Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Oooo....Rachek :palec: .......te dni enkrat sem verjetno spravo s frendom v Kaos na biljard x^x ......pa sem vsak tolk časa zadrl.....raaačeeeek x!x ....da vidim, če si kje tam x;)x ...........hm, upam, da me ne bodo pelali...didldidldidldidl x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

pa glej da boš krilce oblekla :palec:

Pol pa bi bilo še boljše ....če bosta obe nogi v luftu :vragec: x:px x:Dx....hi-hi..... eni zmagajo, eni pa majo pašo za oči....pa tud zmagajo x:Dx x:Dx ......................................Micken packon Mick x:Ix x^x

Rachek........thx x;)x ......kul :palec: .....če te ne bo tisti dan......pa en dan greva sama na pir ob biljardu, pa je.... :palec: x:Dx xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uuuu mater :O: .......tu na LNF...pa dosti velikih pi......ups x:Ix ...deklc x:Dx x:Dx :palec:.....hm...pa minice oblečt....mize pa nizke....pa se treba malo bolj sklonit :O: x:px :vragec: x:Dx :onfire: xnckrivx :fiju:....hooočeeem turnir :palec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

x:Dx x:Dx ...jaz tud....se mi zdi, da sva še samo jaz (pa ti x:Dx ) v službi x:Dx .......Hm....a ne bi en mickeni turnirček :unsure:...pa tud, če na mickenih........ mizah x^x ....no.....a bi....kva zdej?...........tuuuuuuuuuurniiiiiiiir.............ček :onfire: xokkx

K. Čapek

...turnirček :unsure: x:px ...turnirček xyesx...pa velicke lunatke :2src: v minicah :vragec: .....pa mickeni :onfire:....pa ostali modeli........ x:Dx x:Dx ....tuuuuurnirček.................pa luknce cilat x:Ix x:Dx x:Dx ...eh....bolš, da grem domov.......a ni nekdo rekel, da je v tem novembru tud sex "v zvezdah"....... x:Dx ...trga me že tako x:px :onfire: :switz: xflirtx....sam......en turnirček....bi pa bil fajn x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

Mick -  x:Dx  x:Dx  x:Dx ... se krohotam tu v ekran... še dobro, da ni nikogar več v službi... jaz pa visim tule na LN, namesto da bi se spokala domov x:Ox

sicer pa ni čudno, doma ni lnf... :V:  bo treba kaj ukrenit v tej smeri

To pa res, Coccinelle, da bo treba ukrenit...! x:)x x;)x :palec:

Ves kolikokrat se jaz rezim na glas v ekran - ali pa vsaj z bedastim in muzajocim obrazom (kot zdaj) gledam vanj. x:o)x

A tako velika da si? Ja, res vas je nekaj ful velikih.

A ni kul?

Da smo vsakrsni. x:)x :palec:

Navali na turnir, a ne Mick - vse bejbe pa obvezna garderoba minice. x:px x:Xx x:Dx

To bi bilo res kul, samo da jaz vcasih, ce se je treba takole kaj ven metat, kar zakrknem, ampak....

JOOOJ, a je kdo gledal risanko 'Fritz the cat?" - je za umrez smesna, nad duhovita, ful dobro narejena...

Ko tam umira en mafijec, ko je skoz biljard spilal, cel lajf, tam biljardne krogle se mu rolajo v smrtnem momentu...

Ma, kaj sem se zdajle spomnila - Fritz the cat.

Norro, res - ce imajo kje po kaksnih videotekah, dajte si sposodit, ker je dbets.

Pa crnka, ki se nad dobro smeji... Ej, kok je kul, res...

Aja... asociacija na biljard. x;)x

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole moram prav podelit: danes me je cakalo spet presenecenje v postnem nabiralniku. x:)x xsrcx x:)x

Prijazna in draga in pozorna oseba x;)x x:)x mi/nam je poslala ful lepo darilo! xsrcx xsrcx xsrcx

Kako je lepo, ko takole kaj dobis in se razveselis, ker je nekdo mislil nate, se potrudil zate, pa se imas zdaj to, ki te bo vedno spominjalo nanj.

x8Dx x^x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A to dobiš v videotekah?

tuuuuuuuuurnirčeeeeek :onfire: :hepko: ....pa če Marsa rekla obvezne minice......bo že moralo biti tako, ne x:Dx x:Dx xyesx .......lepo ubogat.......pol pa turnirček :sori:

K. Čapek

A to dobiš v videotekah? ...

(*'to' je risanka Fritz the cat)...

Mi smo imeli to v videoteki, ko sem delala, samo je bila skucovska, pa smo imeli veliko te bolj alter scene tudi, lahko da tega splih ni takole okoli...

Ampak nekje se ziher mora dobit.

Ma, ne, res, zakon!!!

Kultna risanka, res nad... :palec: :palec:

Ziher ti bo vsec, Mick, malo se pozanimaj, jaz pojma nimam, kako in kaj je s tem, kaksna je kaj ponudba.

Ce pa ne bos nic izvedel, pa bom jaz klicala Evo, kdo je to naredil, kdo produciral etc... - da bi morda potem se dalo kje pobrskat.

Sicer pa - morda pa obstaja kje kak info oz. se ga da dobit, ker mislim, da je tocno tak naslov.

Picasso

Oki doki :palec: :palec: ....fajn......risanke :palec: x:)x

Miiiiniiiiiiiceeeeeeeeeeeee x!x :onfire: :onfire:...ups x:Ix .....aja....turniiiirčeeeek x!x x:Dx x:Dx :vragec:

Trililitralalalatrilililitralalala....kak Micka trga x:px :vragec: x:Dx xnckrivx

K. Čapek

Guest sanjalica
Sanjalica: ni problema, jaz sem visok 185 cm. x:Dx Pa ti? x:px (mater sem samozavesten, ha?? :lol:  :P  x:Ix  :8): )

Otožna:  x:Dx  ti navihanka ti! x:Dx

Rachek...če hočem biti sexi (pomeni, da imam podvezice in visoke petke in kot predlaga Otožna...kiklco ) te ujamem v višini x;)x :vragec: x:px x:px

Hmm zakaj pa je višina važna x?x x?x x?x x:px

Guest sanjalica

Potem Rachon x!x ... 185 cm res ne mores bit Rachek ( x;)x ) ni nobenih težav na vidiku...

Palica...ena noga in luknjica... pa da ... zadanem x^x xredx

Guest sanjalica

:V: :V: :V: :sad:

iz službe sem si poslala domov neko muzko...

pa mi zvočniki crkjot...

besna sem kot 300 hudichev!!!!

Saj niso crknili zvocniki. babnca leva kot sem...sem kaj "zaštrikala" .... :sniky: :sniky:

Guest sanjalica

kje je kak velik nekulturen smeško ki kaže jezik x?x x?x x?x x?x x?x Tak 5 x 5 cm ... velikokrat bi ga rabila...

x;)x xDDx xrolleyesx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...