Ramonali! Še malo, pa bo cel svet vrtavka... Tole moram pa povedat.. hehe... Najprej je s temi vajami naša mami začela, ona jih zvečer dela. Mi je nekaj pravila o tem in tako, nisem pa še imela pojma, kako zgledajo. Sem bila 1x na obisku, sedim na kavču s fotrom, mami pa naenkrat - hop - pokonci, pa se začne vrtet. Gledam jaz to (priznajte, malce hecno pa je), se obrnem k fotru, pa ga vprašam - stari, so to vaje, al bo treba na Studenec? Mami je skoraj padla... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ojla, freia! ja, jaz sem jih nekajkrat že tudi delala s ta malo, ki bo kmalu dopolnila 3 leta. "Rana ura tibetance fura" (samo jaz nerada vstajam zgodaj)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ja, najprej ti vstaneš. pa prideš do mene, pa me brcneš v rit, pol pa jaz vstanem, pa pridem do tebe, pa te brcnem v rit, dil? Deal...sam, a ne bi raj v obratnem vrstnem redu? Živjo, ramonali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 rana ura tibetance fura!!!! odbita no jz mam tud pardnevno pavzo da se pozdravm. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pika Pikica Aiwa nočna ura tibetancem slepa kura (pa še gripa ) ampak jih bomo pa zakuril, da ne bo odvečnih kil pestro nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 o, klub tibetancev se je spet povečal živjo, ramonali aja, še kar na 15... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 lep nočni pozdrav coccinelle jaz jih bom ravno zdajle celih 7 in zaprimojdunaj tudi zjutraj 7 (upam si trditi, da ne gre le za pravljično število ) 3.4 - zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 jst tud študiram, da bi jih zdej nardila, pred tušem in spanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ot: da si nevš kaj naredla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 sej veš kaj si, ne? Neki na B _ _ _! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 wiiiiii, novte verjel...Pika jih je lihkar nardila...začela sm s 7, sam sm preveč zarustala vmes...že vidm, da me bojo vse žive mišice bolele jutr! Kr nej! Bom kr na 5 ta tedn. Toplota spet bla! I'm back! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Deal...sam, a ne bi raj v obratnem vrstnem redu? Evo, si me lihkar brcnla.. OK, OK, no, jih bom pa se jaz.. evo, zdele prec, preden se spravim nalogo za spanscino delat (hehe, tle pa tud tibetancki prav pridejo ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pridni sva! Bojo ta jutranji za dobrodošlico tole vidl, bojo tko ponosni na ''ta najmlajši''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ane Men so tele vecerne variante v bistvu bolj vsec, tko da ti ni treba vstajat zjutri, pa me brcat hodit.. lahk 5 minut dlje spis, ok? Sem mela dodatek k vajam v obliki macka, ki je moje prste vmes grizel Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 a ne...čist nč mu ni jasno...men tud skoz maček nagajal...misli da se zato vrtim pa mečem po tleh, da sem njemu v zabavo ali kakor je nekdo zgoraj napisal, kmalu zrela za Studenec Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 še jutranje nardila Ja, točno to, zdajle sem ga v kuhinjo zaprla, pa je uspel dvoje vrat odpret, preden sem bila pri tretji vaji... mignem s prsti - čop! mignem z nogami - čop! Ravno umirjanje in koncentracija tole ni pol... ko skoz razmišljam kam bo zagrabil Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 navte verjel. čist fertik bolana... pa sem se vseen zjutri pomatrala.... sicer samo 3 ponovitve... blo je pa tok težko kt da sem že na 21ih. ampak je vseeno super pasalo, da si hrbtenico fajn raztegnem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Aliana! Sori, nism vedla, da sm ti tak pospešk z brco dala. No, sam da dogaja...čeprov ne vem, kako bo dons zvečer, k se ga gremo nažirat....futr, ne drink...hm, hm...bomo vidli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pa prej nared. zgleda da smo vse lenobce pridne ratale Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pa prej nared. zgleda da smo vse lenobce pridne ratale Maš res...bom pa prej, ne? Kere lenobe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 lalalalala.... tibetančki rulajoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 še jutranje nardila Ja, točno to, zdajle sem ga v kuhinjo zaprla, pa je uspel dvoje vrat odpret, preden sem bila pri tretji vaji... mignem s prsti - čop! mignem z nogami - čop! Ravno umirjanje in koncentracija tole ni pol... ko skoz razmišljam kam bo zagrabil a ne kruto....kar kuj podoživim filing, bemu ...ne moti tak da zagrize, sam tist prastrah pa pozornost, kdaj bo napadel,ker je skoz v lovski nizki preži Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ja, to, ja.. prastrah.. Evo, zdele jih grem delat, se igra v kuhni, tko da mi mogoče uspe brez dodatnega adrenalina jih naredit Pikica.. A si že? a ti kr po mailu brc pošljem? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.