lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 no muceki pa mucke, sem vam rekla že pred časom, kaj je največji problem pri tibetančkih, zbrcat se v ta zadnjo , da jih res nardiš vsak dan pa ste se smejali lenoba, kdaj me boš zapustila...jst se še zmeraj mal na oštro prisilim, no ja včasih se tud mal s podkupnino pripravim, obljubim si en dišeč jabolčni štrudl pa obilo domišljije uporabim kako sam samo ja lukava.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jest sm tut lena za štrudlat...ampak vem, da brez nič, ni nič .... go, go, go... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jebovas...a jaz edini prakticiram to budalastino ama bas svaki dan Samo se pozna, se me ze prijemlje, gibcnost pa to...me je ze vabil direktor baletnega gledalisca v svoje vrste...pa je na koncu rekel, raje ne, ko bi bil ti na odru ,bi na oder letele tangice pa modrci...to pa se za gledalisce ne spodobi istinajestoposto.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 to sem ti pa kuj povedala da sem....si pozabu 110 kg me nikol ne boš dohitu, pa če vsak dan štrudl ješ * Jebovas...a jaz edini prakticiram to budalastino ama bas svaki dan Samo se pozna, se me ze prijemlje, gibcnost pa to...me je ze vabil direktor baletnega gledalisca v svoje vrste...pa je na koncu rekel, raje ne, ko bi bil ti na odru ,bi na oder letele tangice pa modrci...to pa se za gledalisce ne spodobi istinajestoposto.com a daj...pejd raj k Chipendalom Jest sm tut lena za štrudlat...ampak vem, da brez nič, ni nič .... go, go, go... kad se mora nije težko... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 a daj...pejd raj k Chipendalom kad se mora nije težko... Kroki Kroki (še nikol bla, tole bi si pa šla pogledat) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 a daj...pejd raj k Chipendalom (še nikol bla, tole bi si pa šla pogledat) Saj bi sel..samo pri takem obcinstvu nikoli ne ves, ce ne bos namesto tangic dobil kaksnega steznika na oder... Run Forest, run !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ojla! Jst sem, upam, prešla največjo krizo doslej . ; ...pa še ena neumesna....odkar delam tibetance, mam opazno bolše...hmm.. ...joške.... nemavišelenobe.press xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ojla! Jst sem, upam, prešla največjo krizo doslej . ; ...pa še ena neumesna....odkar delam tibetance, mam opazno bolše...hmm.. ...joške.... nemavišelenobe.press xrosex ha jst tui ....še malo pa steznika više neču trebat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kok ste face tuki, vsi skp! Silver, lia, kroki, cosma, cvet, freia, selene, aiwa... Rada vas mam! Pa še kdo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jaz se pa s tem ne morem pohvalit... ...sem pa seveda vesel zate.. lia.. stodesetkilos za ugotovitev tvoje teže sem tvoj podatek delil s faktorjem ženske samovšečnosti in štajerskega pretiravanja...sm zakompliciral... v glavnem, tvoja živa vaga = 67,5 kg... ??? bemu dedci...skoz neki računajo...pridi pa vidi, ajnfoh ko pasulj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hop hop hop... jz jih bom kle u službi navadla tibetance delat... pa bomo zjutri za dobro jutro eno rudno nardil. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ha jst tui ....še malo pa steznika više neču trebat hm, resno razmišljam da današnje jutranje raztezanje ni bilo dovolj grem kr nazaj na 17 kaj pa če je vse to res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 kolk mal je treba, da so spet vsi navdušeni... ena omen lepotni učinek, pa je matr ne morem se zmigat naprej od 15... ampak te pa vsak jutr Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sej jaz sem tud na 3 prešla po bolezni, tud vmes sem se trudila... sam ker ni pravega filinga, sem kr obstala na 3. pomladitev me ne premami (že tko me nihče ne jemlje resno) ampak tole pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Saj bi sel..samo pri takem obcinstvu nikoli ne ves, ce ne bos namesto tangic dobil kaksnega steznika na oder... Run Forest, run !!! Jaoooo, če je tole name letel še ena neumesna....odkar delam tibetance, mam opazno bolše...hmm.. ...joške....nemavišelenobe.press xrosex nisem še opazla. A je z mojimi pol kj narobe???? ha jst tui ....še malo pa steznika više neču trebat Pol ga kr k meni pošlji, k ti več ne rabiš Kok ste face tuki, vsi skp! Silver, lia, kroki, cosma, cvet, freia, selene, aiwa... Rada vas mam! Pa še kdo... Anje, anje mi smo tibetolunska družinica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ha jst tui ....še malo pa steznika više neču trebat jaz se pa s tem ne morem pohvalit... ...sem pa seveda vesel zate.. lia.. stodesetkilos za ugotovitev tvoje teže sem tvoj podatek delil s faktorjem ženske samovšečnosti in štajerskega pretiravanja...sm zakompliciral... v glavnem, tvoja živa vaga = 67,5 kg... ??? hm, resno razmišljam da današnje jutranje raztezanje ni bilo dovolj grem kr nazaj na 17 kaj pa če je vse to res ...ampak vas nč ne zezam....itak so me pa na to najprej opozoril drugi, češ a si jih masiram kot Saša Lendero, hehehe Kr delite tibetančke....na ful.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja, zdaj ste pa še mene zagreli ...no, saj jih delam, ampak zeeeeloooo na izi ....pa jih delam, pa ne, pa jih, pa ne....no, pa jih bom spet, da vidim Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz sem pa zdele začela! Prvič 3x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Alo, alo! A kej migamo?? Dejmo, dejmo..... (sej jst rabim po moje še največ spodbude, hehehe) :xx!: Uživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Tole sem se pozabil napisati v to temo... Ce se kdo slucajno se dvomi, da tibetancki pomlajujejo: "Odkar delam tibetancke, mi ustavlja solski avtobus." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Tole sem se pozabil napisati v to temo...Ce se kdo slucajno se dvomi, da tibetancki pomlajujejo: "Odkar delam tibetancke, mi ustavlja solski avtobus." .....jst sem pa gospodična in kr vsi me tikajo .....HALO?!?! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jst sem jih pa nehala.....ker bodo drgač policaji opolnoči mislili da imam od mame osebno s seboj in da nimam pravice sama ponoč okol žurat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 no ...ne zdržim....s tibetanci sem zasvojena vatanajsodvisnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 srečala znanko, pa me pozdravi z "še delaš tibetance?" ... baje sem ji lani o tem času na enem žuru vsa navdušena razlagala o njih, in je probala to čudo in od takrat jih redno dela . se mi ful dobr zdi men se trenutno ne da! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Joj, kake mate! Sm se narežala...faconarji! Sej, zato jih pa jst ne delam več, za vsak slučaj, da mi nov šel kdo plenice kr na ulci menjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.