askrab 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 ZAHVALA! V imenu foruma o Pohorju in v svojem imenu se bi rad zahvalil uredništvu lunin neta, za moralno pomoč pri ohranitvi narave in Pohorja.. Lepo je če imaš prijatelje in ti v težkih trenutkih znajo stati ob strani.Žellim vam vse najbolše in HVALA! Citiraj http://www.findial.si/kristali/forum/LEP DAN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hvala za tole gesto - a saj ni nic takega - saj itak storimo nic ali zelo malo.Vsekakor pa je zelo dobrodoslo vse obvescanje o Pohorju in tudi vse druge informacije. Prostor je pac tu, na voljo. Tudi ce pa ni komentarjev, se ne pomeni, da je ljudem vseeno ali da ne vidijo.Vcasih morda izpade, kot da ni toliko interesa ali kaj podobnega, vendar po drugi strani pa - kaj pa naj napises?Ja, res je - ali kaj... Tako da preberes, vzames na znanje...Nekajkrat smo bili o dogajanju na Pohorju obvesceni tudi na Novicah, pa je pac potekel rok objavljanja, novih reci pa nihce ni objavljal (razen sama sem vcasih kaj objavila, ce sem dobila na urednistvo). Skratka - kar je takega, aktualnega, obvescanje, se da v Forum Obvestila, sporocila ali Forum Aktualno, kar pa je clankov, prispevkov, razmisljanj, komentarjev in mnenj o tej temi pa se naj se naprej niza v temo Skrb za Pohorje.Vcasih se tema preprosto 'izgubi', ker je toliko novih komentarjev drugje, pa se 'pomakne navzdol' - pa je morda tako tisti, ki pa bi imeli kaj za pripomniti, tako ne opazijo (vec).Tako je fino poskrbeti, da je vedno oz. cimbolj dejavna. Tako torej - karkoli, vse informacije, novosti, clanke in zanimivosti, posamezne poglede na to in vse, kar se tice Pohorja, nizate v navedene teme oz. na predlaganih mestih in forumih. Prav tako je moznost objavljanja na Luninih novicah na strani Vpis dogodka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.