Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

x:Dx vem... kaj če kr začneva s prvo vajo

xcivx pod točko ena mačka zapreš v kuhinjo x:o)x

in se trikrat zavrtiš x;)x

x8Dx in si opravil prvo vajo x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:eek: tui vreji...

zdaj ležeš na hrbet, glavo in trup obdržiš na tleh, dvigneš noge vzravnano v kolkih in roke vzravnano v ramenih 3x xsrcx xsrcx xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

selenca... :palec: ...dobro jutro.. x:)x

Jaz sem pa danes zjutraj namesto tibetancev pojedel dva kosa štrudla, še toplega. Ne boste verjel, enaki simptomi kot po dobro narejenih tibetancih...toplota v želodcu, evforija, energije na pretek. Edino meditacija ni uspela...se mi je nonstop prikazoval še tretji kos.. x:px x:px x:Dx

x:Dx verjamemo x:px imamo še nekaj takih na zalogi, sploh tista je ljuta, prikazuje se še tretji komad x;)x :wOOt:

x:px Kdaj greva potem kaj dobrega skupaj pojest x8Dx

Huh Silver, meni se to dogaja vsak dan, tak efekt. Še dobro, da nisem edina x:px :switz:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:eek: si sploh ne morem predstavljat tebe prenažrtega xcivx sama kost pa koža....

:o|o: prav , še dobro da si dost zgodaj povedal,grem pol raj telovadit x;)x x:Dx

a zato si skoraj vedno tako dobre volje.. x;)x x:)x . predlagam da vržemo tele tibetance stran in se gremo "pozdrav štrudlu" oz. "štrudlove vaje".. :inocent:

To mi deli :palec: x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz bi pa štrudl po tibetančkih.. To pol po moje že kar plavaš 10 cm nad tlemi po svetu.. kombinacija obojega x:px

pa ko sem že tibetančke nardila (a ne Pikica :vio: :8): ), se ne bi zdaj štrudlu odpovedovala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

na srečo gredo tibetančki tud brez štrudla... so pa prav gotovo "z" mnogo bolj imenitni xyesx

sem pospešila na 9 ponovitev - xbendx

lep krompirjev ali kostanjev dan (ali kakršen koli že pač) xloveyx :party: xupx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...