umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Mi se sploh ne obremenjujemo s tem, kdaj naj bi bilo kosilo oz. obrok, ampak jemo takrat, ko smo lacni, oz. - ko si skuhamo ali pac pripravimo. no, tud pri nas jemo, ko smo lačni. urnik z določenimi časovnimi postavkami za posamezen obrok smo prerasli. zdaj ugotavljamo, da je pripravljena hrana veliko boljšega okusa, če se k mizi vsedeš lačen in se ne oziraš na to koliko je ura. tako je včasih kosilo ob 12h včasih pa ob 17h (takrat mu rečemo ko-čerja)pa dober tek P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Zdi se mi, da je BorisM nekoč govoril o hribolazništvu in že takrat sem se zamislila, kako sem opustila ta način razmigovanja svojega že tako ali tako trdega teleščka . Res je, nikoli mi ni bil užitek hiteti od koče do koče...samo da bom lahko poročala...kje vse sem bila; bolj mi je bil v užitek...hoja...2, 3 ure...potem pa počitek...da daš nahrbtnik pod hrbet, nasloniš glavo...in NIČ...uro, dve, tri...pustiš očem počivati...mislim zbežati, sprazniš vsebino nahrbtnika...(popapkaš tisto, kar imaš s sabo) in nazaj... Če bi seštela....bi naštela nekaj tednov bivanja v Aljaževem domu..., sedaj pa me že leta pot več ne zanese v tiste kraje... Letos je bil Bohinj... Premišljujem...kaj je krivo..., ker tam "gor" sem doživela sproščujoče dni... Ostajam brez odgovora... Ne vem. Umetnica, dobrodošla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Sanjalica,lep pozdrav in moram te pohvaliti,da imaš izreden pomin. Kar pohvalno,res x!x Tule bi izkoristil priložnost in bi ti ČESTITAL za tisočinko in zdaj pa zate veljam,če je po hribovsko,da ni več greha nad 1000 x!x Ne si prosim napačno razlagati,aja kdaj gremo čez Krmo proti Očaku,pa ne zaradi štempelja x!x Lepo nedeljo in uspešen nov teden ti želim,Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 A je Krma nad jurja Ne si prosim napačno razlagat Hvala za čestitke...sem se pa namatrala da sem zlezla tko visoko...jaz dete ravnic... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Res je, nikoli mi ni bil užitek hiteti od koče do koče...samo da bom lahko poročala...kje vse sem bila; bolj mi je bil v užitek...hoja...2, 3 ure...potem pa počitek...da daš nahrbtnik pod hrbet, nasloniš glavo...in NIČ...uro, dve, tri...pustiš očem počivati...mislim zbežati, sprazniš vsebino nahrbtnika...(popapkaš tisto, kar imaš s sabo) in nazaj... Če bi seštela....bi naštela nekaj tednov bivanja v Aljaževem domu..., sedaj pa me že leta pot več ne zanese v tiste kraje... Letos je bil Bohinj... Premišljujem...kaj je krivo..., ker tam "gor" sem doživela sproščujoče dni... Ostajam brez odgovora... Ne vem. [/color]Umetnica, dobrodošla. Sanjalica, kako prav imaš... nobenega užitka ni (vsaj zame ne) takati od koče do koče, od žiga do žiga. sama ne zbiram niti obiskov koč niti žigov z vrhov. vsi cilji so pomembni, pa naj so skromno visoki ali zares visoki. srečaš me na vseh. najpomembnejša mi je pot in doživetja na njej: razgledi, srečanja z dobrimi ljudmi, lepe rožce, srečanja z živalmi. prav zaradi slednjega se po hribih rada potikam sama, rada se potikam po poteh, kjer ni krogca, ki bi mi kazal pot naprej. včasih je pravi užitek, ko celih 10 ur ne srečaš žive duše (človeka), srečaš pa živali in počutiš se počaščenega, ker te sprejmejo v svoje naravno okolje in nate ne gledajo kot na vsiljivca. na ta način telo služi duši, da se nasiti. ko pa se telo utrudi, se duša umiri in dovoli, da se "sprazni nahrbtnik", kot si lepo povedala. zase ne vem, kaj je "krivo", da sem tam gor večino svojega prostega časa. sicer pa ni pomembno, kaj je tisto, kar me vleče; pomembno je, da v tem početju neizmerno uživam P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Sanjalica,Krma je zelo dolga dolina,pa bo kar nad jurja ja x!x Saj si ne napačno razlagam x!x x!x x!x Zdaj ko si nad jurja,je tudi razgled lepši,priznaj Umetnica,pozdrav x!x Praviš,da si srečna,če 10 ur nikogar ne srečaš!Ti pa res potrebuješ temeljit mir,saj je fino,da srečaš koga vsaj na uro enega,kaj pa če ti zdrsne,lahko v 10 urah zmrzneš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 BUHA.COM 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Aakhut, ko se znebiš take...si res car. BorisM...a bo Krma drugo leto še nad jurja ...komaj takrat bom (upam x!x ) sposobna spet...se dvigniti v take višave...kjer ni greha... in je razgled še lepši...kot z 999 m... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hehe sanjalica...tole z grehom nad 1000m je hec...v centralnih alpah velja shele 3000m 666 -ou... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Sanjalica,potem bo pa počakalo do drugega leta,saj se malo seseda svet,ampak to je po milimetrih,brez skrbi bo še nad 1000m. Lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ehm....vidva... le pazta...po zadnjih podatkih se je matrhorn znizhu za 90 cm....pa vrh se je prestavu proti jugu(seveda glede na to, da je vrh ledenik, in ga topla greda hudo nachenja) 666 -ou... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Pokowc,saj tole je res pohvalno,ampak,da ti ne bo kdaj žal za temi fotkami-sicer pa že veš kaj počneš x!x FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 DANS DAN ZA METANJE BILO KAKŠNIH OSTANKOV. le kaj mi dela tale Novembrski destruktni škorpijo KOLIKO FOTOGRAFIJ SM FUKNU U SMETI. ALBUMI SO SE STANJŠALI ZIHR ZA ENIH 25 SLIK.HUHU,ZDej SE POČUTM TAK LAžji, HEE..PA VENdO NEKI MEČEM U SMETI; VREČA je vedno polna SMETI. Partner PRAV, LE KJE JIH NAJDEŠ..HEEE..JEST JIH VEDNO NAJDEM, ZATO SM PA SREČN, HEE ČE SE LE DA, NE MARAM PREPROSTO VIDET, TISTIH VAŠKIH OBRAZOV, ZATO RAJ MAM KAKŠNE ODREZANE CERKUCE, SAM DE SO ODPRTE, HEHE .TAM DOBIVAM IDEJE. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hmmm....ne glede na "SPREMEMBO" je potrebno she vedno veliko domishlije za razumevanje zgornjega teksta... 666 -ou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Umetnica,pozdrav x!x Praviš,da si srečna,če 10 ur nikogar ne srečaš!Ti pa res potrebuješ temeljit mir,saj je fino,da srečaš koga vsaj na uro enega,kaj pa če ti zdrsne,lahko v 10 urah zmrzneš Pozdrav tudi tebi borisM!pravim, da je včasih užitek, če nobenega človeka ne srečam 10 ur in to je čist res. x!x pa bistvo tega ni toliko, da potrebujem temeljit mir, ampak v tem, da v temeljitem miru uživam. in tako se takrat, ko si zaželim popolnega miru, odpravim pač tja, kjer ga lahko pričakujem. sicer imam mir lahko tudi doma ali v okolici doma, toda tu enostavno ni še vseh istih uživancij kot jih ponuja okolje v hribih.kar se tiče varnosti, ti dam čisto prav. toda na pot v hribe ali kam drugam se odpravim na tak način, da se mi ne bi zgodilo kaj neprijetnega, torej z vso odgovornostjo do svoje varnosti. je pa res, da nesreča nikoli ne počiva, vendar se mi ne zdi smiselno odpivedati se vsem užitkom, ki mi jih prinašajo manj obljudene ali neoznačene poti samo zato, ker vedno obstaja vsaj majhna možnost nezgode. nekaj je pa res, mobi imam pa vedno s seboj in to s polno baterijo.mimogrede, pot skozi krmo navzgor je zelo lepa P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 umetnica hojla... si mi dala fino asociacijo s svojim nikomKAJ JE ETIMOLOSHKI KOREN BESEDE UMETNOST? UMETNUTI..... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hehe sanjalica...tole z grehom nad 1000m je hec...v centralnih alpah velja shele 3000m 666 -ou... A si danes dežuren Aakhutek Ko že mislim...da bom doživela negreh srečanje nad tisočakom....mi ti postaviš cilj tritisočaka x!x A res v tem -ku ni nič pajdaša Sem rekla...sem iz ravnine...in meni se dvignit na 1000 m je isto kot gorenjcem na 3000 m x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Danes tudi jaz feng shui zganjam in mecem stvari ven, pokowc, mogoce se nama je kak planet postavil v **pospravljalno** hiso Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Stekam, dbest, Umetnica ... ceprav stekam pa tudi Borisa - saj je lepo, da si zaskrbljen takole. Sem pa tudi jaz tako - ful mi pomeni mir in tudi meni bi zelo sedlo, ce bi imela kdaj moznost, da 10 ur ne bi nikogar srecala. Ne maram pa hoje navkreber prevec, poleg tega pa me gore utesnjujejo - ceprav so mi nad.Rada pa imam zelo gozdove. Zadnjic, predvcerajsnjim sva z mamo peljali skozi kartico, razglednico. Tako je bilo lepo - kot bi se znasli v razglednici. Jesenska barve in vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 KAJ JE ETIMOLOSHKI KOREN BESEDE UMETNOST? UMETNUTI..... 666 -ou....tralalaojla aakhut!ne bi čist iz glave vedla. lahko te pa prosim za pomoč pri odkrivanju, če si kej strokovnjaka na tem področju P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hehe sanjalica...heheshe zmeri gresh lahko na kredarco za marijosnezhno k spovedi....(za vsak sluchaj ) 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 ... KAJ JE ETIMOLOSHKI KOREN BESEDE UMETNOST?Ko smo pa ze pri tem in to RAVNO pri umetnosti, moram tole napisat...Namrec zadnjic sem razmisljala, da ima tako moje ime (oz. pac moj vzdevek) kot ime najine firme v korenu Ars.Torej - Mars ima v korenu Ars (umetnost) - kar je kar hecno... morda nekaksna (destruktivna) umetnost (narave).... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Umetnica,saj je prav tako kot praviš,ampak žal je recimo mobitel zelo neuporaben v Kamniških,vsaj po dolinah(žal ni signala!) Krma je super,škoda,da Sanjalica ne ve.....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Da se jaz piskrcek pristavim, lepo te je brati Umetnica. Trenutno sem bolj v bralni fazi, kot v pisalni.... p.s tudi jaz recem kocerja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 to, da je mobi v Kamniških "neuporaben" čist drži, pa tudi v Krmi je bolj "za težo" v nahrbtniku. zato pa je treba na pot z vso odgovornostjo do svoje varnosti. x!x borisM hvala za skrb ... in lep večer tudi tebi P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts