Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pravkar me je poklical oče. Mamo je prometna nesreča s smrtnim izidom, ki se je zgodila tik ob njuni hiši - povozilo je moškega, ki je bil pri njima na obisku tako zelo vznemirila, da je morala pod nujno v bolnišnico - ima oslabljeno srce...in je na internem in ne vem, kako ji kaj kaže...vedno pogosteje in vedno dalj časa ostaja v bolnišnicah...in danes je še zame spekla potico. :V:

Tako, da bom jutrišnji dan preživela pri njej...upam, res upam, da bo ok.

xyiyax

Nataly - Le ljubi jo!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Pravkar me je poklical oče. Mamo je prometna nesreča s smrtnim izidom, ki se je zgodila tik ob njuni hiši - povozilo je moškega, ki je bil pri njima na obisku tako zelo vznemirila, da je morala pod nujno v bolnišnico - ima oslabljeno srce...in je na internem in ne vem, kako ji kaj kaže...vedno pogosteje in vedno dalj časa ostaja v bolnišnicah...in danes je še zame spekla potico. :V:

Tako, da bom jutrišnji dan preživela pri njej...upam, res upam, da bo ok.

Shit, Nataly - zoprno in grozno - socustvujem s tvojo mamo... Verjamem, da jo je spravilo iz tira, sploh ce ima slabo srce.

Upam, da je danes ze veliko bolje! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S "folkloro" smo opravili za eno leto! x:Dx

Drugace pa kar fajn dan no, po kosilu (jaz se mrliške :sori: pojedine seveda nisem udeležil) sem se malo igral z Tatjano - in spet poslušal očitke, da ne nič ne oglasim. x:Ix Tamala je stara 10 let, zdaj že ni več za tako igranje - žgečkanje in cotanje pa prerivanje, zdaj bi se že malo bolj resno pogovarjala. x:)x Ampak dolg jezik pa še vedno ... x:px

Vsake toliko opazim, kako ima kdo lustno napisano kaj na svoji osebni strani - pri svojem 'infotu'.. Danes sem to videla pri Naky. :)

(*ko sem ji hotela popravit tistole v podpisu, pa ne morem :|)...

Naky, ce bos tole videla - popravi si podpis (to urejas na Osebni strani - daj Podpis, potem pa nastimaj ukaz tako, da bo zakljucen - torej ce si prejsnjega nastavila [x], naj bo na koncu [/x].

Font tudi ni treba dati vel. 7. ;) No, lahko, ce zelis, samo bo ogromen. :)

Sicer pa si ful lustno napisala, vsec mi je, ce je kaj tega napisanega. x:)x :palec:

Vmes pa kuham, perem in malo pospravljam. Potem bom postrigla tamalega (koncno, je tak kot kostrun).

Sluzba? Skusas si izbrati taksno, ki ti je kar najbolj po meri - ima pa cisto vsaka (in tudi ce je ni) tako svoje prednosti kot pomanjkljivosti; odvisno, kaj ti pomeni v lajfu oz. za kaj si se odlocil. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men pa moje delo kar paše. uživam v tem, kar moram v službi počet. so sicer tud trenutki, ko bi kašnga kam poslala, ampak se ponavadi uredi tko, da gremo lahko vsi skupi uspešno naprej. x!x
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Zivjo, Umetnica in dobrodosla! Sem ravnokar razmisljala o tebi oz. o tem, da imamo novo clanico, ki je ze par fajnih postov postnila. x:)x :palec:

Picasso

danes me je mala spet presenetila x:Dx . prespala je pri mojih, tko da smo zajtrk združile z malico...

dve uri jo že sprašujem če bo jedla kosilo, ker sva se odločili za špagete, to si privoščiva kadar sva sami pa kljub temu, da je nedelja x;)x , pa pravi - mami a ni boljše jesti takrat ko si lačen, ti bom že povedala kdaj, bodo pa špageti za večerjo, mal prej, pa se zasmeji in se poglobi v zvezek x:Dx

lekcija za mami, pa res, zakaj ne jem takrat ko sem res lačna xrolleyesx

ojla Marsa! saj sem en čas spremljala dogajanje na forumu, preden sem se odločila včlanit. pa imam občutek, da sem sprejela simpatično odločitev.

tele deževne dni sem večidel preživela doma ob pranju, likanju, kuhanju, s pospravljanjem pa si ne bom delala velikih preglavic.

sem pa vesela, dase vreme mal "suši", tako da se bom lažje posvetila najljubšemu opravilu - pohajkovanju po hribih al pa kar tako x:px

pa hvala, ker si opazila mojo prisotnost w:Iw

ojla Marsa! saj sem en čas spremljala dogajanje na forumu, preden sem se odločila včlanit. ...

Tudi to sem nekako opazila.. x:)x x;)x

.. ker si tako nekako 'domace' nastopila, kot da se ze poznamo in vse in sem potem pomislila, aha, morda pa je ze nekaj casa 'z nami'. x:)x

Kul. Upam, da bos tu prezivela se stevilne prijetne urice! x:)x x:Xx x;)x :palec:

Picasso

občutek imam dober. mislim, da bom kar nekaj svojega prostega časa prepustila dogajanju na forumu. sicer pa rada sedim pred računalnikom in surfam - predvsem tedaj, ko mi vremenske "prilike " in "neprilike" krojijo moje hobije, no pa večerni čas je tud lušten za modrovanje xcivx

Kul! :palec:

Ja, jaz imam tudi rada vecerne urice takole... x:)x

*

Uh, kok sem ze lacna.. je pa to tako, ce 6 stvari naenkrat delas...

Pa danes imam vec opravka s solato, ker imam izjemoma zeljnato glavo, pa se soli, pa se krompir sem kuhala posebej... Potem pa vzame vse skupaj vec casa...

Otozna - pri nas je ravno tako...

Mi se sploh ne obremenjujemo s tem, kdaj naj bi bilo kosilo oz. obrok, ampak jemo takrat, ko smo lacni, oz. - ko si skuhamo ali pac pripravimo. x;)x

Picasso

ojla Marsa! saj sem en čas spremljala dogajanje na forumu, preden sem se odločila včlanit. pa imam občutek, da sem sprejela simpatično odločitev.

tele deževne dni sem večidel preživela doma ob pranju, likanju, kuhanju, s pospravljanjem pa si  ne bom delala  velikih preglavic.

sem pa  vesela, dase vreme mal "suši", tako da se bom lažje posvetila najljubšemu opravilu - pohajkovanju po hribih al pa kar tako x:px

pa hvala, ker si opazila mojo prisotnost w:Iw

Pozdravljena Umetnica

Verjemi, da smo tvojo prisotnost opazili mnogi drugi, čeravno te nismo ravno "naskočili".

Upam, da ti bo lepo z nami, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Umetnica, dobrodošlica tudi z moje strani!

Vidim, da imava enak hobi - pohajkovanje po hribih. Jaz bom do sezone za visokogorje predvsem na Slavniku in Nanosu.

Želim ti veliko užitkov na hribovskih poteh, morda pa se tudi kdaj srečava.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

ojla Vojko in bigm!

saj se mi je dozdevalo, da ste tisti člani, ki ste pogosto na forumu, opazili nekaj novega. ampak Marsino sporočilo mi je dobro delo za dušico - tako nekako kot "dober dan", ko vstopiš v prostor in pozdraviš.

Vojko, spoštujem tvojo taktnost, ki si jo izkazal s tem, da me nisi takoj "naskočil". rada sledim tvojim prispevkom in razmišljam o njih. tudi jaz upam, da mi bo lepo z vami, saj sem se včlanila ravno zato, ker mi je potek dogodkov na forumu dal slutiti ravno to :o

bigm, po hribih se potikam zelo veliko in nikjer ni rečeno, da se morda že kdaj nisva srečala. saj tam gori človek srečuje veliko ljudi. zdaj mi je malo žal, da mi je visokogorje za en čas nedostopno (predvsem zaradi pomanjkljivega tehničnega znanja v zimskih razmerah). toda tam nekje do 1600 ali 1700 se pa spravim celo zimo (no včasih tud na Kredarico, ki je mal višje). tudi jaz ti želim veliko užitkov na poteh, po katerih zdaj pohajkuješ (moram priznati, da na Slavniku še nisem bila, Nanos mi je pa poznan):huh:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...