Skoči na vsebino

Iskrena zahvala!

askrab

Recommended Posts

Hvala za tole gesto x:)x - a saj ni nic takega - saj itak storimo nic ali zelo malo.

Vsekakor pa je zelo dobrodoslo vse obvescanje o Pohorju in tudi vse druge informacije.

Prostor je pac tu, na voljo. Tudi ce pa ni komentarjev, se ne pomeni, da je ljudem vseeno ali da ne vidijo.

Vcasih morda izpade, kot da ni toliko interesa ali kaj podobnega, vendar po drugi strani pa - kaj pa naj napises?

Ja, res je - ali kaj... Tako da preberes, vzames na znanje...

Nekajkrat smo bili o dogajanju na Pohorju obvesceni tudi na Novicah, pa je pac potekel rok objavljanja, novih reci pa nihce ni objavljal (razen sama sem vcasih kaj objavila, ce sem dobila na urednistvo).

Skratka - kar je takega, aktualnega, obvescanje, se da v Forum Obvestila, sporocila ali Forum Aktualno, kar pa je clankov, prispevkov, razmisljanj, komentarjev in mnenj o tej temi pa se naj se naprej niza v temo Skrb za Pohorje.

Vcasih se tema preprosto 'izgubi', ker je toliko novih komentarjev drugje, pa se 'pomakne navzdol' - pa je morda tako tisti, ki pa bi imeli kaj za pripomniti, tako ne opazijo (vec).

Tako je fino poskrbeti, da je vedno oz. cimbolj dejavna.

Tako torej - karkoli, vse informacije, novosti, clanke in zanimivosti, posamezne poglede na to in vse, kar se tice Pohorja, nizate v navedene teme oz. na predlaganih mestih in forumih.

Prav tako je moznost objavljanja na Luninih novicah na strani Vpis dogodka.

:palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...