Cookie 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Bemu, spt me križ neki matra, pa ne vem, čes nism na busu tazadn D reber nalomla, me skos neki boli..mah, klinc, k pridm dam bom šla spet tibetančke pa makko delat - me vsaj križ nau več matral Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 vrtenje, ono k "sveča" - dvig nog, vpogib nazaj itd. Ko sn še k jogi hodu sn tak klavrn pozdrav soncu izvajal, da me je kar minil.... točno sveča Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Mi kar gre. Zdej so mi tibetančki tolažba neizpolnjenih planov.....če že druga vsega ne nardim pa tibetančke vedno . Sn na 6 ponovitev (sma k sn zvedu, da lahko greš po sistemu 3, 6, 9, 12.....), pa četra vaja me najbolj zeza......daleč najbolj v bistvu. Ma to kak pomen? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ja , da morš še vadit tak dolgo da si potlej zverziran Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ..to bo Saj zaj sn se zainatu, bom k gumidedek Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shtrukeljchek 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Men so pa tele tibetanske vaje tok u izi da se sprašujem če sploh prov delam. No ja razn un upogib k klečiš in se upogneš nazaj mi je mal težek k mam probleme s hrbtom. >Zdele jih delam tretji dan po 4 ponovitve.. A mi lahk nekdo pove kako se naredi mačka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Men so pa tele tibetanske vaje tok u izi da se sprašujem če sploh prov delam. No ja razn un upogib k klečiš in se upogneš nazaj mi je mal težek k mam probleme s hrbtom. >Zdele jih delam tretji dan po 4 ponovitve.. A mi lahk nekdo pove kako se naredi mačka? hej, shtrukeljchek!!! kakšnega mačka to delaš? po cem (leteratura, priročnik) pa delaš? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Štrukelček, mačka, ki jo priporoča Marsa za punce pri Tibetančkih?? Spustiš se na kolena in roke, tako kot mačka stoji na štirih nogah. Dlani so razprte. Hrbet spustiš dol kolikor lahko tako, da je v črki U. Zamijavkaš in si predstavljaš, da si muca. Vdihneš in zadržiš dih.Hrbet dvigneš in glavo spustiš dol. Izgleda kot most. Izdihneš. No tako, jaz tudi delam Tibetančke zadnje mesece in vaje za sklepe. Prej jogo. Zadnje dni imam problem, imela sem zlomljeno zapestje par let nazaj in me sedaj tako boli med vajami, da je joj, pa večina vaj je na rokah. Upam, da bo minilo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Štrukelček, mačka, ki jo priporoča Marsa za punce pri Tibetančkih?? Zamijavkaš in si predstavljaš, da si muca. ej, Izraz, ful specilano... zapestje pa upam, da si čimprej pozdraviš.. lalala Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ojla V pondeljek prehajam na 15 ponovitev, plidn biu. Mel sicer bleme, mal cviknu al jih je v danih težavah za počet, pa se je ipak izšlo. Mal pa me kot Izraz zapestje zeza, pojma nimam zakaj, sam res otežuje izvedbo vaj.......No, skratka, ga veselo pičim proti 21im ponovitvam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 jst jih pa pogrešam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Zapestje.. Par mescev nazaj sem tud jest omenu, da me zapestje boli. Pa od takrat se ni kej dosti izboljšalo (tud nism kej velik delal na tem). Zato 4. in 5. vajo delan na PESTEH. Pri 4. vaji ni problema, pri 5. pa začnem v položaju mačke (kolena na tleh), potli se pa dvignem na pesti in stopala. In je čist ok. (Edin mal moreš pazit, da se ti slučajn zapestje ne spodvije.) Sklece pa prav tako na pesteh. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ....vztrajam Ja, zapestje . Pa je ok, če uporabiš pesti? Ne škod vajam? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Mam eno vprašanje.Kaj te vaje res polagoma razvijajo čakre? In jih pri tem odpirajo? Lp, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 No, torej....dospel do 18 ponovitev, zbolel, za en teden vse opustil, par dni sn se komaj do wc zvleku kaj šele da bi vaje delal. A zdaj pa moram vse znova? Od začetka, po posameznih stopnjah spet do 21? Nujn? Ne smem nadaljevat? Al pa recimo dans 3, jutr 6, pojutršnjem 9 ponovitev itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ne vem jst če prekinem , grem kuj na 21, nč ne čakam. Na začetku pa vem, da nisem zmogla 7 ponovitev. Skoz blo neki boleče. Tace ta sprednje al pa ta zadnje. Al pa hrbet. Pol me je pa en strelc razkuru, ko se je hvalu , da jih dela dvakrat na dan po 21. Pol sem pa od same faušije pridrsala na 21 ponovitev. Pa un seronjo jih sploh ne dela več, pa še takrat se mi je ziher zlagal tak, da je to bolj trening vztrajnosti al pa po domače trme Eh Behi, to je moč placebo učinka, da na stare dni mal raztegneš glide. Ti maš razmigavanja še čist dost. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ne vem jst če prekinem , grem kuj na 21, nč ne čakam. Na začetku pa vem, da nisem zmogla 7 ponovitev. Skoz blo neki boleče. Tace ta sprednje al pa ta zadnje. Al pa hrbet. Pol me je pa en strelc razkuru, ko se je hvalu , da jih dela dvakrat na dan po 21. Pol sem pa od same faušije pridrsala na 21 ponovitev. Pa un seronjo jih sploh ne dela več, pa še takrat se mi je ziher zlagal tak, da je to bolj trening vztrajnosti al pa po domače trme Eh Behi, to je moč placebo učinka, da na stare dni mal raztegneš glide. Ti maš razmigavanja še čist dost. ya, to je pa za zgodovino Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ne vem jst če prekinem , grem kuj na 21, nč ne čakam. Na začetku pa vem, da nisem zmogla 7 ponovitev. Skoz blo neki boleče. Tace ta sprednje al pa ta zadnje. Al pa hrbet. Pol me je pa en strelc razkuru, ko se je hvalu , da jih dela dvakrat na dan po 21. Pol sem pa od same faušije pridrsala na 21 ponovitev. Pa un seronjo jih sploh ne dela več, pa še takrat se mi je ziher zlagal tak, da je to bolj trening vztrajnosti al pa po domače trme Eh Behi, to je moč placebo učinka, da na stare dni mal raztegneš glide. Ti maš razmigavanja še čist dost. ...toti strelci Aha, Ok. Jaz tud tko razmišljam, pač spet začneš tam kjer ti paše..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 što te muči njufro a zdaj si pa že arhivar al si arheolog ya, to je pa za zgodovino Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 zbudo sm se,,,pa diane kle,,,nitko d sm kr nate skochu,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 mislim, da je čas da se jih jaz tud ponovno lotim... dva meseca je blo čist dovolj... če grem lahko na sobno kolo, lahko menda tud s temle pričnem na 3 ponovitvah... vsaj mislim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Jst bi jih tud lohk....bomo vidli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 mislim, da je čas da se jih jaz tud ponovno lotim... dva meseca je blo čist dovolj... če grem lahko na sobno kolo, lahko menda tud s temle pričnem na 3 ponovitvah... vsaj mislim...evo začetek je tu... sicer bo začetek kar nekaj časa bolj skromen, ampak spet sem v igri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 evo začetek je tu... sicer bo začetek kar nekaj časa bolj skromen, ampak spet sem v igriooooo pridna. Jaz sem se tudi zapustila .... Bo treba delat če hočem kej postat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Ojla! Že doooolgo me ni blu tuki.... ...ampak tibetančkam pa spet 11 ponovitev....drugi teden grem na 13... Upam, da bom jeseni spet fit Uživajte! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.