Tina 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Sanjalica ni ravno 5x5 cm, pa vseeno ... http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102bebe_1_prv.gif http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Hvala Tina Rachkon ... tisti tam pri Tini...je od mene...zate... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 2 smeshkota sta bila namenjena:Palica...ena noga in luknjica... pa da ... zadanem ... ehm, preveri vtič v zvočno kartico. Če imajo zvočniki napajanje in če imajo fixno vgrajen kabel za povezavo do zvočne kartice, pol so res crknili (ali pa je šla zvočna), če ne pa preveri še banana vtič na zvočniku. Aja, pa preveri še, da je bananica vtaknjena v pravo luknjo( ) na zvočni, torej v zeleno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Rachkon ... tisti tam pri Tini...je od mene...zate... Jajaja .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Navali na turnir, a ne Mick - vse bejbe pa obvezna garderoba minice. :o|o: Kaj pa bejboti ? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 300 kosmatih medvedov...nekdo mi je res iz monitorja izštekal zvočnike... To je ko imaš polno hišo otrok Hvala Rachon ... zradiraj tistega 5x5 in obdrži Muzika pa je bila ta... (besedilo sem morala prepisat...je zelo težko pisat v narečju, podzavestno sem želela prevajati... ) Halgato band - Prekmurka V živlenji dosta san prešpilo vsega dosti manKa spoudnje gate ženske menjo sanSpozno san bosanko, turkinjo cigankoTačas na prekmurko nej naleto san Niti ena tak ne küšne tak kak prekmurkaPa lejko je bosanka ali turkinjaNiti ena tak ne küšne tak kak prekmurkaPa lejko je bosanka ali turkinja Na fse pozabo san gda me me je ona küšnilaVej z glave me je zmejšalatak kak če bi me zacumpralamoja mala prekmurka… Vsa podobnost z mano...je zgolj naključna xredx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Hvala Rachon ... zradiraj tistega 5x5 in obdrži Jajajaja, sedaj pa sami izgovori! Ni za kaj! Pa napiše se rachkon, z Kjem pa z malimrjem. Samo nekaj je v luftu danes, Mick, mene tudi full razganjaaaaaaaaaaaaa ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 racKonrachon RachKon ... obljubim, bom celo noč ponavljala in NIKOLI se mi več nebo zgodilo...da bi te narobe poimenovala rachek rachka rachku rachka rachku rachkom v vseh niansah obvladam te Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 A mi lahko kdo pove, kako v explorerju izklopiš opcijo, da se v orodni vrsti pokažejo vse možnosti neenkrat in ne samo nekaj, za ostale pa moraš klkat na puščico? Npr: Imaš pod imenom Favorites shranjene linke, ki bi jih rada videla v celoti, ne da mi pokaže samo tiste za katere se tole čudo od PC-ja odloči. Upam, da me kdo razume http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ma nemoj, ozbiljno ? Torej, rachkon z malimk. /me se gre zdaj tushirat pa v mesto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Tina poskusi, Tools-> Internet options-> Zadnji zavihek (Advanced -se mi zdi) Potem pa izkljuci Close unused folders in History and Favorites Mislim, da bi tole moralo biti to. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 EVO MARSA NEKI ZATE.... FRITZ THE CAT..... BO ZLOUDAN ENKRAT DO NEDELJE dobish CD......avi verzija 666 -ou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 .eter dans pocasi dela, hmmm .. .zjutri, telefon mrknil je...sm ze mislu, de ga odpelam zament...dans sm pa prebrau 135 cajtngov,stare se od lani in letos. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Upam, da me kdo razume V katerem explorerju? Windows explorerju ali Internet explorerju ? Pa kateri OS? :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Je bilo pa zivahno tule vceraj. Jaz sem tamle kakih 5 ur kuhala juho, pa skoraj zaspala zraven... na koncu pa res zaspala in je moral Mitja precedit in vse...Danes sem se zbudila tocno ob 7h, pa mi je bilo prezgodaj za vstati, drugic pa sem se zbudila ob 10:15... :o|o: Danes je tu pri nas v LJ grdo vreme, ful oblacno, po tleh je videti mokro, ceprav zdaj ne dezuje.... Taka siva scena. Aakhut - ali je res varianta? Ker to bi bilo pa res dbest - ga nisem ze po mojem 15 let gledala, Fritza, pa vem vsak kadercek posebej in vsa zaporedja, celo vokale sem si zapomnila.To pa bi res hotla imet. Ali imas na zalogi kaksne prazne CD-je - sicer ti prinesem najprej CD?THANX, Aakhut! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 te pa nič, klinc vas gleda zaspaneti Ja pišuka ... meni se je danes ob 0.30 že tak spalo v Satchmotu .... kot že kakšen mesec ne. No, pol pa smo le šli ajat domov. Ja Marsa, saj je vedno tako, ko te ni ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Rachek? Vedno je takole zivahno, ko me ni? Kako pa naj zdaj razumem tale tvoj 'namig' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Kot da so vedno piz****je! Joke pač ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 hehe marsika....CD-jeu zaloga wahromna biu jst ucheri na metAlkovi....biu tam KLUBSKI MARATON.....popizdish kaka muska....hehepa glih mene najdejo....k nism glih neki metalc :xx!: ampak prshu dam 0600 .... zdej pa machek....zvecher pa programerat frendu PC.....prekleti DLL-ji vechno vash ......neustrashni .....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Kako privoscim slepemu fantu, da je zadel 500.000 na Milijonarju! Yes!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Rachek, saj vem - joke. Aakhut... ves da znas bit prav fajn! Vcasih smo znali na mrke viseti v chatu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Pospravljala (), pedenchkala, nosila v klet, pretakala, prelivala, kuhala, precejala, spravljala, prala. Kot pritice... Luni v Biku.Fino bi blo risat, sam komu se da najprej vse pospravit in pripravit... :o|o: Blazno shizim na domace zadeve... Komaj cakam, da lahko zlijem tisto bucno olje cez solato... ... samo za to pa rabim solato... In potem jo skoz jem... Ce na kej shizim!!!Je to bucno & olivno olje! Domace - najboljse! Njami. Fajn bodte na mrk in na Martinovo! Ojoj!!! Kaksna kombinacija!!! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 ..prejle prvič letos jedu Mandarine..Danes zgodil se je 53 avtomobil.nesreč,15 ranjenih, enga ni več..ja Prvinski ..gledam spet po nekaj letih spet, tokrat ga razumem boj odraslo..Sm slisau, da se kuha kot sexa, hehjaa, vsak ja.Zelo mirno prenašam tale pred Mrk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Vrnili v jutranjih urah, tk da sem že v uniformi "Nedeljska Fata"...peračica, kuhačica, čistačica, likačica, pospravljačica... Puno toga! Nobenga Romea ni blo...pa sem se vrnila; kaj čem Nije život uvjek Pjesma Otožna :palec (iskala 2 pa nobenga ni blo...tk da najina usoda se nadaljuje ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ma bo že upam da si uživala, kljub pomanjanju Romeov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts