Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

Rachek - xDDx - Mitja pravi, povej Rachku, naj si nastima to pri sebi na Osebni strani in si naj popravi cas foruma - ker ima vsakdo drugacnega oz. takega, kot si nastima.

Nekdo recimo uletava iz Buenos Airesa.... Pa nima potem ure po defolut zdajle 9:27.

Forumske nastavitve gres - Osebna stran - samo odklukaj. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

To vem Marsa(sem si tudi že nastavil) ampak mi sedaj nismo v GMT-ju, ampak v CET-ju. Štekaš ? In če hočem, da mi pravilno dela, moram imet nastavljeno GMT, ne pa CET(GMT +1), kjer se nahajamo. In če moram imeti eno uro nazaj forumske nastavitve, pomeni, da je sistemska ura na strežniku eno uro spredaj(da se ni prestavila pred enim mesecem).

No, pa saj meni je tako tali tako vseeno. x:Dx

Nekaj težim tukaj pa se pametnega delam. x:Ix x:px

Aha, stekam. Sory.

Ma, ja, Mitja ima zdaj druge stose tule, po mojem je kakih 50 ur neprenehoma za rac., tako da ga zdajle po mojem briga za forum in uro na forumu, pa ga ne bom s tem gnjavila. OK?

Bom pa enkrat navrgla tole. Thanx Rachek! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nataly, mogoče pa pes ve, kje je?

x;)x  x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja... to je tudi ena od variant... x:o)x

x:Dx x:Dx

....ampak nič iz tega...ker pes je sicer bil v avtu - kamor je pristala tudi moja jopica z denarnico...le da v prtljažniku. x:Ix

No, saj velika verjetnost je, da je v bajti - mojemu se rahlo dozdeva, da jo je odnesel tja...ni pa glih siguren..zdaj pa ne morem do tja...torej bom do 16. še cela nervozna in živčna...

Not so le 3 osebne -moja in od hčera...pa 2 kartici - ampak na srečo nobena kreditna...v bistvu mi lahko snamejo 40.000.. ampak je not bilo 100.000 sit keša...ker bi morala nekomu nekaj plačati....eh...

Razmišljam zdaj, kako imam slab odnos do denarja....puščam ga ležati doma..na polici kakšni...in to..do zdaj mi res še nikdar ni nič zmanjkalo...nekako vedno računam na poštenost...in to ni izgovor za mojo malomarnost....

Astra, Marsa, JanjaK, Rachek, Tina...hvala še enkrat...

Zanimivo razmišljanje tam Marsa - saj mogoče jim je bilo pa res neprijetno, oče pa itak blazno slabo vest...si ful očita..tistih nekaj špricerjev.....ki sta jih spila...Ampak penzionistom bi morali zakonsko prepovedati vožnjo s kolesom. Sploh zvečer....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly :detelca: :detelca: :detelca: za mamo

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Le odkod mi to...v spominu...

Glava me boli, slabo mi je... zvija me...

V službi me zasipali s delom...

Vse stranke negativno nastrojene...

Maili in ostala sporočila vsi nekaj HOČEJO, ŽELIJO, NEGODUJEJO, SE PRITOŽUJEJO... nikjer nobene prijazne besede...

Hčerka si je zlomila zob...

A je danes NOVEMBER x?x

xDDx Sanjalica... x;)x

Hcerka si je zlomila zob? :sori: To pa ni kul - a ste takoj ukrepali, se je se kaj dalo?

(Za tolazbo - Tim si je lani na morju polomil OBE enici - na pol sta se odlomili, odleteli v morje, prisli k zdravniku 10 dni kasneje, pa se mu je ful zrihtalo in ravno pred kakimi 14 dnevi so mu oba dogradili in ima zdaj lepo obe enici x^x - Najbrz bo tudi pri vas tako... :vio:).

Ono pa, ja... Hocejo, zelijo, javljajo napake, errorje, ure ne delajo kot je treba x;)x ipd...

Jaz pa sem danes dvakrat hupala in se ful jezila! :eek: x:Ix

Pa skoraj nikoli ne hupam (ker je brez veze - ker potem je itak ze vsega konec, ko pa je delikatno, pa nima smisla hupat, ker bo oni se potem se bolj kurje obnasal).

Ja, ja, november... :o|o:

Picasso

Guest sanjalica

Marsa...pri 9 letih si je zlomila...obe enici...eden dograjen, drugi prevlečen...in ta dograjen...

doživlja pač nesrečne usode...

7 let je držalo...kot pribito...sedaj pa že drugič...dograjen zob...razleti...

Eh...ta november... (a ga še ne bo konec???)

Počakajmo do petega, da bo plača...potem, pa je TAKOJ lahko 1. december x;)x

Shit - za zob(a)... Ja, ampak se zgodi, lahko bi si zlomil tilnik in ne zob - ali pa tvoja hci.

Uboga Sanjalica - pa prav pri tebi se je moralo tole zgoditi, ko si ocitna morda kar nekako slutila vnaprej, pa sem te potem v slabo voljo spravila se jaz, ki sem ti morda potrdila negativne slutnje - pa ceprav so le-te morda bile zgolj na nezavednem nivoju...

Drzimo pesti, da je to bilo ze to in da si svoj del negativne scene za november ze dala skozi. x8Dx x;)x

Jaz pa 'pricakujem' kaksne udarce danes in/ali opekline (moram pazit, da ne bom spet cesa zazgala doma, veckrat namrec sem ze kaj zazgala... x:Ix ).

Danes (tudi) zame ni ugoden dan... Cimmanj po cestah se rolat.... Pa nic se jezit in nic hupat. x:o)x

:palec: :palec:

Saj bo - saj meseci tako hitro minevajo - ko bomo gledali nazaj - se prehitro ga bo konec (ker potem bo pa december, ki je ze po defoltu zivcen)...

Picasso

jajta, dons pa fulk kr prehiteva po levi in to še v križiščiu; butalciiiii

.dobil sm letno˝nagrado

Nataly: jaa, ni še cajt,morda je cajt za stare sprave....če so se obdržale, hmmm, dej pogovor .

Ja, Poki - tocno takih zadev se je zdaj treba bat... :o|o: Noro bo se, no... Sploh promet scena in komunikacije...

Kaksno letno nagrado?

Kakrsnakoli ze je, cestitke!

x^x :palec:

Aja... pri nas pa pticki tako zvrgolijo in zdaj je sonce posijalo, da sem pomislila... saj bo celo kmalu ze pomlad. x;)x

Zivali bodo tudi vznemirjene, ful.

Picasso

Nataly.. držim pesti, da bo mami bolje... pa tista denarnica.. ah.. sej to je tko ko maš skrbi.. pol lahk čist by the way kaj založiš, usuješ in se ne spomniš.. pa bo se odkrila! Joj ti upokojenci, ko otroke jih tretirajo, kr drugi bi vse krivi bili..

Hm.. Sanjalica men se tud pametno zdi v hribe nosit mobitel s seboj (pa tud če eksplodira x:Dx ), ko že imamo možnost, kaj veš kaj se nrdi.. čist kakšna banalnost, da si gleženj zlomim jst al pa B. recimo.. pa kok se bova šlepala dol.. no tko čist za dober feeling...

Marsa kar se hupanja tiče.. Too late.. jst že hupala zjutri.. grrr... ma naj grejo v rit.. imbecili.. Ne?

Mushi

Mushi - zame je tudi too late, kar se hupanja tice... x:Dx x:o)x

Samo finta je v tem, da jaz te nasvete talam... xDDx x:o)x - pol pa sama veckrat na vse te male finte padem... ki bi pa ja morala vedet... :o|o: xDDx

Picasso

(Zaenkrat) se nic udarcev in opeklin, pac pa sem dobila ful dobro novico, pravzaprav darilce. xsrcx

Mitja se je od nekje vracal in mi prinesel prejle posto gor - v ovojnici pa knjiga - knjizica, katere del sem tudi jaz. x:)x xsrcx

Varja Velikonja je avtorica, knjiga pa ima naslov Ko se mrtve prebudimo - govori pa o zenskah - slovenskih umetnicah mlajse generacije, ki so pac doprinesle nekaj v ta prostor.

In s ponosom povem, da sem med temi dvanajstimi puncami/zenskami tudi jaz. Notri je Varjin pogled, povzetek, in intervju z vsako posamezno umetnico. Tudi pac z mano. x:Ix x:)x Celo sta dve fotki - eno ze poznate, je ta prejsnja s foruma, z zugajocim prstom, ena pa je s copom in z ocali, kjer prfoksasto zgledam, ki pa je se ne poznate.

Knjigo je ustvarjala 7 let.

Cestitke Varji in hvala ji, ker se je potrudila in vse to zbrala in se potrudila dati to v formo... Da bomo imeli za spomin.

xsrcx xsrcx xsrcx

"... Tako v glasbi, kot tudi na platnu pa ostaja Marsa - Marsa, samosvoja, spontana, izzivalna, energicna in predvsem zelo zelo ONA. Ne, Tozibabe nikakor niso bile nakljucje. ..." x8Dx x:Xx x:)x

Picasso

Čestitke tudi iz moje strani, ker vem, da to ni mačji kašelj, dobro vem...tako, da :palec:

jaz danes najhujše dala skoz ampak nekak imam občutek, da bo še nekaj, hm, upam, da pozitivno...Sesuta, utrujena, neprespana, najraje bi šla spat, pa naj se drugi ukvarjajo z problemi, kot da so le moji :xx!: in na koncu se z njimi ukvarjam prav jaz, doma, v službi, zahtevam Time out :xx!:

Še malo pa gremo domov. x^x Bil prav krasen dan. Vse tako mirno, nič pretresljivega. Kot da je še vedno praznik x:Dx

xsrcx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

(Zaenkrat) se nic udarcev in opeklin, pac pa sem dobila ful dobro novico, pravzaprav darilce.  xsrcx

Mitja se je od nekje vracal in mi prinesel prejle posto gor - v ovojnici pa knjiga - knjizica, katere del sem tudi jaz.  x:)x  xsrcx

Varja Velikonja je avtorica, knjiga pa ima naslov Ko se mrtve prebudimo - govori pa o zenskah - slovenskih umetnicah mlajse generacije, ki so pac doprinesle nekaj v ta prostor.

In s ponosom povem, da sem med temi dvanajstimi puncami/zenskami tudi jaz. Notri je Varjin pogled, povzetek, in intervju z vsako posamezno umetnico. Tudi pac z mano.  x:Ix  x:)x  Celo sta dve fotki - eno ze poznate, je ta prejsnja s foruma, z zugajocim prstom, ena pa je s copom in z ocali, kjer prfoksasto zgledam, ki pa je se ne poznate.

Knjigo je ustvarjala 7 let.

Cestitke Varji in hvala ji, ker se je potrudila in vse to zbrala in se potrudila dati to v formo... Da bomo imeli za spomin.

xsrcx  xsrcx  xsrcx

"... Tako v glasbi, kot tudi na platnu pa ostaja Marsa - Marsa, samosvoja, spontana, izzivalna, energicna in predvsem zelo zelo ONA. Ne, Tozibabe nikakor niso bile nakljucje. ..."  x8Dx  x:Xx  x:)x

yes x:)x

Guest sanjalica

Marsa čestitke - :palec:

Dograditev hčerkinega zoba: 10.000,00 (važno da je ona zadovoljna)

Lučka v avtomobilu: oranžna (verjetno 9.000,00)

Sin kliče: vsi puloverji so mi mali...a greva kupit?

Glava še zmeraj boli...

Želodec kruli...

Tina; vesela sem, vsaj nekomu da je x:Dx dan.

O, Naj Thanx! x:)x x:Ix x:Xx :palec:

Ja - sem vesela tudi jaz - cisto fino se mi zdi. x:)x

Saj sem vedela to, da bo enkrat pac ta knjiga, samo se je kar vleklo... sem ze malo pozabila...

Intervju je bil narejen Decembra 2001 - tako da je malo zastarelo, vmes se je se kaj zgodilo, ampak na sreco je tudi Lunin net ze omenjen. :vio:

Saj ga morda vrzem gor, ko bom koncno apdejtala svoje strani.

Saj je kar kul intervju. Vsec mi je, ker niso bogvekaj spreminjali, niti ne kaj prevec lektorirali - tako da res cisto vse jaz pravim... Ni nekaj... odrezano in iz konteksta.

Ma, saj smo bile res frajerke, pravzaprav. xsrcx

Mushi, thanx - vem, da mi ne bi (lezla v rit, saj sva se takoj na zacetku ze spichili in si mi take napovedala... x:o)x x:Dx x;)x - kar mi je bilo vsec, saj pac poves, dbest - tako pa poves tudi to - kul! :palec:).

Sanjalica, Otozna, Free, Aakhut - thanx, res... x:)x x:Xx

No, sicer, saj skoz nekaj lansiram, da je treba mi nekaj cestitat, a ne? x:o)x x;)x x:Xx

Priznam - nisem se nic brala, malo preletela, svoje pa sem malo bolj pozorno, da vidim, kaj kaj pravim decembra 01, ce kje kaksnega kozla streljam in podobno... Pa ni sile... x;)x - sem kar zadovoljna. x:)x

Picasso

xsrcx Oj Nataly, Sanjalica, glavo gor!

Do konca novembra je še kar nekaj dni!

Moram povedati, da sva se z mojim včeraj nekaj skregala, pa se drugače NIKOLI NE. Njemu tudi tele škorpijonske variante ven udarjajo, se mi zdi :xx!: :xx!: , ne samo meni. Pa takole bo še 27 dni? :eek:

Aja, bruhanje, prebavne motnje. Tega kolikor češ, je ven udaril en virus trebušne gripe, pa omagujejo na levi in desni. No, zaenkrat se še kar držim! x^x x:Ix

Ah, pa še: Marsa, ti si si faca! :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...