Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

:eek: :OO!: :icon15: ...... :unsure:

No tko. K skor nč ne migam sn sklenu pa tibetančke vsak dan nardit. No, dans je tretji dan :inocent: x:o)x In tako si rečem, hej, pa lunatki tud mamo temo o tem, grem mal pokukat, pa da vidim kaj pravjo, pa če delam prav pa to......te pa ma tema 100 strani :eek: x;)x x:Dx

Priden. :palec: x^x xsrcx

Pa glej, da boš naslednjih par strani ti naštancal. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem že pri 15(tretji dan) x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:palec: Vsak dan ti bo šlo bolje in lažje. Postale ti bodo ritual, kot jutranja prha na primer! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Seveda je. Zakaj pa misliš da tibetanski menihi tako dolgo, zdravo, živijo in delujejo veliko mlajši kot so v resnici? Ker so te vaje eliksir mladosti in dobrega počutja! :palec:

HONORE DE BALZAC

Seveda je. Zakaj pa misliš da tibetanski menihi tako dolgo, zdravo, živijo in delujejo veliko mlajši kot so v resnici? Ker so te vaje eliksir mladosti in dobrega počutja! :palec:

Paz se, torej.... x:px :vragec: x:Dx

Vidim, da se strani že pridno polnijo. Kdo bo pa vaje delal??? :att:

x:Dx x:o)x ........jaz sn dans naredu svoje.....pa jaz sn komi na 5x3 x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:o)x ........jaz sn dans naredu svoje.....pa jaz sn komi na 5x3 x:o)x

Priden. :palec:

Pa saj kmalu ne boš več govoril 'komi', ampak boš švical zraven. x:Dx x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona
:eek: :OO!: :icon15: ...... :unsure:

No tko. K skor nč ne migam sn sklenu pa tibetančke vsak dan nardit. No, dans je tretji dan :inocent: x:o)x In tako si rečem, hej, pa lunatki tud mamo temo o tem, grem mal pokukat, pa da vidim kaj pravjo, pa če delam prav pa to......te pa ma tema 100 strani :eek: x;)x x:Dx

ti telovadiš? :eek: :O: :icon15: :OO!: sem mislila, da v glavnem žuliš Jacka, nabijaš Stonse in držiš noge v luft. x:Dx

Eto, drugi dan na 13-tki. Ampak z utrujenim telesom to sploh ni simpl. xDDx Sm pa vesela, da že tolk časa vztrajam. Prvič v življenju. Mogoče se bom pa tud jest discipline naučila ...

Ej Mick, kaj je pa s tvojimi tibetančki?

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ti telovadiš? :eek: :O: :icon15: :OO!: sem mislila, da v glavnem žuliš Jacka, nabijaš Stonse in držiš noge v luft. x:Dx

:eek: Jacka rad žulim, stonsi so tud vreji, sam noge pa raj vidim, da bejbe držijo v luft..... x:px :vragec: x:Dx

. Mogoče se bom pa tud jest discipline naučila ...

Ej Mick, kaj je pa s tvojimi tibetančki?

:inocent: x:Ix ...eh, sn zeznu vmes, tko da sn še na trojki......zdej se bom tud jaz probau disciplinirat.... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx Jaz sem kar nekaj mesecev poskušala, preden je postalo rutina. Prej je blo pa par dni ja ... pa ne ... pa ja ... tako da - vzemi si čas. x:px x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...