Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

He he Mucamaca, tole mi je že očim vsiljeval, pa se nisem dala..... Sem se kar v ekonomijo pobrala, to je bolj zame področje.

He he pravnica, ker ? xbookx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

No, ja ...hehe x:o)x , moram tole po ekonomsko diplomatsko povedat, da ne bom kot uni runkelj od Rupla...torej...veliko besed.. pa nič več ne vemo...kaj si že hotla povedat??? x:o)x x:Xx x:Ix x;)x

Just suggesting x:Dx :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

A res, zlomka, men se je zdel pa vse enostavno.

No ponovi vajo....

Jaz mislim,da če nimaš kakšnih težav s svojo samopodobo iz kakršnegakoli razloga, normalno sprejmeš da imajo različni ljudje lahko vsak svoj prav. To je njihov 100% prav v tistem trenutku in pač ne siliš človeka videti sliko kot jo vidiš ti.

Če pa nekoga posiljuješ s svojim mnenjem ali videnjem, pa imaš določene zadeve za urediti pri sebi.

PO mojem bi mogl zdej to bit to.... :inocent:

:vragec:

hehe

pa sej ma vsak SVOJ prau

samo...

eni mamo BOLJ prav kokr drugi... x:Dx

666 zlobkotou.....pa x:Xx na rilchek janjaku

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čas, da neham sikat naokol... x:o)x , tkole si po sestanku s šefom... :o|o: xrolleyesx :xx!: , naloge bo treba izvršiti, treba bo delati, treba je...bla bla bla.., moramo...bla ...bla...strategija in strateško da...bla blabla...sem kaj pozabla? :o|o:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:)x x:)x x:)x

Zdajle sem se spomnila, kako je ena sestrina frendica jo nekoc 'sekirala'...

Zivi v Nemciji, pa je kao prek moje sestre organizirala in pedenala event za svoj rojstni dan (Sco), moja sestra pa ji je vse rihtala, skakala okoli, narocila torto (s tem da je ona imela ful enih zahtev, kaksna naj bo in ne bo, sestra ji je v vsem ustregla, se ona sekirala slascicarje, zahteve podajala hude), skratka totalne komplikacije, sestra ful skakanja sem pa tja (ob psih in invalidu), ko pa je ona prisla sem, namesto da bi rekla Hvala, je rekla:

Torta je tocno taka, kakrsna ne bi smela biti. x!x

x:Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

pach............................................................................

......................................................................shkorpjonka

666 vodnarchkou....tralala x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jaa, Natalja..sej jest že vem, de nimaš nekih skrbi, ko pa vse sprot pošlihtaš, sjej jes tut veš..

Ne pustim ,da kej tazga vzhaja, preprosto moram rešit. to je karakterna vrlina˝,heeee

No bm še niki dodal veš, nism jest bil nikol v sporu z mamo,sam pogovarjet se ni dalo.

Danes sem bil na pokopališču..pržgau tisto veličastno svečko noni..potem pa sem šel še k drugi žlahti ,da mau raziščem njihova znamenja. in kaj vidm, tista teta s katero sm se še kot otrok z njo še preveš pogovarjal,ji hodil v trgovino po pijačo in hrano,je bila rojena13.3.25˝

hah,sm se kuj spomnu na Luno.No potem sm pršu do zaključka ,da jih je vseh 6Levov, pa sam enga scor.Par strelcev ,pa too much nekih povezav Devic, ovnov.

In zobozdravnica, ker mi zaupa zdravljenje.. mi ja posodla svojo, tavelko pinceto in pomožni mini sfeder.

... in kaj vidm, tista teta s katero sm se še kot otrok z njo še preveš pogovarjal,ji hodil v trgovino po pijačo in hrano,je bila rojena 13.3.25˝

:palec: :palec:

In zobozdravnica, ker mi zaupa zdravljenje.. mi ja posodla svojo, tavelko pinceto in pomožni  mini sfeder.

Pa to jaz hocem!!! To skoz govorim! Dajte meni tiste svedre, bom morala tudi to sama ali kaj! x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh...pa jaz sem mislila...mene tale november...že ne bo zdrmal... xrolleyesx ...ker sem tko... :onfire: ... xrolleyesx ...

Kot domine...gre vse k vragu... :xx!: ...komaj zvem...za eno odpovedano, prestavljeno...zadevo...že se pojavi nova... :xx!: :xx!: ...pogodbe ne veljajo...obljube še manj...ma, kaj naj zdaj...mesec prespim.. x?x x?x

xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Hihi - nekako sem res v sebi vedela, da bo z denarnico in njeno vsebino predvsem vse ok...kar odločila sem se v sebi da bo...ali bo v bajti - ali bo jo vzel kdo ki rabi denar za preživetje....tako nekako sem se odločila v sebi x:)x in evo...

Marsina napoved - v drugo - tudi deluje---tam neke aktivnosti posteljne omenja.... x:Dx x:Dx ...le da se je zakon karme ponovno ponovil - hehe ampak tokrat ne povem zakaj se je ravno šlo...v glavnem - rahla, kaj rahla....ogromna zadrega x:Dx x:Ix x:Ix

Astra..nič spat preveč....boš kje more imela x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...kad sam bio mali...nisam znao, da sam mali...jer sam bio mali...to je kao kad si glup...pa neznaš...da si glup...jer si glup... x:Dx

Tole mi je ostalo v spominu od včeraj...sem šla mal ven...na eno predstavico...v klub.. x^x

Mal se sprostila...se nasmejala... xcheersx xchatx ...pa je bolš...

Ponoči pa imela...doooooolg pogovor...s prijateljico, ki jo vse preredko vidim...in imam slabo vest...ker vem, da potrebuje mojo pomoč...pa sem tolk površna...da odlagam...od danes na jutri... xrolleyesx :xx!:

Ah, saj ne bom prespala... x:Dx ...sem ene hecne stvari...razmišljala..da imam več volje..in moči...ko stvari...ne gredo ravno po načrtu...takrat imam cilj...pred seboj...in ...čeprav v daljavi...vidim vrh...ko pa sem.. :onfire: ...ne znam uživat...ker sam čakam...kdaj bo sledil padec...in se sprašujem...kolk bom prišla ranjena...na dno...

Tko da, nč bat...Astra je :palec:

Tako, zdaj grem pa končno gume zamenjat..(kolk so to men zoprni opravki xrolleyesx )

x:)x

Astra

Per aspera ad astra

Hi hi, jaz ,mam tud nove gume. take zimske. Men pa to ni kak big deal. Sem peljala avto k vulkanizerju (našo Astro x;)x ), pa ko sem šla ven, sem rekla, da se bom na vso moč potrudila, da delavnica ostane cela, ženske in tehnika x;)x . Pa so se prizanesljivo nasmejali.

Drugače so pa dons spet polne baterije - včeraj so šle na polnenje. x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...