Matjaž Bogdan 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A ni vseeno kako se reče- glavno je , da deluje./ telovadba,obred,vaje....-vseeno/ Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Se strinjam.Sicer je pa zame tud jutranji tek obred. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Tibetanske vaje, če ravno tako izgledajo, niso telovadba ampak obredi. Seveda dobro delujejo na počutje, vendar je njihovo bistvo v pretoku energije skozi čakre. Zato jih je potrebno delati temeljito in predvsem redno. Rezultati pa ne pridejo čez noč (razen boljšega počutja) ampak skozi daljši čas. Šesta vaja ne zahteva spolne vzdržnosti, če ravno bi ta najbolj koristila. Pomaga pa brzdati nagone, in preusmerjati energijo. Po nekih ugotovitvah nam dejavnost, ki jo ponavljamo 21 dni zapored preide v navado. Kakšno obdobje je zate "daljši čas" teden, mesec, 6 mesecev, leto, 5 let, 10 let, več? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jutri PONOVNO prehajam na 7 ponovitev. Bi mogla že danes, pa me neki hrbet boli, tako da nisem hotla pretiravat.Zjutraj sem komaj ustala in že skoraj spustila tibetančke, ker sem bila pozna, pa mi ni šlo. Prav rabim jutranje razgibavanje. Super. Če bo šlo tako naprej bom tokrat prišla čez sedem ponovitev. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 nemorešverjameš ravno zjutraj sem mislila postnit v to temo - 13 ponovitev, vztrajno redno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 nemorešverjameš ravno zjutraj sem mislila postnit v to temo - 13 ponovitev, vztrajno redno... Juhu, pridna. HURA ZA NAJU! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 7! Izgleda, da jih tokrat veliko bolj intenzivno delam - mam že 3 dni nežen muskl fiber. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jaz sem danes prav zašvicala zraven... sam res pa da sem dva dni zapored tud popoldne Yogo Zone delala - neki med yogo in pilatesom se mi zdi.... sicer me danes ne bolijo tolk mišice, včerije pa blo kr neki za čutit sva pridni ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Najpridnejši. Hecno mi je, ker tibetančki v prvem trenutku izgledajo kar težki. Vsaj jaz sem bila tolk nerazgibana. Potem postanejo ful lahki. Nato pa se spet začne težavnost stopnjevat. Sem si prebrala že v tvojem blogcu, da delaš nek Yoga Zone.Pa sploh si (in nameravš biti) ful aktivna. Super. Ful pridna.Ziher se bo tudi železo začelo popravljat. (tisto v tvoji krvi) Go Ksenija. Go Ksenija. Go Ksenija. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 9 Zdaj pa na Nanos. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 jsst mam dva dni pavze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Uf, kok časa jih že nisem delala...že več, kot eno leto. Pa sej sploh ne vem, kako bi mi zneslo, glede na to, da ob 5h vstajam...a bi si vzela še tistih 10 min prej, da bi jih nardila... Lenoba, Pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Jaz sem pa že tretji dan na 9! Zadovoljna, ker jih prvič delam 21 dni brez prekinitve. Piki, ne sekiraj se. Sej kokr sem razbrala si športnica. Za odbojko sem ti fouš, da veš, ker sem jo jaz prehitro nehala trenirat, zdaj pa nimam kje igrat. :xx!: Pa sploh je ob 5h prezgodaj. Tibetanci še spijo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Že 24. dan brez prekinitve. Morda pa tudi tele tibetančki pripomoreju k intenzivnem čiščenju duše, ki se mi zadnje čase dogaja. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 jutri se pridružim nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Te nestrpno pričakujem ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Že 31. dan brez prestanka! Sem pa še vedno na 9, ker me je ta teden prehlad malo uničil, pa za vikend končno šaltam na 11. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Evo, spet začela delat tibetančke v kombinaciji s shiatsu; spet na 3 ponovitvah Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Že 31. dan brez prestanka! Sem pa še vedno na 9, ker me je ta teden prehlad malo uničil, pa za vikend končno šaltam na 11. In kako glih na 11 ? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Dvigujem za dve ponovitvi. naj bi vsak teden dvignila za dve, pa sem na začetku malo hitreje, ker sem nadaljevala po 2-eh tednih postanka, potem sem pa malo upočasnila zaradi menstruacij, prehladov, lenobe ... in takih stvari.Čeprav sem ravno izračunala, da ne zaostajam preveč. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Dvigujem za dve ponovitvi. naj bi vsak teden dvignila za dve, pa sem na začetku malo hitreje, ker sem nadaljevala po 2-eh tednih postanka, potem sem pa malo upočasnila zaradi menstruacij, prehladov, lenobe ... in takih stvari.Čeprav sem ravno izračunala, da ne zaostajam preveč. 12 je pravo število za preskok iz 9. - po taoizmu namreč. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 To je bilo tudi meni čudno ... zakaj ne povečevati za 3.Ampak v knjigi tako piše ... Mogoče bom šla pa na 12. Bom videla ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 :OO!: ...... No tko. K skor nč ne migam sn sklenu pa tibetančke vsak dan nardit. No, dans je tretji dan In tako si rečem, hej, pa lunatki tud mamo temo o tem, grem mal pokukat, pa da vidim kaj pravjo, pa če delam prav pa to......te pa ma tema 100 strani Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.