Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

..bo bolš, bo. Pol se ti odprejo vse te zunaj čutne zaznave in kar naenkrat vse zaštekaš. x:Dx x:Dx

Če ti slučajno ne rata, ti pa itak nč ne more pomagat. x:Dx x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

..zadnjic sem jih probal delat po kaksnem letu... po samo 3 ponovitvah mi je postalo slabo in sem moral bruhat... zgleda da tole ni zame... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Elohim, slika je ravno v poziciji, ko se vračaš v prvotni položaj. Na začetku se stegna dotikajo tal, od kolkov navzgor pa smo dvignjeni in usločeni nazaj. Potem pa greš v pozicijo špica, ko zadnjico dvigneš navzgor, hrbet mora biti raven in ne usločen, trebušne mišice stisnemo, vdihnemo in pri tem zadržimo dih. Pri izdihu pa se vračamo v prvotni položaj in tik pred izhodiščno točko, se držimo samo s stopali in dlanmi. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sstane
Pismo, pa res, po tej fotki so kolena v luftu.... :eek: Torej kako.....če je tko prav jo delam narobe. :o|o:

Če nimaš nič pod sabo, je totalno narobe :o|o: x;)x

Lahko delaš tako kot piše v tej knjigi, lotil si se malce težjega dela ampak dobro.

Od koder izvirajo tibetanske vaje in tisti, ki jih delajo že leta in leta- to so tibetanski menihi, pa jih delajo tako kot sem napisala. Obstaja kar nekaj različic teh vaj, za moškega so mogoče tvoje vaje primernejše, saj krepijo tudi ramenski obroč in roke. Tako, da kar veselo naprej, kot si vajen. x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:o|o: :angry: ....ka te ti veš.... xrolleyesx x:Dx No, zdej mi bo počas ratal na 4 ponovitve it, to že uspeh. Sam obstaja baje tud šesta vaja......popolna seksualna vzdržnost :eek: xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Če misliš ta da več jih dol da večji frajer je, pri men ne veljajo! x:Dx Zame so taki luzerji x:px se morjo skoz dokazovat skoz sex. Men se ni treba, mokra je pa zlo, sam to ti ne boš nikol vidu in čutu! x:px x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Ošpica :o|o: x:o)x

Ma fak. :o|o: Včeri pozabu jih nardit. To baje pomen še en teden na 3 ponovitvah, ne? Se mi zdi, da bom kar na treh obtičal :xx!: xDDx

Ti se kar delaj, da si pozabil. Saj vemo, da se ti ne da. In da rad vztrajaš na treh ...

Pa kdaj pri bogu si se ljubljanščine nalezel?

Pozabu? Pozabo je po naše.

Pa včeri :xx!:

Jao, da nam pravo sramoto delaš. :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:o)x x:Dx saj sn že razložo, no, da najprej predvsem zarad njihovga krajšanja besed, pol pa sn se navadu....ooooo :inocent: navlekooo x:Dx Sicer pa brez skrbi, v živo ne kvakam x;)x x:Dx

Ja, zgleda, podzavestno, kar na treh bi najraj ostal.....Ne, ne, bo že, no, prvi cilj je vsaj do četrte prit x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...