aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ja sej pravm. pouna luna me nos. hehehe ma včeri sem že popoldne zaspala okol petih... pa se mi ni dal več zbudit... heheh... sm bla bl jutranja. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ojla! Za začetek si lahka prebereš tale članek: http://www.moje-zdravje.com/slo/TelovadneVaje/TibetanskeVaje. Sicer pa priporočam tud da si prebereš Vrelec Mladosti (2), najdeš v vsaki knjigarni. Tole je iz COBISS.SI: http://cobiss2.izum.si/scripts/cobiss?ukaz...624&rec=1&sid=1.Naredi 3 ponovitve vsake vaje vsak dan, vsak teden pa povečaš število ponovitev za 2, vse do 21. Lahko delaš zutrej in še zvečer, vendar po slednjem ni potrebe. Pomembna je KVALITETA in ne KVANTITETA. In tudi ni priporočljivo začeti z več kot tremi ponovitvami... lpHvala! Res si mi v pomoč, ker nisem mela blage veze! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Tisti ko delate 6. vajo (takrat ko je cajt za to), a kej pomaga? Pa kolk redno jo delate? ;-) Pa še to, delate 3., 4. in 5. vajo tko kot je opisan na netu, al tko kot je opisan v knjigi (kjer je pred vsako ponovitvijo dodan vdih)? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 malo si zgoden,,,,ali drugače povedano, se ti ne zdi, da malo prehitevaš kaj boš s šesto...najprej nekaj časa vztrajaj na prvih petih, da se stabiliziraš... kaj boš nadgrajeval, če nimaš temeljev... zidaš peščeni grad Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Eh ja no, vsaj 3x na teden mi pa res uspe naredit tibetančke.. čist počasi lezem na višje številke.. 9.. bo še kar nekaj časa.. Ampak zagreje pa fajn Saj na tak nereden način dvomim, da kaj zelo 'pomlajujejo', ampak.. glede na mojo 'vztrajnost' sem čist ponosna, da jih že par mesecev delam, pa čeprav ne vsak dan.. Na pomlajevanje bom pa pol začela mislit, po tridesetem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 malo si zgoden,,,,ali drugače povedano, se ti ne zdi, da malo prehitevaš kaj boš s šesto...najprej nekaj časa vztrajaj na prvih petih, da se stabiliziraš... kaj boš nadgrajeval, če nimaš temeljev... zidaš peščeni grad Hvala da skrbiš zame, vendar bi bil bolj vesel direktnega odgovora na vprašanje . Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz delam samo še največ dve vaji naenkrat - ne vzamem si časa. Odločil sem se, da bom delal toliko vaj, kolikor in kadar bo meni pasalo ne pa po nekih pravilih in omejitvah glede števil ponovitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Tisti ko delate 6. vajo (takrat ko je cajt za to), a kej pomaga? Pa kolk redno jo delate? ;-) Pa še to, delate 3., 4. in 5. vajo tko kot je opisan na netu, al tko kot je opisan v knjigi (kjer je pred vsako ponovitvijo dodan vdih)? definiraj bolj natančno..pri čem pomaga bolj pomaga ledeni tuš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Silver tudi tebi dobro jutro Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Selene je pred dvema tednoma štartala na 19, potem ležala vsa boga (nekajkrat vmes naredila 3) potem jo je doletela še vsakomesečna pavza in jutri štarta nazaj... glede na to, da imam težave s prsnico (boli ko sam hudič - se počutim kot velikokrat uporabljena boksarksa vreča) in dejstvom, da sem prebolela začetek pljučnice bom še videla kakšen bo tale nizki štart...tko da niit nisi veliko zgrešil dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sspela 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Pozdrav vsem! Sem nova na forumu, a ne več tako nova na tibetančkih! že več let jih delam, pa spet ne, pa spet ja... To pa zato, ker me nekako psihično izmozgajo po določenem času! Ne vem če je to dobri opis tega kar se dogaja, ampak nekaj takega je! No in danes sem prvič prebrala, da so to MOČNE vaje! In da ženske dodajajo "mačko"...Bi mi lahko kdo povedal, kaj je to "mačka"? A so to tiste "ženske sklece" Ali samo vaja ko na vseh čtirih (kolena, roke) usločiš hrbet? Vnaprej hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja to je mačka.. a res , neverjetno, da te izmozgajo a si vse druge faktorje, ki bi utegnili imeti vpliv odstranila,pa da sam tibetančki tako izmozgavajo... na tvojem bi druge zadeve ukinila, tibetance pa čist na koncu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sspela 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Oh, najprej hvala za hitri odgovor! Ostali faktorji... Kaj pa jaz vem, ja jih je veliko: stres, pomanjkanje časa, lenoba, itd. Ampak resnično sem pa znova in znova opazila, da se mi meša hormonalna slika - menstruacija neredna, nestalna (enkrat taka, enkrat drugačna), in nekako ni mi kul. Potem pa prekinem, pa pavziram, pa spet začnem. tako nekako. Vem pa, no, gledala sem en dokumentarec po TV o Tibetu, da tam ženske molijo na poseben način, v obliki nekih vaj, ki so hkrati tudi odlična fizična telovadba - pa me je nekako asociralo na to, da je to ženska verzija tibetančkov?!? Ve kdo kaj o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Živjo vsem! Če ste slučajno posumli, da zabušavam...... ....ste meli prav..... Tale november me je čist presenetu Ampak dons spet začela....in bo vse spet po starem...upam Uživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ...dans s5 zacel s tibetanci... po kaxnem mescu pavze...Edina razlika, ki jo obcutim, kadar jih delam in kadar, je v tam, da kadar jih delam vsaj se 1X tolk pojem... kokr bi dal apetit na turbo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 pomanjkanje ljubezni....ne pa vpliv tibetancev....kompenziraš s hrano znalac.press...i jasambiladocent *svašta za kaj vse niso krive te vaje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 svašta za kaj vse niso krive te vaje Jaz sem jih predlagal znancu kaksen mesec nazaj,cim jih je zacel delati, mu je zacel nagajati vzig na Mazdi. kunemseistinaje.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jst pa še kr nč. :xx!: Pa vsak jutr, k se zbudim, pomislm...kaj če bi pa dons dvignla svojo leno rt s postle in jih nardila? In pol si mislm, jooooooj, k je tok toplo kle not v postlci. In pol raj še spim/poležavam. :xx!: Za 2x okol ušes sm . Smotka. hihi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 jz sm pa na spet na 7. lih prov mi je za zjutri. čeprov ne bi blo slabo da bi nardila 2x 7. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 jaz sem sicer slutil, da je tako tako, ampak nisem hotel špecat.. ...hehehe...sam, da nauš mislu, sam kake pet dni sem vn spustila.... ...ampak mam totalno slabo vest, ker prej mi je to blo že kokr jutranja kava , brez katere preprosto ne gre xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Se moram pohvalit... Sem kar ponosna nase. Kljub sesutemu svetu sem danes naredila 11 x!x ponovitev. Kdo je Borka? Freia! (sori, če je preveč naduvano, rabim malo...) Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 samo 5 Silver, pa še to brez navdušenja... lajf u k... s Tibetančki vred.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hop hop hop Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Silver, hvala za Selene, drži se... tudi to bo minilo... Jaz pa danes mukoma 13 ponovitev. Še v petek zjutraj pa z lahkoto 21 :xx!: Seveda, pred "koncem neke ere". Vsem tibetančkarjem veselo in uspešno miganje! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.