Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Saj ne vem, kam naj tole napisem a me je tok spet u **luft** dvignil, da se mi zdi sem kar primerno.

Prijateljica je dobila obvestilo iz financnega ministrstva da ji bodo rubili 22.ooo sit. Dolzna je bila 7 .000 sit pa je z obrestmi vred zneslo do danes baje 22.000 za Posocje!!! HALO ZA POSOCJE!!

Ko so pobirali prispevek za Posocje, je napisala ugovor in ga poslala. Je mamica samohranilka v podnajemniskem stanovanju in v casu, ko so pobirali prispevek ni imela zadosti denarja, da bi kupila otroku bundo, ki jo je nujno potreboval, pac je bil tak cas. Poslala je ugovor na ministrstvo za finance, ce jo lahko oprostijo, glede na njene dohodke in trenutno stisko, da je mamica samohranilka in da je v podnajemu in da niti nima svoje strehe nad glavo in se ne cuti sposobna pomagati tistim, ki imajo streho nad glavo za popravljat.

Seveda, niso odgovorili nikoli to je bilo pred 3-4 leti se mi zdi. Rubez znajo poslati!!! Vsaj nekaj! A kolikor se spomnim je ta denar za Posocje izginil nekje .....neznano a je vse potihnilo in zdej bodo od nje izterjali samoprispevek!! Halo kam ga bodo pa nakazali? A kar k enemu domov bodo prinesli se 2 opeke za povrh ali kaj??? Da se razumemo, sem absolutno za pomoc tem ljudem, ki se jim je konec koncev tudi zgodila velika krivica, ker niso dobili denarja do katerega so bili opraviceni. Konec koncev, ne vem zakaj se pri nas vedno konca taka svinjarija z denarjem, ki ga podarjamo v dobrodelne namene. Dober primer je tudi RK, ki je imel ze itaq neeticne visoke osebne dohodke, potem so pa se **posojali **, denar kvazi podjetnikom, ki so ga pozabili vrniti ali kakor koli pac ze. Kaj se imajo spilat z denarjem, ki bi moral najti lastnika, drugje ne pa kot pomoc, posojilo podjetnikom od tega tudi znanemu odvetniku, ki se sopiri po casopisih kot kao very uspesen in znan in razprodan itd....spet sem blow off od tega nasega sistema, ki me razkuri in mi da vedeti, da se vedno zivim v drzavi, ki se vodi na primitiven, podel nacin. Tole ni nic povezano z levo ali desno sceno sej so vsi isti in se ravno tako okoriscajo z cemerkoli se pac lahko. Ok...vse skupaj je :xx!: :xx!: :xx!:

K bi jih vsaj mrk **pozru**

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Se pridružuje tretja... na biljardu

Zvečer ob 20.00 x;)x ... x^x x;)x

Cosma - strinjam se z napisanim in razumem tvoje lebdenje v "luftu" x;)x .

Mene je že takrat jezilo da je "prostovoljna obveznost".

Prepričana sem, da če bi takrat izkoristili medije in trkali na vest prebivalstva, da bi dobili več in to srčnega denarja, kot pa na tak način.

Rada darujem...ko vem, komu darujem...

Tako imam v svoji bližini eno 25-letnico, mamo samohranilko...kateri pomagam...

Na tak malce drugačen način.

Ona ima občutek, da si zasluži, jaz pa sem vesela, da se potem ne čuti dolžna...

Cosma... že cel teden, če ne več bemtim nad državo in dogajanji zadnje cajte... pa ko si že glih rečem da sem taka tečna baba in če že mene žre, pa ne ne bom več nč na to temo rekla, al pa sej danes ne, in ne bom utrujala doma, da bi blo treba ene enostavno metek v čelo, pa tko.. skratka sam take zadeve se mi pletejo po glavi, absurd in nepravilnosti pa šlamparija tam ko se ne bi smelo... evo, pa spet en tak trapast primer... da pritisk dvigne... dober, me vsaj zeblo ne bo! Že pozitivno razmišljam.. Tud pritisk je za neki dober, sicer me pol v čelo tišči, ampak mi je pa tud toplo....
Mushi

Sanjalica :palec: .

Obvladata vidva v nulo rachek, sanjalica? Al tud kar tako... da se dogaja... da se kugle frka sem pa tja... x:Dx x:Dx hehehe... najbolj hecno mi je ono pravilo, da morš bit vsaj z eno nogo na tleh.... x:o)x

Mushi

O Mushi, sva že 2!!!!
Se pridružuje tretja... na biljardu
Obvladata vidva v nulo rachek, sanjalica?

x?x Ali ne vidite mojega komentarja ali ste me zignoriral, ces, kaj se pa spet shtuli! x:o)x x:Dx x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

PROU VAM JE...

KWA STE PA LDS VOLIL, ZDEJ PA MATE...

666 zlobijou...tralala

blablabla...

... ce bi pa koga drugega, bi bilo pa FUUL drugace... xrolleyesx :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Nula da...nula...samo ne v nulo... x;)x x^x

Mož me pri 23 učil plavat...

potem 13 srečnih, mirnih let...

pri 34 začela kolesariti...

pri 35 začela igrati pikado...

moji otroci so me pričeli pri 36 učili smučat...

pri 37 me postavili na rolerje...

pri 38 začela jahati...

pri 39 (to je zdaj x;)x ) sem v razredu skupaj s sinom...učiteljica je hčerka...se učim biljard...

pri 40...bog si ga vedi, kaj me bo čakalo...

Varuh clovekovih pravic???? Katerih **clovekov**??? Ja zasciteni so iber kriminalci, seveda, ti imajo vse pravice in ugodnosti, ne mali lopovi, da se to razume, vec ukrades, vec pravic imas, lahko se pritozis in si obravnavan kot koscek dragocenega porcelana, ki bog ne daj bi dobil kako praskico.

Zasciteni so ljudje na polozajih, ki si zasluzijo visoka nadomestila, samo zato , ker blagovolijo sesti svojo rit na ogrevan fotelj, da se jim ne bi prehladila. Ki zato, da dobijo, toliko denarja, povabijo se prijatelje v **upravni odbor**, da si eticno potalajo dobicek, ker ce eden nima je hudo, ce ga imajo pa vsi je pa fino, ker potem lahko opravljajo aktivnosti v prostem casu skupaj, potujejo pa itaq na sluzbene stroske, taksna in drugacna kosila pa itaq iz skupne blagajne.

Ena mamica samohranilka iz raje, ki pa res nima, nima za prezivet, nima 10.000 otroku za bundo dat, ker komaj naklempa skupaj za najemnino da ima **streho** nad glavo, ker v nasem podnebju se pac ne da ziveti v kartonski skatli (nazalost). Mamica, kateri oce ni placeval svojih obveznosti in se je zahvaljujoc nasemu sistemu, spretno izmikal placilu...to je ok ...

ma , sej ne bom vec no ...skoda besed. Mushi imas prav!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

x:Xx x:Xx x:Xx techka Marsika x;)x

Spregledala...tk hitro šlo na tej temi...da moje stare učke niso sledile.

Sem na kolenih x!x in prosim odpuščanja...

p.s. Mogoče mi bo dana kdaj priložnost...da bom imela biljardsko palico v roki...in Marsiko v blilžini...

:vragec:

PROU VAM JE...

KWA STE PA LDS VOLIL, ZDEJ PA MATE...

666 zlobijou...tralala

ravno to sem poudarila :vragec: , ni levih ni desnih v tej zgodbi!

ce, ze hoces vedeti, je se veliko dolgov ostalo od obojih, tako levih kot desnih se od prejsnje vlade in se predprejsnje... TU NI RAZLIK!

Tukaj so pa res nasli skupni imenovalec.

p.s. aja biljard??? kdaj?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:Dx x:Dx x:Dx

Res sem se ze ufurala... nekaj mi ne delajo maili, nic ne posilja, ful posiljam ven, nihce nic ne dobi...

Kot da sem tukaj v vakuumu.

Potem pa par komentarjev, pa prvi rachek - sva ze 2. ? - ampak OK, je hkrati z mano, pa ni videl. Potem uleti Sanjalica in rece - sem tretja. ? Ok, je spregledala. Potem pa spet muchi: O, Sanjalica in Rachek... ? Potem pa se mi je ze zdelo cudno in sem pomislila (prav zares) - kaj pa ce mene nekako sploh ne counta tamle gor..., x:o)x x:Dx x:Dx

Techka Marsa, ne?

Samo - presenetljivo mi je cisto vsec, ker ceprav je tecno, je vseeno nekoliko ljubkovalno. x:Xx :vragec:

Picasso

Men se tud tak ljubko zdi tečka... če bi rekl ona tečna... to je drgač... tečka je pa tak prikupno.. x:)x

Hhhahahah.. pol si pa že pomisla da si res invisible, a ne? Je blo pa res tako trapasto naključje da si bla tko izolirana... :ph34r: <- tole je pa Marsa, ko je ni noben vidu! xsmx

Mushi

Še malo, pa bo ura tri in jaz na vlaku! :hepko:

Tole bil prav krasen teden. Vse bilo bolj počitniško, umirjeno, same lepe stvari in novice x^x

Edino tale klic od včeraj še čakam ... ampak upam, da bo potem xchatx veliko bolj meni v prid :detelca:

Še kakšen xloveyx sms bi me prav razveselil ... hej xgoldfishx

A se kdo javi, da me nauči biljard ... x:Dx

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

x?x Ali ne vidite mojega komentarja ali ste me zignoriral, ces, kaj se pa spet shtuli!  x:o)x  x:Dx  x:px  x;)x

Ne, nisem videl, sorry. Sma istočasno objavila (v isti minuti, 12:14), jaz takrat niti nisem bil na svojem računalniku in sem browser dol zaprl in letel v Takos-a na kosilo. x:Dx

Kewl, ja jaz obvladam tak tak Mushi, lahko grejo 4 hude pozicije noter zaporedoma, ali pa 5x zaporedoma pred luknjo ne noter - odvisno. x:Dx

Sanjalica: samo verjetno ne v Kaos-a, kajne? x;)x

Guest sanjalica

Rachek - tokrat ne v Kaos, ker bi zaenkrat blo preveč kaotično.

Ko bom pa obvladala to veščino (beri: ko bom prepričana, da te premagam x;)x x^x x^x :palec: ) pa se lahko zmeniva za dvoboj! x:Ix

Samo...VSAJ ena noga bo mogla bit na tleh x;)x xDDx xDDx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...