otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 ampak meni je pa včasih žal da je nisem poslušala, ter da me niso solze ganile pa da sem se na vrat na nos odselila, tko, da vsaka zgodba je drugačna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 jest menim, da te ne nardijo zato, de te pr~21 vrže ven iz stanvajna, ampak zato, k naj bi bla del njih,ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hmm odnos mati sin je drugačen od odnosa mati hčer. Ojdipov kompleks. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 a pr pokowcu tut 665 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 a pr pokowcu tut 665 -ouNe vem, to pa njega vpraš x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Tukaj ni filozofiranja,odselit se je treba x!x Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Tukaj ni filozofiranja,odselit se je treba x!xTako je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 koliko problemov lahko povzročijo nerazumevajoči starši. Pa sploh ne vedo da so nerazumevajoči ! življenej je treba vzet v svoje roke, predvsem če sta že dlje časa skupaj in se lepo razumeta.Ni lahko živet, če ti ves čas nekdo gleda pod roko in isiljuje na tak ali drugačen način. Življenje je prekratko, da bi se oziral na druge. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.