Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 A misliš Kaj zdaj, veš ali ne veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 vem... kaj če kr začneva s prvo vajo pod točko ena mačka zapreš v kuhinjo in se trikrat zavrtiš in si opravil prvo vajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Sem, ga poslal ven na teraso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 tui vreji... zdaj ležeš na hrbet, glavo in trup obdržiš na tleh, dvigneš noge vzravnano v kolkih in roke vzravnano v ramenih 3x Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 6x, je preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 veš de ni, če zmoreš sorry za pauzo... * a si do konca sam speljal al greva še enkrat skupaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Kaj samo 3x pomigaš, pa je že konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ne vseh po sebi sodit * te bom že enkrat na štir oči dobila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Misliš na mobi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ne za kravato celo temo sva posvinjala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 :wOOt: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 13, pa imam občutek, da bom še cel teden na 13 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 selenca... ...dobro jutro.. Jaz sem pa danes zjutraj namesto tibetancev pojedel dva kosa štrudla, še toplega. Ne boste verjel, enaki simptomi kot po dobro narejenih tibetancih...toplota v želodcu, evforija, energije na pretek. Edino meditacija ni uspela...se mi je nonstop prikazoval še tretji kos.. verjamemo imamo še nekaj takih na zalogi, sploh tista je ljuta, prikazuje se še tretji komad Kdaj greva potem kaj dobrega skupaj pojest Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Huh Silver, meni se to dogaja vsak dan, tak efekt. Še dobro, da nisem edina Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 si sploh ne morem predstavljat tebe prenažrtega sama kost pa koža.... prav , še dobro da si dost zgodaj povedal,grem pol raj telovadit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a zato si skoraj vedno tako dobre volje.. . predlagam da vržemo tele tibetance stran in se gremo "pozdrav štrudlu" oz. "štrudlove vaje".. To mi deli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 gremo štrudlat x: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Mali oglas: Zamenjam tibetance za štrudl: Šifra: dobrota za dobroto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Jaz bi pa štrudl po tibetančkih.. To pol po moje že kar plavaš 10 cm nad tlemi po svetu.. kombinacija obojega pa ko sem že tibetančke nardila (a ne Pikica ), se ne bi zdaj štrudlu odpovedovala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 lia super si hvala:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ja, spet so na repertuarju pri men..zeankrat 5 ponovitev pol pa spet do 21.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 na srečo gredo tibetančki tud brez štrudla... so pa prav gotovo "z" mnogo bolj imenitni sem pospešila na 9 ponovitev - lep krompirjev ali kostanjev dan (ali kakršen koli že pač) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 dva dneva popoldne izvajanje 15 ponovitev - in pojavil se je občutek, s katerim sem se prvič seznanila pri nekem telefonskem klicu, toplota po hrbtenici, vse do vratu, žgoč občutek, prijeten... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 no končno se premaknla na 7 krasno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kwa j zdej? vsi zgnil al jih potih delate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.