Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

hej tibetancarji xwizardx

jaz sem v bistvu zacetnik, in nova na tem forumu, ki pa sem ga prebrala vsega :fiju:

do zdaj sem delala tibetancke samo enkrat, letos poleti, zneslo mi je kak mesec in pol in potem, itak, stala, prekinitev in pomanjkanje discipline ... takrat sem prisla mislim da do 11, in zdaj sem spet zacela kar z 11. pocutim se totalno OK, nic me ne boli, nic se mi ne vrti, sam en totalno pozitiven energijski boost mam vsako jutro. delam jih preden spijem vodo, mi nic ne manjka...

imam pa se eno vprasanje: sori, sam jaz sem tud ena od unih, ki imajo prekratke roke za 4. ne gre. majke mi, moram dat roke mal nazaj za hrbet in ne cisto ob telesu, ker drugac ni teorije, prvic mi dlani ne pridejo do tal in drugic ni sans, da se dvidgnem... pa pri 3. me zanima, jaz tudi hrbtenico upognem, a kot berem, je ne bi smela, sam vrat pa glavo nagnem?

sicer me pa rajcajo tudi makko vaje, jih zacnem, takoj ko zrutiniram tibetancke, uf, res so kul in obozujem jih totalno xsrcx :flower: :flower:

no se slisimo in pridno delajmo... xDDx xcheersx xsmx xzobkox

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx :palec: pri vseh teh vajah je sam to problem, da se jih spraviš vsak dan delat xsrcx

ti se kr večkrat tu pofočkaj..... x;)x tu smo sami prijazni , če ne gre drgač se pa mal zbrcamo x;)x

da laže vztrajamo :palec:

:flower: dobrodošla ...you are welcome anytime....

z leti bo tui četrta šla kot namazano.... x:px če boš vztrajala :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jst pa razmišljam, da bi med novoletne sklepe dala tud spet vestno opravljanje tibetantskih vaj. Se prav šimfala jih bom, ne delala, da nov pomote. :inocent: x:Dx

x:Dx x:Dx A ti lahko pomagam? xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vejšde....sam ne mislt, da ti bom zravn še recepte za božanske sladice talala. :vragec: x:Dx x;)x x:px

:C: :C: x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

hej lupcki, men pa ful dogaja s tibetanci. sem cel flet preobrnila in pospravljam kot nora, ful mam energije in d best se pocutim. cist prednovoletno, pa nic na silo, sem sicer itak mela v planu, ampak zdaj mi pa cist dogfaja pospravljat in cistit, predvsem v glavi, postavljam stvari na novo mesto, bomo videli, kako se bodo tam pocutile. vsekakor imam obcutek, da bom 2006 zacela pripravljena, pa naj bo karkoli, tibetancki so spet v mojem lajfu in imam se rada. x:Dx :palec:

pa ful nekega novega prostora sem odkrila, ko sem zmetala ene stvari stran. posljem se en paket cunj v etiopijo i to je to! x;)x x8Dx

lupcke vsem x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx :vio: x;)x xsrcx

:eek: kaj je zaj to Pika.... :fiju: takoj začni in to dvakrat na dan :palec: če enkrat spustiš se ne bo poznalo....

:eek: sam tale stranski učinek , da bi na pospravljanje vsekalo, po moje morš met že take genske preddispozicije x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: kaj je zaj to Pika.... :fiju: takoj začni in to dvakrat na dan :palec: če enkrat spustiš se ne bo poznalo....

:eek: sam tale stranski učinek , da bi na pospravljanje vsekalo, po moje morš met že take genske preddispozicije x:Dx x;)x

:inocent: Bom dons, k sm frej se spravla zjutri. :palec:

Drgač pa men tole s pospravljanjem tud ne gre v glavo. :o|o: Čudne tičke hodijo po našem forumu. xnckrivx

Tolažim se s tem, da se tebe tud ne prime, lia! :lol: x;)x

dobr jutrcek, sem ze naredila 11 :wOOt: xsuperx

ampak to s pospravljanjem je pa bolj tko da se odkar sem v tem fletu, od julija torej nisem v bistvu pritaknila svoje jazbine posteno, sam na hitr in tko, x:Dx x:px in tud stvari niso bile na svojem mestu, ampak kr tko, gate pri poloznicah in knjige v omari pri stunfih in podobno, skratka, ker me ni cele dneve in ful delam in precej potujem, pridem samo spat, ampak me pa ubija, sploh kadar bi lahko bila doma, sem kar pobegnila (namest da bi pospravila, itak :xx!: sam navlekla sem in sla. mi je blo pa vedno grozno zjutraj, ker nisem jutranji clovek in sem zlo :U: :mad2: xzzzx zjutraj, mi je blo grozno sploh vstat, in pol sem sam na hitr pod tus in sla, kar ni fajn, ker rabim cas zjutraj v prijetnem okolju in da se lepo pocasi prebudim preden stopim skozi vrata in grem v svet...

no anyways, gre za to, da ta teden sem frej in sem to itak mela v planu, vsaj mal civilizirat vse skupaj, zmetat stran obleke, ki so samo bad energy, ker mi jih je skoda stran vrec pa jih itak ne nosim vec in boljs da ne, ker so ze cust boge in take. in pri vsem tem, se koncno zbudim v jutro, ko sem cist frej in se ful dni pred mano, da sem frej, in sem vstala in sla naredit tibetancke, po torej petih al kolk mesecih in danes CETRTI dan in je kul. pa s evceri, ko sem vlekla omare okrog, cistila in divjala po fletu, sem bla ob polnoci tko zmatrana in me je vse bolelo, da sem mislila da ni sans, PA SEM x8Dx x8Dx x8Dx xsrcx xsrcx xsrcx

ej sam res, ta cetrta vaja me se vedno j..e, ne morem tko kot pise, roke cist ob trupu, prekratke mam, i swear, a ma se kdo tak problem in ga resno skusa resit, sem citala na forumu se to zdi tko smesno, je pa cist res, mislim halo, nismo vsi po jusu, a ne??? jaz jih dam torej mal nazaj, in gre super...

ej pikica, dej no, enkrat probaj ODNEHAS VEDNO LAHKO :P

se citamo, ciao :flowers: :flowers: :flowerface: :sorcerer:

Eto, Pikica ratala frajerka in glihkar nardila 5 ponovitev! x^x Prov kul je blo, pa ful sm čutla toploto...prov tko, kokr, da bi mela en tulc od glave do 2 čakre....se je prelivala po tem....po čakrah, najbrž! :palec:

Sm pridna, a ne?

Ja, jst pr četrti nimam čist ravnga hrbta na začetku, da so roke ob telesu. x:Ix Ne vem, drgač pa nimam problemov, sam 3. vaja se mi zdi mal lahka in brezvezna, no. Ostale , se mi zdi, zahtevajo nek napor, una pa kr neki, no. :o|o: Lohk jo pa narobe delam. x:Ix x:Dx

I'm back, uglavnem! xsrcx

Drgač še za eno hudo vem, to pa za nov let dobiš recept! U, bejžva vn s te teme. :inocent:

Če je blo to mišljen zame - pol pa obljubim da bom začel tibetance delat x:Dx x:Dx x^x

Saj jih bom moral... x:px x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx x:Xx

Zate, ja. Kr pejt jih lepo delat. Če ne te nej pa Robida mal spodbudi, s kako brco v rit. :vragec: x:Dx x;)x x:px

x:Dx x:Dx To ji pa ni treba posebej rečt... x:Dx x:Dx xDDx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...