Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Oj, Cosma! Ko-cerja, ne? Zdaj bo treba pocasi skenslat forum Prehrana ali kako ze, a ne?Kdaj torej - ob 21h? Se grem za stos stehtat... *56. Zvecer, sita in v kavbojkah. OK. Lahko naprej normalno jem zvecer in vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Trenutno sem bolj v bralni fazi, kot v pisalni....Ojla cosma!upam, da bo kdaj tudi obratno, ko bom jaz v bralni fazi in boš ti kaj več napisal P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ARSenik, arzenikARSenal, orozharnaARSon pozhig 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 BorisM...Sanjalica je verjetno čudakinja... Če bi šla na Krmo...bi šla sigurno brez mobilnega telefona... Tako da če je signal - ali ga ni - mi je čisto, čisto vseeno... (a ne boš šel za vodnika?... kaj bo potem ravninsko dekle z mobitelom?)Sicer pa, če premislimo...a je "normalno" da pokrijejo visokogorje s signalom? Bi ne bilo lepše...tam brez teh elektromagnetnih sevanj... Konec koncev gremo tja...po mir in tišino... p.s. Marsa ura se je prestavila..."hranske teme" lahko zakleneš ob 19.30 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 no ja, ne vem....mene umetnica ne spominja na nič od naštetega, tud sebe v teh pomenih ne uspem najt P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Sanjalica, ze... ali kaj? ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Jaz pa v petek imela pospravljalni dan (sesanje, prah, ...) potem pa naslednja dva dneva prelenarila ... Sem imela namen gledat Društvo mrtvih pesnikov, pa sem ob devetih zaspala ko top. :o|o: http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Sicer pa, če premislimo...a je "normalno" da pokrijejo visokogorje s signalom? Bi ne bilo lepše...tam brez teh elektromagnetnih sevanj... Konec koncev gremo tja...po mir in tišino... [/color]Sanjalica, res je kar praviš. vendar je povsod v naravi nekaj elektromagnetnega sevanja - takega naravnega. še ta največ (ne naravnega) je pa po moje v dolini; če pomislim vsi drobni in veliki stroji in strojčki, ki jih vsak dan pogosto uporabljamo, da si olajšamo vsakdanja opravila in gledamo, da si popestrimo vsakdan P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Gledano z druge strani, je pa uporaba mobitelov v hribih lahko tudi koristna ... npr. v primeru kakšne nesreče http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Gledano z druge strani, je pa uporaba mobitelov v hribih lahko tudi koristna ... npr. v primeru kakšne nesreče Ojla tina! in ravno zaradi tega ga nosim se seboj, ko grem na turo povsem sama P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 SANJALICA,hvala na zaupanju-potem pa grem,ampak,ko se bo približeval čas,ne si prosim iskati izgovorov in opravičil x!x Jaz sem tole vzel resno,ker potem moram odgovarjati zate do vrha in nazaj x!x FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Rada pa imam zelo gozdove. Zadnjic, predvcerajsnjim sva z mamo peljali skozi kartico, razglednico. Tako je bilo lepo - kot bi se znasli v razglednici. Jesenska barve in vse...Marsa, sem našla nekaj zate o gozdu. navezuje se pa tudi na željo, da 10 ur ne bi nikogar srečala: resnično, tam v pregozdu, čas ne teče, temveč polzi, rosi P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Res, verjamem, vem... Gozd mi je kot morje nekako... ce pomislim, si priklicem te vibracije, in ko je takole, najbolj mozno dbest in umirjeno, potem tako globoko zavzdihnem - kar zgodi se, nezavedno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Rada pa imam zelo gozdove. Zadnjic, predvcerajsnjim sva z mamo peljali skozi kartico, razglednico. Tako je bilo lepo - kot bi se znasli v razglednici. Jesenska barve in vse...Marsa, sem našla nekaj zate o gozdu. navezuje se pa tudi na željo, da 10 ur ne bi nikogar srečala: resnično, tam v pregozdu, čas ne teče, temveč polzi, rosi Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Gledano z druge strani, je pa uporaba mobitelov v hribih lahko tudi koristna ... npr. v primeru kakšne nesreče Ojla tina! in ravno zaradi tega ga nosim se seboj, ko grem na turo povsem sama To počnem tudi jaz, samo da je ves čas izklopljen ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Moram vam povedat, da sem resnično hvaležna za izraženo sočutje. Je bilo hudo - do včeraj. Vedno slabše ji je- je v zadnjem stadiju pešanja srca in resnično lahko samo čakamo, kdaj...Saj vem, da bomo vsi prej ali slej...ali..No, v glavnem..krasna je. Tokrat prava borka - niti z besedico ni omenila: umrla bom...tako kot zadnjič...zadnjič sem morala kar nekaj časa jo prepričevati, da le ne bo kar tako umrla...To sem sicer naredla na svoj način-ji rekla naj ne nori s smrtjo, ker pač nimam zdaj denarja za pogreb No...glavno, da ji je zdaj bolje, stanje se stabiliziralo(srček njen) in bo... Oče je bil na sedmini tistega možakarja - je rekel, da so ga vsi postrani gledali - kao da je on kriv, ker je umrl - ker je pač pri naših nazadnje bil..hecno tole... Saj bi že prej napisala tole - včeraj, pa sem zaspala zvečer.. Prvi november torej zjutraj na grobu pri tastu, potem na gulažu pri tašči in potem v bolnici...v nedeljo tudi...potem pa selila in selila....in založila denarnico....(polno in s preveč keša not...in vsemi karticami....). Naj bi bila v jopci in v avtu..pa nekako ni ne jopice, ne denarnice...Upam, da jo bom našla...Če ne...pa upam, da je našel kdo, ki resnično rabi keš - za preživetje, ne pa za alko...ali kaj drugega..to se zdaj tolažim.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Lepo slišati, da je tvoji mami bolje. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 nataly Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly, lepo slišat...da z mamo vse ok....razumem pa tut tvoje občutke...in strah...da se to ponavlja...vedno pogosteje...Tole o denarnici...je pa že za ribico... ...ker vem...kaj pomeni...izgubit..poleg denarja...tut kartice...in dokumente...Najdi to danes.. x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly, mogoče pa pes ve, kje je? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly, če je tvoja mami kaj po tebi ima polno energije Jaz sem šla pa v teh dneh tudi na sprehod po Notranjskih gozdovih.... Tudi jaz obožujem gozdove. Včasih nisem imela želje sama biti zunaj, zdaj pa dosti bolj uživam sama z mojo volnico, pa tišina, spokojnost, pisano listje po tleh, pa malo pokukaš okoli, vidiš brinove jagode, pa če imava srečo srečava zajčke, lisice, srne ali celo veverico. Vsak dan je kaj novega za videt, ko se naučiš opazovati, pa tak božanski zrak. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Oj, Nataly, fino! Denarnica pa - zoprno.Poglej, kaj si imela obleceno, morda si imela drugo jakno, pa si pozabila - ali drugo torbico, nahrbtnicek, ko si imela pri ali na sebi, pa si na hitrico in nezavedno morda tisto notri vtaknila, pa potem pozabila.Tisto, da so fotra cudno gledali na pogrebu - pa ni nujno, ves... Morda pa je bila samo zadrega, pa so pravzaprav socustvovali z njim, on pa je z nekaksno 'slabo vestjo', pac - s slabim obcutkom, ker se je to zgodilo ravno pri njiju, imel se dodaten tak filing. Dvomim, da bi kdo pripisoval tvojemu ocetu ali mami kakrsnokoli povezavo ali celo 'krivdo', ce se je clovek slucajno odlocil, da bo prisel k vam na obisk.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly, mogoče pa pes ve, kje je? Ja... to je tudi ena od variant... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Marsa, reci Mitji naj reče skrbniku strežnika, kjer je LNF gostovan, naj že končno enkrat prestavi uro nazaj, če si že ne misli NTPja uredit (amater )! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Rachek s tole uro tule je vse ok. Prej, ko je bil poletni čas, je ni nihče premaknil naprej. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts