Pika Pikica 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 mhm Pico pred pol ure jedla...ne morm bom zjutri...sam zate pa zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 a mene pa ne a po tej pavzici sem šla spet nazaj na 13, danes bolj na težko, ampak sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pr men so bli pa dons tko šlampasti. sm mau zaspala... in pol sem jih na en dva tri nardila... mičken učinka je blo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 če bi se ti en teden počutil kot napol zaklani prašiček, bi bil tud napoldelujoči... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Meni je pa danes slabo po tibetančkih? :xx!: Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 evo, zdele grem eno 5-ko usekat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Rečeno, storjeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pridna piki!! se prpravla, da boš fit dones Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Se jih bom po dolgem času tudi jaz lotila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Rečeno, storjeno. jaz bom tud zdele, ker zvecer ne bom, ker grem zurat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 aliana, tole s tvojo prijateljico muco se mi zdi tako, kot z mojo tamalo, ki tudi hoče sodelovati, pa nekaj časa ponavlja, potem pa vse "podvoze in nadvoze" obdela... pa fajn žurko privoščim danes... 5 ponovitev mi pa kar ratuje lepo se smejte, imejte kool seve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pridna piki!! se prpravla, da boš fit dones jaz bom tud zdele, ker zvecer ne bom, ker grem zurat..A si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 dobro jutro... nekaj se jih je spet vrnilo med delujoče... . Bi takoj zmazal pico, mi malo kruli po želodcu ... . Pogrešam pa cvetko in alefa.. Sem kar ostal na 21. Zaenkrat brez kake krize, samo kakšen dan gre malo bolj na trdo... ampak se ne dam. lep dan.. Alef se nima s čim hvalit :xx!: Petnajst brez četrte... Ne gre j*** ga!!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 A si? Aha, samo 5 sicer, namest 7, ampak sem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Kar naprej tibetančiš, me vzameš v šolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Eh, jaz se skoz spravljam tibetančit.. vsakih 14 dni od začetka.. bolje, da najdeš koga bolj vztrajnega za učitelja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 za motivirat ga si čist ok , vztrajen je pa itak sam dost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ooo, hvala kok lustkan kompliment Zdaj grem pa sam se spat pa lep sanjat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 za motivirat ga si čist ok , vztrajen je pa itak sam dost Lia, ne zezaj, stvarno mi manjka fiskultura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 lubčka na smrčka, maš pol problem že rešen, če veš česa ti manjka, to zrihtaš.... hudič je, ko ne veš kaj ti manjka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 lubčka na smrčka, maš pol problem že rešen, če veš česa ti manjka, to zrihtaš.... hudič je, ko ne veš kaj ti manjka A misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ne , vem.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Ojla! Evo me.....sem še živa ... Drgač sem pridna in na 21-ki, čeprav jih danes že tretji dan nisem delala....včeri in predvčerajšnjim sem bla nekega švoh počutja, dons pa ne še čist taprava, tak da jutr pa spet vklop in v galop..... Uživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Upam, da me zdaj nebo kdo lincav, ker se mi neda in niti nimam casa prebrat vseh 88 strani , samo ali mi lahko kdo pove ce obstaja kaki naslov o teh vajah- ker jih ful hvalijo, nimam pa zdaj casa it v knjižnico? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 mislim, da je Marsa to zgoščeno objavila na Lunin net levo zgoraj v kotu ekrana klikni... Drgač pa Vrelec mladosti- 5 tibetanskih vaj(Založba Vale Novak-1 del lahko še kupiš, drugi je razprodan....) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.