borism 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Kakšen je kateri dan v mesecu po perzijsko-arabskem koledarju,nastalem v 8.stoletju:(mogoče bo pri nekaterih dneh,kakšna starodavna razlaga,pa si po svoje razlagajte!) 1.dan za prodajo,za kupovanje,za setev,za potovanje,kdor zboli ozdravi,poročen na ta dan bo srečen;2.poročite se,vse potrebe bodo zadovoljene,bolan ozdravi;3.neugoden dan,popotnik okraden;4.dober dan za poroko,za lov,rojen bo omiljen,popotnik lahko okraden,bolnik ozdravi;5.slab dan,zato pazi se slabih ljudi in divjih zveri;6.za ženitev,lov izpolnitev potreb,popotnik se vrača zdrav in mil;7.dober dan za poroko,lov,pot,parjenje,sodišče,zaželi kar želiš,zidaj,šivaj;8.dan za prodajo,za kupovanje,bolan ozdravi,slabo za potovanje;9.začetek dneva je dober,za potnika slab,če zboliš ozdraviš,želje se rade izpolnijo;10.izreden za vse potrebe,rojen dočaka dolgo starost,če izgubiš kaj-nato najdeš;11.dober dan za vse potrebe,rojen bo blagoslovljen bogataš,dolga starost;12.dober za vse potrebe,zato ga izkoristite;rojen na dan bo dolgo živel;13.na ta dan poročen se hitro loči,kdor zboli dolgo ne ozdravi;14.odličen dan za vse,rojen bo lepotec,željan znanja in povečanje imetja pred koncem življenja,če zboliš dolgo trpiš;15.dober dan za vse zahteve;za prodajo,za kupovanje;16.neugoden in slab dan,nič ne delaj,ne potuj,ker se lahko izgubiš,rojen »ponori«;17.dan za vse izpolnitev vseh potreb;18.izbrani dan za pot,za poroko,za izpolnitev želja;19.dan za vse,ugoden za vse podvige;20.dan za zidavo,bolnik če zboli-ozdravi,če izgubiš-najdeš;21.nesreča,kri,ne zidaj,rojen-siromak,potnik bo doživel izgubo;22.ugoden dan;bolnik ozdravi,če zboli na tak dan,poiščite kar želite;23.izvrsten dan,za poroko,za trgovino,rojen bo »fin«,potnik lahko dobi dobitek;24.neugoden dan v vsakem pogledu,dan velike nesreče,rojen-skrb,bol,potnik se ne vrača,25.slab dan;potnik,ki potuje se ne vrača,torej previdnost;26.ugodno,razen za pot in poroko;rojen na tak dan bo mil;27.dober dan za vse potrebe,rojen bo lepotec;28.rojen bo blagoslovljen,ampak bo trpel;29.dober dan za vse želje,bolnik se opomore,potnik se znajde na poti in tudi najde izgubljeno;30.izbrani dan,bolnik bo ozdravel,rojen na tak dan služi bogu in pravici. Takšen je bil pogled na mesečni koledar,mogoče še dandanes kaj drži.Mogoče imate kakšne lepe izkušnje,da lahko potrdite,če tale koledar v čem drži?! Lep pozdrav,Borism! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Danes je ja v redu dan,res pa je da bo še jutrišnji po tem izročilu še boljši x!x Pa res,kaj ni nobenega rojenega 27.v mesecu,ta je ja lepotec,ampak izgleda,da so takšni sramežljivi Kljub vsemu lepo nedeljo vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Jaz sem pa fina Kaj pa 31. ? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Alahu akgbar Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 13.na ta dan poročen se hitro loči,kdor zboli dolgo ne ozdravi.....No še dober, da se nisem poročil na 13. tega, pa tudi zbolel ne... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Jaz sem pa fina Jaz tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 jaz sem pa totalno ugodna, za vse Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Cosma jaz pa primerna za prodajo al pa nakup, lohk se me poseje al pa poroči (ni blema, če zbolim, tud ozdravim) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 "12.dober za vse potrebe,zato ga izkoristite;rojen na dan bo dolgo živel;" VSE POTREBE...ZGLASITE SE PRI -u 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ... 13. na ta dan poročen se hitro loči,kdor zboli dolgo ne ozdravi; ... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 5 :xx!: :xx!: :xx!: ne daj se ines Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 ... 13. na ta dan poročen se hitro loči,kdor zboli dolgo ne ozdravi; ... :o|o: A si poročena Marsa , ali si včeraj zbolela.......žal, tole s trinajstim datumom, je že bilo parkrat, je držalo, ampak zgleda, da mi je tisti s.vozel in pluton v hiši zdravja pomagal x!x Amis, a ti si pa Ines, ali ti je pa samo pesem všeč Lep dan obema, oziroma vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Matejcula, pol si ti v bistvu se vecji fenomen kot jaz....jaz sem samo ugodna za vse, ti pa ce zelis bit bolna si bolna, ce si zazelis ozdravet pufff xwizardxff , pol se lahko porocis al pa ne....pa ti si rojena pod srecno ( ni zvezdic v smajlijih ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 cosma....verjetno si mislila, da je matejchula FENO-WOMAN...ne feno-man 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ewo...dokazano cosma tut 1/4 opismenjena Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ne...neti si prav lepo-pismena.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ne dejta se motit, kr še kakšno rečta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 a midvi? jest pa ? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 vidvi, ja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 dej rec ksno, da bom jest pol lohk se eno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 cosma....verjetno si mislila, da je matejchula FENO-WOMAN... kej tazga še reč, ne... kako sem jest fajn pa to (men tud tale dopade) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ....... men tut.... 666 feno -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 razmerje ki se zacne na12.dober za vse potrebe,zato ga izkoristite;rojen na dan bo dolgo živel; med 8.dan za prodajo,za kupovanje,bolan ozdravi,slabo za potovanje;15.dober dan za vse zahteve;za prodajo,za kupovanje; hehe, zanimivo, ej, kot jay vidim, je tu kar ocitno, da paševa, bova kupovala in prodajala, skp, mene se očitno lahko vse prosi, ona pa ma nekaj z zdravjem dobro, hehe, seveda med. sestra. slabo za potovanje ja daleč je...., haha, očitno majo arabci le kaj pod kapo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 No, ker vidim, da se ni nobeden javil, ki bi bil rojen 27. pa še lep povrhu, sem zdaj tu jaz: rojen sedemindvajsetega in definitivno lep. (Če verješ...) Recimo "lep za na-hladilnik-sliko-nataknit.press". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Bern, potem pa najbolje, da sliko pripopaš gor, ker mi le nismo rojeni na tako prijeten datum, ali pa raje kar pusti, ker potem pa sploh ne boš imel mira......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.