Marsa 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Sory, Astra - prej nisem videla tvojega komentarja. Hvala ti - saj vem. Saj ves. Sco, ja... In 'ostalo'...Da nisem tolk Ribja? Kul. Kwa bom zdaj sekala in sikala naokoli! Tina, thanx! A res si kaj takega lahko mislis, ko sem ti tako neodgovorno, pod nivojem vsakega urednika, tisto pasto vracala toliko casa... Boris - thanx! Lepo od tebe. ... skrivnosten, kot vedno. Ja, vcasih je cisto kul mal se spihat. Sva ze zacela dvigovati glas (jaz ocitala, zakaj zdaj selit domeno, ko damo ravno na najdi si in na Matkurjo nekaj, Mitja pa nazaj, da sem jaz tezila, naj cimprej preselimo domeno)... :o|o: In potem so skoraj uleteli ze 'Zmeraj' in 'Nikoli' in 'Kot ponavadi'... ... Prvo ko sem prisla domov (s tecno faco in bentila cez voznike, zjutraj hupala, se pritozevala nad vsemi moznimi vozniki, kolesarji, pesci :xx!, sem rekla: a se vedno ne dela? :o|o: kao... Mitja pa iz kuhinje ves zivcen - sam ne mi zdaj se ti, nehaj... pa zdajle, dva dni pred mrkom :xx!: ... Smo modeli, ja, vcasih.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Marsa, Time out si vzemi, zaslužiš si ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Marsa ... živ dokaz, da tvoje napovedi držijo. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Jah, sem prva "skočila" na novembrsko napoved in niste bili nič kaj zadovoljni da sem bila dežurna gunđalka ... Pa mi niste verjeli...kar je preveč je le preveč... Meteorologi gor ali dol...ko čakaš slabo...slabo pride Vuhhhh sem danes decembrsko (romantično, srečno, veselo...) razpoložena... Ampak Marsa je Đekica...ko nam ne pove da je v knjigi in ji vsi čestitamo...potem pove, da je tečka, da jo vsi mirimo... Vedno nas "okupira"... če drugače ne...nam vzame LNF za dan, dva...in potem smo vsi mi ker se je vrnil nazaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 za mano je en zelo prijeten razgovor tko da sem zbrala pogum se pripravila na neprijeten telefonski klic, upala, da ribica v tem trenutku deluje in evo, postavljena na čakanje. Tko da sedaj čakam povratni klic in mi čisto nič ne diši. Ampak sem se odločila da to ne bo pokvarilo mojega razpoloženja (ha Sanjalica, dans bi pa meni tvoje ime pristajal ). Kar bo pač bo, ane Ampak mal me je pa vseeno strah, pst, pa sej sem obkrožena s pozitivnimi mislimi, pa bo, seveda bo (se tolažim sama sebe). zdaj pa sanjat naprej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Otožna...tudi jaz moram nekoga klicat...pa se pripravljam...In mislim, da bo na drugi strani - ženska. Mogoče se pa slišive... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 So se spletle take simpatične vezi tule na Lunci in se med seboj bodrimo, ko je treba. Jaz sem imela tudi en malo siten klic - ene obljube žal nismo mogli izpolniti višja sila, pa sem ponudila eno zadevo kot opravičilo in ni bilo problema. Tako da bo tudi za vaju štimalo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 JanjaK (današnja slavljenka ) strinjam se s tabo. Ko si v dilemi, ko te je strah, ko si v pričakovanju...zapišeš...in takoj imaš občutek...da si težo strahu, bremena razdelil... Lažje ti je. In to je techkaste Marse zasluga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 O, a vse tule ste že dočakale klice in klicale okoli. Srečnice, da je tole za vami ... Potem sem samo še jaz ostala, ki čakam na klic? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Tina jaz tud čakam ampak tistega zoprnega, ta fajni je že bil Sanjalica zakaj pa ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Tina...narobe si me brala... Se še psihično pripravljam na klic... Nasmeh na usta, pa tk..tk... pa mi nikakor da sede tisti občutek "zdaj zavrti" in poslušaj tisto tečno babnco na drugi strani (Otožna...viš kk razmišljam o "tisti" ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hm, jaz pa razmišljam tule, kaj je pravzaprav zdravo življenje :o|o: .. vam povem zakaj. x!x Razmišljam, da v službi pri teh malicah in kosilih itak jemo večinom ničvreden futer brez kakšnih posebnih vitaminov itd. Za izravnavo si potem doma privoščim (tako jaz, za vas pa ne vem, boste že povedali..) čimveč solat in ajde, in pire.. Ajde? Ja, prav ste prebrali, jaz sem velika oboževalka izdelkov iz ajde, če nič drugega si takole doma skuham ajdovo kašo in jo stresem na zeleno solato. V ponedeljek pa šok, objava v dnevnem časopisju, da so iz prodaje vzeti vsi ajdovi izdelki (ne več samo moka, kot je bilo govora prej!) Da vse vsebuje semena strupenega kristavca ali dature,( za uživanjem katerega je lani umrl dijak). Naj prinesemo v trgovine nazaj, ali pa naj si kašo preberemo! Ko sem se lotila tega prebiranja ajdove kaše, ki sem jo še imela doma , sem rabila kakih 10 min za kakih borih 5 dkg! In že v tistem sem našla 5 semen. In kaj zdaj, koliko tega sem pojedla, kakšne so lahko posledice, se to akumulira, kdaj in kako se strup izloči iz telesa... so bili moji zdravstveni problemi kar posledice uživanja ajdove kaše?? Mislim MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE, HALLLOOOOO??? MucaMaca baje so "osumljeni" tudi drugi žitni izdelki, tudi razni drugi kruhi, pa v javnost ne upajo s tem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 NE ME FUUUUUUUUKAT..... DELA.... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ..pa zakaj je črnilo za printer tako drago,neverjetno s tem firma zasluži, hmm5.700.-.v trgovini sem opazil liter vina za 12yurjev, huhu, pa še to slovenski je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Mucamaca ministrstvo za zdravstvo ima že nekaj časa na svoji strani objavljeno kateri so tisti izdelki, ki so nevarni. Samo malo dvomim, da ljudje hodijo tja preverjat ... je tako na viiiiidnem mestu napisano. Moraš bit malo detektiva, da najdeš. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Ja so pa res ažurni, tile Kebrovi.. v javnost so dali, kolikor jaz vem v ponedeljek. Plega tega so napisali ...kao... saj ni tako hudo.. le preč zmečite vse, kar imate, pa pozabite, da ste kaj pojedli. Ob takih aferah je v tujini drugače, pade marsikatera odgovorna glava. Sicer pa ni poanta ravno v ajdi. Bolj je v tem, da se vprašaš, KAKO ,če sploh KAJ kontrolirajo tile tipi na raznih inštitutih, pa ministrstvih, pa inšektoratih... a je dosti, da tam nekaj na eni spletni strani objavijo, potlej pa rečejo, saj smo vam povedali?? :xx!: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Temu se po domače reče, da poskrbijo za svojo rit.Tisti, ki nima računalnika, pa si je sam kriv ... oni so javnost obvestili :xx!: Nekako takole, ne? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 hej hoj Tina! Kje imajo to objavljeno... jst nč o ajdi tam ne najdem? A daš link? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 http://www2.gov.si/mz/mz-splet.nsfeh.. sej se najde... pa sem tud kekec! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Mushi tule na prvi strani greš proti dnu strani: http://www2.gov.si/mz/mz-splet.nsf Ne uspe pa mi najti tistega, ko je pisalo točno kateri izdelki so to vsebovali ... mislim, da so bili v izdelkih Žita. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Veš kje je tista lista ... Na levi strani klikneš na Sporočila za javnostPočakaš, da se stran naloži Na desni strani je link Sum o zdravstveno neustrezni ajdovi moki (09.10.2003) http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Sanjalica, ta tečna še vedno čaka na klic, a si ga ti že opravila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ej tina !To sem si želela listo proizvajalcev in izdelkov! Jejejeje... Mater, kok to skrijejo... ima da bi dal na 24.ur.. to pa išč ko butelj... sama ne bi našla... ko se ne bi tolk daleč poglabljala.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Otožna; ne morem se spravit k klicu... odlašam... Včasih sem taka reva..., ker če pogovor ne bo šel "po mojem planu" bom postala grozno techna babnca (hmm sedaj vrtijo po radiu pesem... moglo bi bit, da je lakše umrit, nego ljudima ričt...oprosti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 uuu, Sanjalica, prej opraviš boljše je... sicer to ne vedo vsi :xx!: , tko da pa pozitivne vibracije iz moje strani...komad je pa dober, men pa dons gre po glavi tist veš Život mi se fučka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts