mirnamirna 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Prsegam si, da jutr začnem! A ste me slišal? Če se ne oglasim, me zbombajte, plis! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Prsegam si, da jutr začnem! A ste me slišal? Če se ne oglasim, me zbombajte, plis! Jaz ti verjamem... ....ampak onih drugih je pa preceeeeej veeeeč xrosex Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Sej delamo tele Tibetanske vaje, nič bat. Eni smo že tolk napredval, da to jemljemo za samoumevno.. Prsegam si, da jutr začnem! A ste me slišal? Če se ne oglasim, me zbombajte, plis! To je podobno kot največja študentska resnica, "JUTRI se začnem učit". V praksi pa to zgleda tko, da se zlepa ne začneš učit. Zakaj? Zato, ker jutri NE OBSTAJA. Vse kar je, je ZDAJ! Torej, ko se za nekej odločiš, in če le imaš možnost, to naredi TAKOJ! Oproščeno je, če se spomniš ko že skorej spiš, ne pa, ne pa ko je še celi dan pred tabo. Torej, zakaj nebi že takoj začela? Čumu čakat na jutri? Čemu čakat na jutri, ki ne obstaja? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Pridkana: 5 x 7 za začetek danes zjutraj! Zakaj danes, ne včeraj? Ker mi jih je najboljš delat takoj ko vstanem. Res pa je, da med tednom težko vstajam, a se bom potrudla. Mystica: lepo, da me razumeš. Sva očitno čisto podobna pacienta: zadnjih 5 let prehajam od vztrajnega vsakodnevnega izvajanja tibetančkov, do nekajmesečnih lenih pavz... Skoraj vse, kar počnem rutinsko me začne dolgočasit, sem ugotovila. Vam želim eno lepo nedeljo! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Pridna mirnamirna...sm pospravla bombe. Moj jutri tud kr ne pride in ne pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 a se lahk mal pohvalm... že dva dni delam tibetančke pa nč ne bom obljubljala, ker me bo itak spet prehitro minilo, ampak zaenkrat jih delam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Se veselim jutra! Pregledala zdejle ene 20 strani v tej temi, pa nikjer vidla, a do konca nimam časa it: a ima kdo težave pri vdihu pri 3. obredu? Če vdihujem, medtem ko se "odprem" nazaj, potem ne morem dost oz. do konca vdihnit. mm Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 No, enkrat mi bo že eden na tist prej odgovoru, upam vsaj. Zdej mam pa že nov vprašanje: kolk stare začetnike v tibetančkih poznate? Mislm, a ve kdo za koga, ki je res "pozno" začel - 70 in čez, kej takga. Bi zelo koristle moji tašči, pa kr ne upam predlagat. Alef: hvala za zaupanje! Rezultat je 5 x 7 tud dans zjutraj! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Nikoli ni prepozno, dokler si živ Poznam, sam so silno redki.Take pri šestdesetih in vsi se pohvalijo Za njo bi bilo pa še posebej dobro,da ohrani gibčnost, okretnost in prožnost. Počasi ...pa po malem...po tri ponovitve pa kolikor bo zmogla Največji problem je lenoba. Mene je minilo, nikomur več ne rečem naj jih dela, ker me vsi tako bukov gledajo, predvsem pa nimajo časa. Ajde, tule virtualno vas še malo zbrcam. Drgač se mi pa ne ljubi več Saj je še na tisoče drugih vaj, sam tako kratke in učinkovite pa so redke In vse kar se na tem svetu redno in ciklično ponavlja, pušča svoje sledi. *** In dobesedno vplivajo na telo in psiho in res uravnotežajo , povečujejo gibčnost , predvsem pa dvigajo samozavest, že zarad tega , ker z njimi premagaš lastno lenobo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Se veselim jutra! Pregledala zdejle ene 20 strani v tej temi, pa nikjer vidla, a do konca nimam časa it: a ima kdo težave pri vdihu pri 3. obredu? Če vdihujem, medtem ko se "odprem" nazaj, potem ne morem dost oz. do konca vdihnit. mmtule ti jaz ne vem pomagat, sem bila zjutraj prav pozorna, pa nimam s tem težav ali pa ne diham pravilno še vedno pridna vsako jutro. Na 11 ponovitvah sem trenutno. med tednom nimam težav, težave so za vikend, ko nisem sama v prostoru (naj še tako zgodaj vstanem ob 6 običajno pricaplja kdo za menoj)... med tednom pa ko je treba vstat, pa oba malce potegneta za kakšnih 10 minut sem se odločila da bodo te vaje za krepitev moje Volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ksenia, ti si pa res ful pridna! In marsikomu tukajle za vzor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ksenia - thanks! Mogoč mam pa le sama fiksno idejo, da moram pljuča do fula nafilat. Lia, men si prou kul, k nas prganaš! J...š une, k te bukov gledajo - koko mi gledamo pa itak ne vidš. Tašči bom pa kar predlagala, veš! 15 let nazaj je bla še zlo aktivna, športna in to, pol pa pokoj in jo je nekaj prepričal, da ji sam še gospodinjstvo valja. Zadnje mesece je pa kot bi se ji nekaj dogajalo in razmišlja, da je v lajfu pa ja še kaj. Sam zdaj pa ne upa kr spet smučat začet in na kolo it (vse to je ful počela). Enga tibetančka ji bom poslala, ni kej 5 x 7 - Dons mam pa musklfibr! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 13 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Začnem danes, s petimi ponovitvami.....da vidim, če je to sploh zame.... Bom probala bit disciplinirana in izvajat vaje zjutraj, pred službo.....Se javim kako mi gre.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 EVO, sem jih naredila....pet ponovitev vsake vaje-za začetek.Kaj naj rečem? Zelo so mi všeč in jutri začnem še z jutranjim izvajanjem teh vaj..... Le vstati se bom morala prej kot ponavadi.... ...ampak bo že... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Še vedno ne morem pravilno izvajat ene vaje, ampak počasi se daleč pride. Mysti, katere pa? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 A se ne dam. Drugi dan je za menoj.....naredila vse, z lahkoto....počutje super....kot bi mi telo prevzela neka prijetna toplota.... xrosex . Vključila še šesto vajo..... Ali med vajami izvajate tudi dihalne vaje? Jaz med vsako vajo naredim še po 5 dihalnih vaj.....mi nekak pašejo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Evo.. to se mi zmer dogaja. Ko se neki v naglas pohvalim se prec zalomi. Zdej že 3 dni nisem nič naredu! Lenoba lena! Pa vsak dan je blo tko, "ah, sej bom kasnej". In valda ni blo nič - tko da zdle, zdle, bom pa res! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Evo.. to se mi zmer dogaja. Ko se neki v naglas pohvalim se prec zalomi. zato sem jaz kar tiho Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Pridni ste. Jaz premišljujem, da bi spet pa sem prelena. Pa še tisto vrtenje mi ne gre. Mogoče je neki narobe z mano Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Meni je vrtenje zdej tud kul ratalo - sem se sprva prehitr vrtela. Našla sem ritem in zdaj se lahko zavrtim 15 -20 x b.p., prej je blo pa 5x že tumač. Ostale vaje po 9x! Še sm pridkana! Misty, le tko naprej! Ne verjamem, da bi se ti roke podaljšale , ampak najbrž sčasoma najdeš svoj način pri vsaki vaji. Tud moja 3. je zdej že boljš. Lepo nedeljo vsem! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Meni je pa vrtenje najbolj kul. Ma...tudi jaz sem sprva mislila, da se prehitro vrtim, pa sem se bolj počasi, pa mi vseeno ni pasalo Itak vem, kako bo, če bom zdaj začela. En teden pridna, potem bo prišel dan, ko bom mogla spet na faks in bom vse skupaj opustila. Vedno je isto s temi tibetanci Lenoba. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Kdo je pa govoru od podaljšanja rok? Ma ne vem, se mi zdi, da si par strani nazaj pisala, da ti je nekej z dolžino rok kao moteče..Ej sori, lohk sm kej zamešala. Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 sem se spomnila na tist vic ki sem jih zbrisala *** no tak da boste vedli štiri dni jih nisem naredila nič, zero, 00 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Uf, Lia... tole sploh ni za komentirat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.