kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 :OO!: ...... No tko. K skor nč ne migam sn sklenu pa tibetančke vsak dan nardit. No, dans je tretji dan In tako si rečem, hej, pa lunatki tud mamo temo o tem, grem mal pokukat, pa da vidim kaj pravjo, pa če delam prav pa to......te pa ma tema 100 strani Priden. Pa glej, da boš naslednjih par strani ti naštancal. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Naslednjih par dni bom čital, zgleda.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Jaz sem že pri 15(tretji dan) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Jaz sn še tu ki sn v nekih šlampastih pozah, predvsem pri 2. in 4. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Vsak dan ti bo šlo bolje in lažje. Postale ti bodo ritual, kot jutranja prha na primer! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Čuj, si ti ziher, da je to tud za moške? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Seveda je. Zakaj pa misliš da tibetanski menihi tako dolgo, zdravo, živijo in delujejo veliko mlajši kot so v resnici? Ker so te vaje eliksir mladosti in dobrega počutja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Vidim, da se strani že pridno polnijo. Kdo bo pa vaje delal??? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Seveda je. Zakaj pa misliš da tibetanski menihi tako dolgo, zdravo, živijo in delujejo veliko mlajši kot so v resnici? Ker so te vaje eliksir mladosti in dobrega počutja! Paz se, torej.... Vidim, da se strani že pridno polnijo. Kdo bo pa vaje delal??? ........jaz sn dans naredu svoje.....pa jaz sn komi na 5x3 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ........jaz sn dans naredu svoje.....pa jaz sn komi na 5x3 Priden. Pa saj kmalu ne boš več govoril 'komi', ampak boš švical zraven. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 :OO!: ...... No tko. K skor nč ne migam sn sklenu pa tibetančke vsak dan nardit. No, dans je tretji dan In tako si rečem, hej, pa lunatki tud mamo temo o tem, grem mal pokukat, pa da vidim kaj pravjo, pa če delam prav pa to......te pa ma tema 100 strani ti telovadiš? :OO!: sem mislila, da v glavnem žuliš Jacka, nabijaš Stonse in držiš noge v luft. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Eto, drugi dan na 13-tki. Ampak z utrujenim telesom to sploh ni simpl. Sm pa vesela, da že tolk časa vztrajam. Prvič v življenju. Mogoče se bom pa tud jest discipline naučila ... Ej Mick, kaj je pa s tvojimi tibetančki? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ti telovadiš? :OO!: sem mislila, da v glavnem žuliš Jacka, nabijaš Stonse in držiš noge v luft. Jacka rad žulim, stonsi so tud vreji, sam noge pa raj vidim, da bejbe držijo v luft..... . Mogoče se bom pa tud jest discipline naučila ... Ej Mick, kaj je pa s tvojimi tibetančki? ...eh, sn zeznu vmes, tko da sn še na trojki......zdej se bom tud jaz probau disciplinirat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Jaz sem kar nekaj mesecev poskušala, preden je postalo rutina. Prej je blo pa par dni ja ... pa ne ... pa ja ... tako da - vzemi si čas. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ja To bi rad vidu, da do 21-ke pridem..... No, zdej še sn trbušnjake prkluču, da nem mel prevlke strehe...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Da te potolažim ... tibetančki tud prot strehi ful pomagajo, da ne bo treba še trebušnjakov delat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 No, kul. Sam, da neja začne tud orodje rast.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Čaki, bom pogledala, kaj o tem piše, da ne bo pol kej narobe. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ko se trebuh zmanjša, tud kaj zraste! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ...vse naredu s trbušnjaki vred pa še neke druge vaje.....Pa šnofkam ki mam cd z yogo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Iiiiiii sam ne pol sladkarije napast! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ...to s pa mi prepozn povedla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Nikol ni prepozno! Takoj nehaj, pljun ven! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 sej ne morem verjet, kdo se oglaša pa je res čas čudežev če dosti dolgo živiš pa se res vse spremeni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ne štekam nič.... Grem zdaj tibetance nardit, mogoč bo pol boljš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.