Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 priden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pa ti... Ksenia ?? manj pridna...se bom kr sama "naprala " po tazadnji :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Joj, jst sm jih včer že spustila. :xx!: Se bom tud po riti, pol jih bom pa še nardila. Silvič, fajn, da si nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 a ne bi blo lažje tibetancev narest, kot da se po tazadnji mlatiš... glede na tolk, kolk se slabo pučutim, je oboje napor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kaj, a če jih nim delala, me pa novš maru? Ksenia....da bi blo čim prej bolš...madona, zadn cajt, da si k rožca, no. Se bom jst z unimi gor mal zmenla, mam veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ma ja se kar ne konča... pojma nimam kaj se tole z menoj dogaja... razmišljam, da je mogoče samo pomanjkanje tibetančkov... vsak izvid ki ga dobim na novo je bolj šokanten, ok,s ej potem sama sčaram nekaj, sam pride pa druga zadeva, neki me opozarja in to zelo že zares... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ma ja se kar ne konča... pojma nimam kaj se tole z menoj dogaja... razmišljam, da je mogoče samo pomanjkanje tibetančkov... vsak izvid ki ga dobim na novo je bolj šokanten, ok,s ej potem sama sčaram nekaj, sam pride pa druga zadeva, neki me opozarja in to zelo že zares...To boš pa sama najbl vedla, kaj ti vn seka. Ne vem, če bo kej pomagal, da se boš fajn vase poglobila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 To boš pa sama najbl vedla, kaj ti vn seka. Ne vem, če bo kej pomagal, da se boš fajn vase poglobila? hvala miška, sej mogoče se pa ravno to preveč, oz. me telo opominja da sem še vedno tu evo 3 ponovitve (pismo so me zdelale)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kaj, a če jih nim delala, me pa novš maru? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Alo, alo! Najprej vam želim, da v tem letu poskušate živeti, doživeti in uživati čisto vsak dan posebej! Drgač pa....sem mal štrajkala...tja od 23.decembra....začela pa spet včeraj ...sploh mi ni šlo....čist adijo...na silo pa nism hotla, ker mi res ni pasal. A me bo kdo po riti? Zdej mi je spet zapasal, tak da upam, da bom z mal discipline spet noooooter paaaaadla Imejte se....radi! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Smešno mi je, ko se tekom dneva ne spomnim, al sm že naredu te vaje al ne. Jih delam namreč že skor podzavestno - kot nek podaljšek spanja. Sprememb pa še vedno nobenih, še vedno zgledam isto Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 izjava tedna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jamski človek, kje maš dumišljija? Men ni problem, sam da se zbrcam vsako jutro dumišljija dela sto na uro.... podobne gibe smo delal v mladosti...sicer ne v tko strogem zaporedju in ne natančnem štetju *** Motivacije mam pa dost, ko lahko obdobje, ko jih delaš šteješ v letih, vidiš tudi rezultate.... zobje ti lih ne zrastejo, lasje se ne pobarvajo....sam trebušček je pa radiatorčke dobil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 podobne gibe smo delal v mladosti...sicer ne v tko strogem zaporedju in ne natančnem štetju ...sicer ne vem točno, katere gibe si mela v mislih... ...jst takoj pomislila na sex ....in če je tko, potlej mi bo oproščeno, ker sem pri tibetancih trenutno na 15-17 ponovitev ....ampak onih drugih je pa preceeeeej veeeeč Mejte se! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 sam provokacija......ker se nobeden več sem ne pofočka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ja, lia, zic mi pršpari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ej kaj pa jst.... sem zdej pridna skoz od zadnjega javljanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ti s pa itak za ožent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ane, sam ne prenaglas ti tole, da kdo ne sliši oz. bere baje že 15 let govorim da jaz nisem za nobene papirje podpisovat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 najprije uradi, a onda se žali se sploh ne zgovarjam več...ima da ste vsi na 21 ponovitev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 eh ... kwa se čem javlat... če j pa stanje nespremenjeno... ne zlezem s teh mojih vsakodnevnih 15... bi me en moral mal v rit zbrcat... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ... bi me en moral mal v rit zbrcat... Al pa kej druzga Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Al pa kej druzga mhm... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Cocci, ti vsaj delaš...večina nas je pa kr na prisilnem dopustu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Sem prišel mal pokukat... Pa vidim da nisem edini zabušant... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.