Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

ma ja se kar ne konča... pojma nimam kaj se tole z menoj dogaja... razmišljam, da je mogoče samo pomanjkanje tibetančkov... vsak izvid ki ga dobim na novo je bolj šokanten, ok,s ej potem sama sčaram nekaj, sam pride pa druga zadeva, neki me opozarja in to zelo že zares...
Deli na socialnih omrežjih

ma ja se kar ne konča... pojma nimam kaj se tole z menoj dogaja... razmišljam, da je mogoče samo pomanjkanje tibetančkov... vsak izvid ki ga dobim na novo je bolj šokanten, ok,s ej potem sama sčaram nekaj, sam pride pa druga zadeva, neki me opozarja in to zelo že zares...

To boš pa sama najbl vedla, kaj ti vn seka. Ne vem, če bo kej pomagal, da se boš fajn vase poglobila? xsrcx

To boš pa sama najbl vedla, kaj ti vn seka. Ne vem, če bo kej pomagal, da se boš fajn vase poglobila? xsrcx

hvala miška, sej mogoče se pa ravno to preveč, oz. me telo opominja da sem še vedno tu ;)

evo 3 ponovitve (pismo so me zdelale)...

Kaj, a če jih nim delala, me pa novš maru? :C: x:Dx

xg:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Alo, alo! x;)x x:Dx x:)x

Najprej vam želim, da v tem letu poskušate živeti, doživeti in uživati čisto vsak dan posebej!

Drgač pa....sem mal štrajkala...tja od 23.decembra....začela pa spet včeraj x^x x:o)x xrolleyesx ...sploh mi ni šlo....čist adijo...na silo pa nism hotla, ker mi res ni pasal.

A me bo kdo po riti? :vragec: :vragec: x:Dx x;)x

Zdej mi je spet zapasal, tak da upam, da bom z mal discipline spet noooooter paaaaadla x;)x x:Dx xsrcx

Imejte se....radi! xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Smešno mi je, ko se tekom dneva ne spomnim, al sm že naredu te vaje al ne. Jih delam namreč že skor podzavestno - kot nek podaljšek spanja.

Sprememb pa še vedno nobenih, še vedno zgledam isto x8Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

:inocent: jamski človek, kje maš dumišljija?

Men ni problem, sam da se zbrcam vsako jutro :palec: dumišljija dela sto na uro....

x8Dx podobne gibe smo delal v mladosti...sicer ne v tko strogem zaporedju in ne natančnem štetju x:px

Motivacije mam pa dost, ko lahko obdobje, ko jih delaš šteješ v letih, vidiš tudi rezultate....

zobje ti lih ne zrastejo, lasje se ne pobarvajo....

sam trebušček je pa radiatorčke dobil x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: x8Dx podobne gibe smo delal v mladosti...sicer ne v tko strogem zaporedju in ne natančnem štetju x:px

x:Dx x:Dx x;)x

...sicer ne vem točno, katere gibe si mela v mislih... :vragec: x:Dx :vragec: :inocent: ...jst takoj pomislila na sex :inocent: x:o)x ....in če je tko, potlej mi bo oproščeno, ker sem pri tibetancih trenutno na 15-17 ponovitev x^x :sori: ....ampak onih drugih je pa preceeeeej veeeeč x;)x xsrcx

Mejte se! x;)x

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

:eek: x:Ix x:Dx

Sem prišel mal pokukat... xDDx

Pa vidim da nisem edini zabušant... x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...