Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Uh, napakca, Boris, jaz se fuuul precenjujem, ampak imoj jezik izkoristi vsako priliko za stegovanje, četudi gre šala na moj račun. Važno, da je smeh okoli svinjice, ne glede na ceno . Aja, pa še to, znam tut po moško parkirat. Sem se pa vseeno na parkirišču pri KC hecala s parkirnim mojstrom, če imajo kako parkirišče za ženske (2 prostora).. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 hehehe... Janja... jst pa mam čist drugo tehniko..Ko sem avto peljala da so mi samo kolesa menjal... pa da se ne bom s šraufanjem vsakga dol ubadala in si tist ključ ko je čist tak bogi, za dvakrat kolo menjat uničla.. skratka hotla pred napovedjo snega prit na vrsto, sem rekla onmu serviserju po telefonu, sej pa to boste ja hiter naredl... bom pa pomagala da bo prej! Pa se je tak režu, jst pa tud... in sva se kr za naslednji dan zmenla.. zjutri... sam kolesa so mi doma zvečer naložil pa je blo..Ne podcenjujem se... precenjujem.. če se kdo neki zvira.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 To sem že opazla BorisM, zakaj imaš občutek, če kakšno "hudomušno" rečemo na svoj račun, da se podcenjujemo. Mislim, da narobe sklepaš...če bereš poste, lahko dobiš kvečjemu občutek, da smo vse babnce (to je komplimet!) tukaj dokaj samozavestne in niti malo podcenjujoče... (kako pa je v lajfu pa je seveda že ddruga tema) Po sliki iz srečanja...bi rekla...da so bile udeleženske vse in nobena ni delovala . Se strinjate dame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Mushi, odlično, ja, saj se da vedno zrihtat s prijazno besedo,hecom pa če ni druge pa s šarmom . Močna orožja "šibkejšega " spola Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Zaj pa te ne bom več po felnah spoznalSi bova pa drug znak omislila... Eh, gume zamenjane...in NOBENEGA...ni blo pr vulkanizerju...jeh, sem zbrala pravi dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Zunaj tako prijetno sonček sije, pa drevesa čudovitih barv. Bom prav z užitkom počistila avto popoldan, ko pridem domov. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 ... Jaz tudi danes ful naredila... Ampak - - pogovarjam se po telefonu s tamalim zdajle, pa nekaj takole okoli mene zabrenci oz. 'frfota' nekaj... Pogledam, vidim, da frfota nek tak odstekan metulj - vesha - mi mu recemo 'rilchkar' (ker ima tak odstekan rilcek, zavit in dolg, tenkcan), ki pa ponavadi domuje v precej juznejsih krajih - na Hvaru jih je recimo ful, pa tam okoli, tu pa se tega nisem videla.Skratka - in se to pojavi novembra pri meni v Ljubljani! Cim sem postekala, kaj je, je kidnil notri v en rokav - pa naj zdaj iscem to in kaj naj potem naredim? To pa je hecno tudi zato, ker sem prejle ravno klicala frendico, ki se spozna na ptice, da mi pove, kaj so to za eni ptici - ujede, ki so se -prav tako neverjetno- znasli sredi Ljubljane in krozili tam zelo visoko... Pozorna pa sem bila zaradi oglasanja, ker cesa takega se nisem slisala... No, potem sem pa 10 minut doma, pa tale rilchkar (*velik je kake 3 cm, rjavkasto oranzkaste plavkaste barve, precej pisan, ima tak debelckan telescek, pa tak rilchek - zelo dolg in zavit). Pa, hecno no, pa konc... Pravzaprav nisem imela v mislih takih oz. teh zivali. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 Tina - hehe, zdaj ne rabim imet vec slabe vesti, ko zagledam tebe v povezavi s cim avtomobilskim kje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Marsa, na to pa sploh pomislila nisem. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Končno spet dela, sem ugotovila, da sem zasvojena.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Pozdrav JanjaK x!x Pa se tudi jaz pridružujem tvoji ugotovitvi....in ti želim lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Končno spet dela, sem ugotovila, da sem zasvojena.... A misliš, da si edina? :o|o: http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 očitno ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Eh, da včeraj ni dela...ok. razumem...ampak danes zjutraj.. Lepo skuham čaj...sedem za računalnik....prižgem cigaret... ...in greeemo...pogledat kaj novega... Klinc...pol pa ne dela... :xx!: Hm...kako sem odvisna...od obredov... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 http://www.antibes.co.uk/patisseries/antibes.pig.cakes.jpg Tole vas pa dons vse lunatike častim, zakaj pogruntajte sami, ampak zdaj piše, da se me nikakor ne da pogrešat. Pa brez skrbi, so tortice, brez ščetin.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hahaha! SiOL je uspel rešiti svoje težave z mailserverjem. Preberi si tole . :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 JanjaK - čudovito! Čestitam ... Mnjamsi pujske... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Ja, sem razmisljala o tem...Da se bo ZDAJ morda postekalo, v cem je point luninega foruma.Itak je normalno, da je - samo po sebi umevno, da je - tako pa vsakdo vidi, kako bi bilo, ce tega ne bi bilo.Eni se ne bi prevec sekirali, ker bi pac un svoj zolc se naprej zlivali drugje, ali bi svoje veleumne poste postali drugje, drugi pa pac ne bi mogli sem priti pa objavit reklamice za svojo dejavnost.Jaz pa itak nimam nic od tega, samo delo in za*********, samo mirim in vse...Dobim pa sem in tja kaksno 'ogorceno' mnenje, kako kaj ne dela, kot je treba, ali kako nekaj ne drzi in kako naj nekoga prepricam in kje so zdaj legende in astrologi.Potem mi pise nekdo, ki me bo prijavil zaradi Bobnarjeve ikone, nekdo, ki me bo prijavil zaradi posta, ki pravi 'Oropam hobby program', ker zavajam h kriminalu, nekdo mi bo besno pisal, kako ga nekdo zali, nekdo mi bo pisal, da noce svoje fotke gor, nekdo mi bo pisal, naj vendar ze zbrisem to in ono... :xx!: :xx!: :o|o: :o|o: Tko. To je meni LNF vcasih.Tako da - ce naj se moje urednikovanje svodi na zadnje dni, tudi ce zaprem forum. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Uhu, Marska, so te moralim očitno grdo nadlegovati v zadnjem času.... Pa saj veš, da si fino Lunasto hiško nardila, vsi otroci pa itak niso vedno pridni, eni so mal bolj poredni.... Si kr fajn urednica in predvsem tebi, ki ti tole predstavlja tudi obremenitev tule kot za nikogar od nas želim več užitkov tule v naši družbi in manj zoprnih obveznosti. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Marsa pa je danes v "novembru" Saj ni vse tako črno, a ne? Povej...priznaj, včasih ti je tudi v užitek, ko te kakšna tema potegne, vsrka...ko se nasmejiš... In takrat...je dan tudi zaradi sicer tečnih lunatikov lepši. p.s. Potrudila se bom...da ti dokažem...da LNF le ni samo dolžnost, kot misliš na hipe (november kriv) ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hm, Marsa...tole pa zveni... Pomisli...na svojo napoved... :xx!: Kaj pa vse tiste dni...ko se iz srca nasmejiš... ...pa ko prebereš stvari, ki te ganejo do srca....pa ko ugotoviš...kako smo ...ko pomisliš...kaj si s svojim delom ustvarila....in koliko pozitivne energije tule kroži...Pa kako pomaga..ko te nekaj razjezi...streseš tule...in se olajšaš...in ko nekaj potrebuješ..se vedno najde kdo...ki priskoči na pomoč... Ma, teb tut zadnje dni sco...tolče ven... Mi je čist kul...da poveš tut na ta način...in nisi vsa ribasta Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Thanx - saj vem - preprosto sem tecna in nekoliko obremenjena. Vidim zvecer, ko se komaj vlecem okoli, delo mi ostaja, ne uspem odgovorit na maile, finishirava LK, zraven je sto stvari (za lajf), dnevi pa letijo okoli... v tem tednu sem si zadala ful - in vse naredila... Vendar ker sem za brezveznarije v prazno porabila ves cas, sem morala nadoknaditi in recimo delati pozno v noc in neprenehoma....Tako sem tudi jaz vcasih vsega sita - nisem pa zagrenjena ali slabe volje, tole, ko sem takale, meni nekako koristi...Da grem cez... potem pa lazje vidim...A nekako me lajf venomer sili v moje skorpijonstvo.Tolk moram bit taf v lajfu, madonca! :o|o: Ja, Sanjalica, danes sem v Novembru - saj ga imam pa sicer rada, tale november... saj je fajn, ce je guzva. Samo ne prenasam, ce gre nekako 'v prazno' energija.... Ma ne...Zdaj sem postekala, da evo - jaz se pojamrat ne smem... Ker redko pravzaprav jamram, sem kao vedno mocna in vse, morda potem koga zbegam, ko sem takale... Se morda kar 'ustrasi' kdo zame in vse... Od mene kao morda ne pricakujes, da bom.. down... Point pa je v tem, da sploh nisem down. Samo tako se ta hip pocutim...Jaz nisem panik v lajfu - ko je treba, je treba, naredim, dam vse od sebe, v najbolj kriznih trenutkih in situacijah sem dbest - iz pete potegnem totalno energije, nihce ne steka, odkod jo jemljem...A morda kasneje, nekako, pride za mano, potem rabim jaz cas in vse - ko pa 'dogaja', pa jaz 'dogajam' zraven - nic ne razmisljam... Potem pa pridem do takihle tock. Nekdo se bo zdaj 'ustrasil' zame, razmisljal o tem, jaz pa bom, povrsna, ze popoldne morda na to pozabila, pa vsa dobre volje bila - nekoga pa bom morda spravila v slabo, ker ga bo 'zaskrbelo', ukvarjal se bo morda s tem... Ampak jaz se pa recimo ze ne bom vec. Zato sem pa kar sproti povedala, pa mir. Zdaj pa grem naprej, ker imam ene karte, potem pa grem popoldne na Gorenjsko... Da se dam malo na off. THANX za spodbudo in skrb! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Marsa, kot tule dekleta že pišejo ... malo je kriv tudi noveber in tvoja napoved, ... Drugače pa si krasna urednica in oseba http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Marsa, nič se ne obremenjuj,ker si ja SUPER,mogoče tega na začetku svoje pojave na LNF nisem vedel,sedaj pa lahko sigurno potrdim-super si in hvala,ker nam vse tole omogočaš,zdaj grem pa še k Zlati Ribici prosit,da se pomiriš. x!x Lep da in fino se imej na Gorenjskem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts