Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Bern, potem pa najbolje, da sliko pripopaš gor... Poznam jih nekaj, rojenih na 27. - pa so res kar simpaticni... Aja, Boris - ne, nisem se porocila, ne na 13. ne na noben drug datum - in tako bo tudi ostalo. Dejansko sem pa zbolela enkrat na rojstni dan, ki je sicer 13., a zbolela pa sem v bistvu ze 12. Na tocno 33. r.d. je to bilo - res pa sem bila neverjetno dolgo bolna, cisto nekaj odstekanega se mi je dogajalo (zdravstveno).Velikokrat pa imam kaj pomembnega 13. - tega datuma - pa sem vse kar uspesno izpeljala. Pac pa naj bi bil 31 nesrecen - ne pa 13. (Boris, ali ves, da imamo temo Petek 13.?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Marsa haj! Nimam nič proti številki 13, ker tudi meni odgovarja.....me kar spremlja in kar nekaj lepih spominov imam (v.izpit, stanovanje....)vem, da je to število sprememb,hja za "31".....seštevek njihovega imena ali priimka ali naslova ali praznovanja rojstnega dneva povzroča nemir, ekscentičnost,izoliranost, skratka za druge so te osebe nerazumljive oz. preobčutljive.........glede teme petek 13, ne vem žal, da obstaja, mogoče se bomo spomnili, ko pride do tega datuma. Ni mi pa jasno, zakaj ima toliko lunatkov negativno ime tule na lunci, a so res tako nesrečni tudi v privatnem življenju Lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Boris, po mojih izkušnjah bo tole kar držalo: 1... rojstvo (dobra setev, razmeroma uspešno potovanje) 4... diploma (povezano s težavami z uveljavljanjem tega papirja v smislu okradenega popotnika, sicer pa kasnje razmeroma ugodna profesionalna pot) 23... vse kaže, da je ta datum izjemno močan in kar žarči srečo, drži naju skupaj in dobro plujeva, čeprav bi po mnogih drugih indikacijah lahko bilo kar precej narobe. Zdi se mi, da deluje kot močna zaščita, vsaj pri nama. Sicer se pa tvoji navedki kar dobro pokrivajo z numerologijo, kot jo predstavlja Naca Jermanj. Sem pa prelistavala še druge numerologije, ki o številih govorijo malo drugače kot Jermanova. Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Tanit pozdrav! So bili že Perzijci že kar dobri poznavalci, sicer je zelo zanimivo spremljati vreme po njihovem stoletnem koledarju, ki temelji na vladarstvu določenega planeta v letu. Sicer ima tvoje ime tule iste lastnosti kot moje pravo ime. Po Kaldejcih so pa res najboljše številke 9, 19, 23, 36, 63.....žal pa najslabše, ki naj bi se jih izoginali 11, 12, 22, 44 in izpeljanke iz le teh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 BORIS, izračunala sem 15=6 in zame ni najbolje, a bom tole ohranila; že 15-tica sama je boljša kot 12, ki jo po mojem izračunu vrže moje osebno ime. Veseli me, da sta najini imeni skladni in spremljam tvoje prijazne zapise... z vsemi števili, ki si jih naštel, imam pozitivne izkušnje, pa tudi s tistimi, ki imajo seštevek 10=1, ki je menda število absolutne sreče. Moj priimek npr. daje 10-ko, motnja je osebno ime, ki bi mu morala dodati eno črko z vrednostjo 1, da bi se izšlo skupaj s priimkom na 23. To bi se skladalo z mojima dominantnima številoma 1 in 5. Vendar... hehehe.... Veš, zakaj tega ne storim? Toliko števil nas spremlja v življenju, da pri najboljši volji ne vem, kaj vse bi blo treba spremeniti, da bi bila vsa števila v harmoniji... kaj misliš o tem? Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 borism, sem šele zdaj uletela (ne znam uporabljati QUOTE) n e nisem ines, se pa refren te pesmi lepo navezuje na katastrofo od pomena številke 5 ja, pesem mi je všeč - itak refren dobrodošel v mnogih prilikah te numerologije me pa begajo, pravzaprav sem jih že kdaj dala na ignor. jermanca ima eno, kabala drugo, pregledala sem cel kup literature s tega področja da sem ugotovila, da je sistemov kokčeš torej en LP Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Amis, kdor želi do rezultata, mora pač izbrat sistem in se mu prepustit. Najbrž je tako.Tudi sama poznam več različic, a računam po najbolj dostopni. Naca Jermanj. Boris, naj ji tudi zaupam. S tem se pridružujem tudi gornjemu vprašanju/dvomu... Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Amis, saj ti moraš biti kar srečna, ker poznaš osnove in tvoje ime tukaj je pozitivno. Tanit, hja pri tebi bo potem poleg "čudna 11", če nekaj dodaš, zdaj pa že itak imaš v seštevku "čudno22".......glede različne literature, res več veš, ampak tudi manj veš, oziroma moraš računati ločeno( kaldejska ali pitagorejska abeceda). Tanit ti malo kombiniraj z svojim številom roj. datuma, vse nikoli ne bo idealno, kar koli pa recimo imaš možnost izbirati, da ima numerološko vrednost pa le daj, da bo čimbolj ugodno( telefonska številka, številka registracije pri avtomobilu, številke kartic, vse se da skombinirati, da je čimbolj ugodno...). Katerega koli že zanima numerologija in astrologija, je izšla super knjiga Astronumerologija od Cvetkovićeve in je prevedena v slovenščino......veliko se da naučiti, super je tudi Naca, pa še ena knjiga je, kjer so razlage po Pitagorejski abecedi ampak od neke tuje avtorice(slovenski prevod!). Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Oj...Tukajle imamo temo Numerologija ... - samo je malo nepregledna - jo se popravim - tam je Numnum ogromno kvalitetnega podal...Morda si malo chekirajte... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz tudi rojena na dan lepotcev - 14,poročena na dan za poročiti se - 2, Vse ok, ime imam sicer 11 pa sem dodala 1 črko, da je tudi ok. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz pa na 21 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Oj...Tukajle imamo temo Numerologija ... - samo je malo nepregledna - jo se popravim - tam je Numnum ogromno kvalitetnega podal...Morda si malo chekirajte...Tema Numerologija ... je popravljena, zdruzena...Se vec - podani so zraven tudi linki na druge zanimive teme, ki obravnavajo stevila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 hvala, marsha... ni mogoče prečesati vsega, le kako ti uspe...??? Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Amis, saj ti moraš biti kar srečna, ker poznaš osnove in tvoje ime tukaj je pozitivno. Tanit, hja pri tebi bo potem poleg "čudna 11", če nekaj dodaš, zdaj pa že itak imaš v seštevku "čudno22".......glede različne literature, res več veš, ampak tudi manj veš, oziroma moraš računati ločeno( kaldejska ali pitagorejska abeceda). Tanit ti malo kombiniraj z svojim številom roj. datuma, vse nikoli ne bo idealno, kar koli pa recimo imaš možnost izbirati, da ima numerološko vrednost pa le daj, da bo čimbolj ugodno( telefonska številka, številka registracije pri avtomobilu, številke kartic, vse se da skombinirati, da je čimbolj ugodno...). Katerega koli že zanima numerologija in astrologija, je izšla super knjiga Astronumerologija od Cvetkovićeve in je prevedena v slovenščino......veliko se da naučiti, super je tudi Naca, pa še ena knjiga je, kjer so razlage po Pitagorejski abecedi ampak od neke tuje avtorice(slovenski prevod!). Lep dan 11 in 22 so posebne številke posebnih ljudi Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Danes ne upoštevajte napisano, ker delati je treba, pa še en prijeten dan se je naredil.......lep dan vsem lunatkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 vsem THX Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2003 Avtor Prijavi Deli 19. december 2003 Ja pa je res danes dan za vse podvige......tudi drugim želi isto, da jim bo vse uspevalo in lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Avtor Prijavi Deli 22. december 2003 Po tem koledarju iščem tisto, kar si želim......se ni izšlo, sicer pa ni bil slab dan......lep večer vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 CHU KING: DATUM ROJSTVA - DATUM VAŠE USODE Kdaj ste zagledali luč Sveta? Kitajski koledar sreče Chu King je star več kot 3000 let in ljudje verjamejo, da je v njem osredotočena neverjetna moč preroštva, saj opisuje in pojasnjuje energijsko delovanje vsakega dne v mesecu in tako določa, kaj je usoda namenila posamezniku, ki je rojen določenega dne. --------------------------------------------------------------------------------01. Posamezniki, ki ste rojeni prvega dne v določenem mesecu ste pošteni, zvesti in uspešeni tja do 50. leta svoje starosti. Usoda vam je namenila nepričakovane priliv denarja, ki je povezan z osebo ženskega spola. Tisti, ki ste rojeni na samem začetku meseca, trdno stojite na tleh in se držite dejstev. --------------------------------------------------------------------------------02. V mladih letih življenje jemljete precej zlahka. Potem - kar je povezano tudi s poroko oz. partnerstvom - pride denar in ugled, vendar še vedno obstaja nagnjenost k lahkemu dojemanju življenjskih resnic. V zrelih letih se lahko nepričakovane znajdete sredi ljubezenske afere. --------------------------------------------------------------------------------03. Sreča se vam smehlja v vsakem pogledu. Pri vsem ste srečne roke. Velja le opozorilo, da ne bodite preveč lahkomiselni in ne bežite pred resnostjo. Bodite previdni, da se vam v zrelih letih, med 50. in 60. letom življenja ne prilepijo lažni prijatelji, saj bi bilo to lahko skrajno neprijetno. --------------------------------------------------------------------------------04. Nemirna osebnost - to ste vi oz. to je značilnost za ljudi, rojene 4. dne v mesecu. Nagnjeni ste k pretiravanju in tudi zato je možno, da doživite večjo izgubo denarja v srednjih letih življenja. Prav tako je tudi verjeten nepričakovan vzpon. Računate tudi lahko na srečen dogodek v življenju, na katerega sploh niste računali. --------------------------------------------------------------------------------05. V mladosti ste precej negotovi, pravzaprav ste obkroženi z njo. Imate težave s starši in prijatelji. Po vsej verjetnosti se težko učite ali pa se učite pozno. Šele po 35. letu starosti boste dosegli dobro stanje in dobre dohodke. Okrog 50. leta svojega življenja boste dosegli veliko ljubezen svojega življenja. --------------------------------------------------------------------------------06. Kot otrok ste bili verjetno zelo občutljivi. V 29. letu starosti lahko doživite razočaranje, ki ga boste sprejeli preveč tragično. Pozneje se bo namreč pokazalo, da je bila to pravzaprav sreča v nesreči in boste o tem dogodku govorili kot o zelo srečnem. Če se boste preveč omejevali, vam resnično lahko preti izguba. V 45. letu boste imeli izredno poslovno priložnost. --------------------------------------------------------------------------------07. Tisti, ki ste rojeni sedmega v mesecu, niste poslušali svojih staršev, zato so bile težave z vašo vzgojo tja do 12. leta življenja. Takrat ste začutili neobrzdano slo po svobodi. Rojeni ste, da bi bili borci za svobodo, veliki pesniki, vojaki in "osvajači". --------------------------------------------------------------------------------08. Zase lahko rečete, da ste otrok sreče in imate veliko prijateljev. Da pa le vse ne bi teklo tako gladko, vas okrog 30 leta starosti čaka veliko razočaranje, po vsej verjetnosti v ljubezni. Od 55. leta dalje se vam na obzorju kaže velik denar in sijajna prihodnost. --------------------------------------------------------------------------------09. Že od zgodnjega otroštva dalje se vam kažejo težave z drugim, nasprotnim spolom, vendar kljub temu dosežete velik uspeh v družbi in ste zelo iskani. Brezpogojno morate biti pošteni in resni. Po 50. letu morate biti oprezni z denarjem, sicer ga lahko izgubite. Zelo verjetno boste dosegli globoko starost. --------------------------------------------------------------------------------10. Imeli boste mirno in spokojno življenje, ki bo tja do 30. leta vaše starosti kar precej, če ne še preveč enolično. Zato pa vas v 45. letu čaka zares veliko presenečenje. Imejte kar se da odprte oči, da ne boste iz rok izpustili veliko življenjsko priložnost ali da je ne boste celo prezrli. --------------------------------------------------------------------------------11. Vse tja do 20. leta starosti obstaja možnost težav z nasprotnim spolom, ki bo tudi eden izmed vzrokov, da boste nezadovoljni in slabo razpoloženi. Trpeli boste za kroničnim pomanjkanjem vzpodbud in navdušenj za karkoli. Hvala bogu se bo v 40. letu starosti vse korenito spremenilo in še v 70. letu starosti se vam bo nasmehnila velika sreča. --------------------------------------------------------------------------------12. Ljudje, ki ste rojeni tega dne v mesecu, bi bili najraje nenehno na potovanju, saj ste tako neustavljivo radovedni in željni novih dogodivščin. Ste rojeni raziskovalci, pisci in iznajditelji. Vendar so na vidiku težave z nasprotnim spolom - edini vzrok temu je želja po čimvečji svobodi. --------------------------------------------------------------------------------13. Usoda vam je namenila izredno veliko srečo, vendar šele v poznejših letih, ko bodo mimo začetne težave. To pomeni, da morate imeti trdnega duha in nikdar kloniti. Naj vas v najtežjem vodi misel, da nikoli več ne bo tako slabo, kot je bilo oz. je. Ljudje, rojeni tega dne v mesecu, imate dva hobija: naravo in vero. --------------------------------------------------------------------------------14. Rojeni na ta dan se ne bi smeli izpostavljati nikakršnemu tveganju na nobenem področju življenja vse tja do 30. leta starosti, do 45. leta pa pričakujte težave z nasprotnim spolom. Vsekakor se morate naučiti popuščanja, saj se boste sicer neprestano samo jezili. Če boste v sebi zajezili diktatorske poteze, boste imeli v življenju zelo velik uspeh. --------------------------------------------------------------------------------15. V zgodnjem otroštvu obstaja zelo velika nevarnost nezgod in nesreč, potem pa vam je namenjen popolnoma srečen, idealen zakon. Sreča se vam nasmiha bodisi z dediščino bodisi z uspešno poslovno potezo. V zrelih letih boste imeli svoje premoženje. Imeli boste veliko otrok. --------------------------------------------------------------------------------16. Že od najzgodnejše mladosti dalje vas razganja nepotešljiva žeja po znanju. Že iz tega izhaja dejstvo, da boste imeli zelo nenavaden poklic. V 55. letu starosti bodo nastopile težave s partnerstvom. Z leti vam bo rasel ugled v družbi oziroma v strokovnih krogih, kjer se boste gibali. --------------------------------------------------------------------------------17. Življenje vam je namenilo veliko prijateljev in zelo skladno mladost, kar pomeni vsakega po malo. V začetku kariere vas verjetno čakajo težave. Imate naravno nadarjenost za jezike in odlikujeta vas velika očarljivost in privlačnost. V zrelih letih boste sklenili veliko prijateljstev. V 60. letih boste dobili nepričakovan denar. --------------------------------------------------------------------------------18. Že od zgodnje mladosti ste nadarjeni in ustvarjalni in umetniško razpoloženi. V 18. letu vam preti neuspeh, predvsem na ljubezenskem oz. partnerskem področju. Zatem je možen meteorski uspeh, vendar pod pogojem, da izkoristite priložnost, ki se vam bo ponudila okrog 25. leta vaše starosti. --------------------------------------------------------------------------------19. V hiši staršev boste obkroženi z veliko ljubeznijo. Z denarjem bo težje - primanjkovalo vam ga bo. Hrepenenje po potovanjih bo izraženo že v mladosti, ko lahko pričakujete tudi težave s partnerstvom. Po 45. letu vse kaže na zelo skladno in srečno življenje na vseh področjih. --------------------------------------------------------------------------------20. Tega dne se rojevajo nemirne narave, pravi izumitelji, ki se ne morejo vklopiti v normalne življenjske tokove. To pomeni, da imate pred seboj veliko bodočnost, pa če na začetku življenja nastajajo še takšne težave. Vsekakor velja, da ste zaradi svoje drugačnost nagnjeni k samotarstvu. --------------------------------------------------------------------------------21. Že od zgodnjih otroških let ste ljudje, ki ste rojeni v tretji tretjini meseca, nagnjeni h kritikantstvu (nerganje, sitnarjenje, negativen pogled na lastnosti drugih itd.), iz česar izhaja tudi vaša rahla odklonilnost in nesprejemanje, saj preveč ostro opazujete. Istočasno pa znate tudi dobro zabavati okolico. Sreča v ljubezni vas čaka okrog 30. leta. Omenjene lastnosti so lahko tudi ovira za popoln uspeh. --------------------------------------------------------------------------------22. Otroška leta bodo skladna, vendar učenje ni vaša najmočnejša plat. Ko boste odrasli, boste tihi in dostojni ljudje, ki se veselijo majhnih življenjskih radosti. Po pravilih boste dočakali globoko starost, kar pomeni da se boste dolgo veselili majhnih stvari in bodo na koncu kljub vsemu postale velike. --------------------------------------------------------------------------------23. V mladih letih ste zelo nemirno bitje, ki do 20. leta ne ve, kaj pravzaprav hoče. Prav zaradi tega bi bilo zelo pametno, da bi bolj poslušali nasvete starejših. Velike priložnosti vam bodo ponujene okrog 40. leta starosti in še enkrat v 57. letu. Imate dobre možnosti za pridobivanje nepremičnin. Ne bodite trmasti, saj ima trma lahko neprijetne posledice. --------------------------------------------------------------------------------24. Za vas ljudje pravijo, da ste mirna in prijetna oseba, zato vas okolica spoštuje in vi živite v skladu z njo. Lahko se vam zgodi, da v zreli dobi pridobite precejšnja denarna sredstva, medtem ko bi lahko bili v srednjih letih ogorčeni zaradi prepirov z mlajšimi člani vaše družine. --------------------------------------------------------------------------------25. Rojeni ste na dan, ki je poznan po sreči, zato je pred vami veliko dobrih priložnosti. Zelo je verjetno, da boste izkoristili priložnosti, ki vam jih je in vam jih še bo ponudila usoda. Dejstvo je namreč, da je zmnožek 5 x 5 v stari Kitajski slovel kot izredno srečno število. Torej! --------------------------------------------------------------------------------26. Tistim, ki ste rojeni na ta dan, je usoda zapisala mirno, celo monotono mladost. A nič zato, saj se vam po 35. letu starosti začenja bolj burno obdobje. Eno samo razočaranje v ljubezni ne smete vzeti preveč resno. V zrelih letih boste verjetno srečali človeka, ki vam bo omogočil izreden uspeh. --------------------------------------------------------------------------------27. Ne more se reči, da je (bila) vaša mladost lahka, vendar vam bo s srečnim sklopom okoliščin ponujena možnost, da pridete do bogastva in ugleda. A pazite, saj bo to srečo spremljala zavist, ki jo bo ogrožala! Sredi 60. let bodite oprezni in delajte na tem, da boste živeli čimbolj zdravo. --------------------------------------------------------------------------------28. Usoda vam je namenila lepo mladost, sami pa boste nagnjeni k temu, da boste vse, kar se vam bo zgodilo, jemali preveč tragično. Škoda. V 40. letu starosti bodo nastopile spremembe. Povsem jasno je, da boste z lahkoto opravili vse, kar si boste zadali. Ne imejte zlega spomina, saj vas sicer čakajo težave! --------------------------------------------------------------------------------29. Vaša mladost bo potekala normalno, stremeli pa boste za stalnim in zagotovljenim prihodkom. Morda želite biti vojak, uradna oseba? Vsekakor pa je dejstvo, da želite imeti veliko otrok. V 60. letu starosti obstaja možnost, da pride do zelo pozitivne spremembe v življenju nasploh. --------------------------------------------------------------------------------30. Pot na vašem življenju vam bodo prekrižalo veliko različnih ljudi. Ste očarljivi in privlačni ter radi govorite. Okrog 40. letih se vam odpira velik vrat, v 65. letu starosti pa vam je usoda namenila še eno veliko ljubezensko pustolovščino - pametno bi bilo, da boste takrat malce pazljivi. --------------------------------------------------------------------------------31. Imeli boste občutek, kot da ste nekako prikrajšani v ljubezni. Priporoča se vam več vedrine in optimizma, torej pozitivnega gledanja. Vsekakor je potrebno, da prevzamete pobude, saj bi se vam sicer lahko zgodilo, da izpustite zares dobro možnost. Po 50. letu se vam bo pokazalo nekaj dobrih življenjskih priložnosti nasploh. -------------------------------------------------------------------------------- Vidite torej, da je datum v mesecu, ko ste privekali na ta svet, zelo pomemben, saj vam veliko pove o vaših skritih željah, naravnih nagnjenjih, o življenjski poti in o velikih več ali manj srečnih presenečenjih, ki vas čakajo v življenju. IZ INTERNETA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 Bors, pr teb ni 31 cifre, kaj zdele_?Haj! Mogoče je Perzijci niso poznali(št. 31!), ali nameoma niso uvrstili v koledar......super tale tvoj kitajski koledar sreče.....lepe praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 That's more like it... Dobro tole, s temi cifrcami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 haha, sreča v ljubezni okrog tridesetega leta drugo spregledam, aja, pa okolico zabavam, hm, ma mi bolj nasledji dan odgovarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2004 Se mi je zdelo, da je za danes v redu napisano, no za jutri se bo pa potrebno pripraviti, pa nič ne glejte nazaj kaj prinaša peti dan v mesecu pri Perzijcih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 11 in 22 so posebne številke ... sicer je res, da jih recimo Naca J. razlaga kot zelo oz. najbolj nesrečne, toda izkazalo se je, da nosijo v sebi mnogo več kot tako oznako, da je to 'nesrečno' število... so nekako mistične cifre, interdimenzionalne ... odpirajo druge razsežnosti... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Seveda - kot 13 in/ali 31.4-ica pac, ki po razlicnih sistemih obvladuje oz. daje razlicne energije.To pa smo obdelali (ali pa pac obdelovali) v temi Numerologija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.