Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Uživala Italijanski dež...čisto moker Italijani, če bi bili podjetni, bi ga lahko izvažali... Slovenija bi ga v poletnih mesecih sigurno uvažala... Sploh niso ti Italijani tak bistri, kot sem mislila, da so... In ves čas (ponoči) sem pogledovala k nebu...luni...pa je ni blo; sem se potem spomnila da Admin napovedal "kratek stik z Luno"... Ta Admin pa je res vsemogočen...prikrajša nas še za luninin mrk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 hjajta, kaki blažen dan, sm kr pijan zarad tega, pa prav neč alkota nism uživau,ajatutaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Ma, mene je tudi dol butnilo... vceraj... Danes smo s ful dobrim kosilom bili postrezeni, medtem pa sem ful presesala avto. Zdaj me caka nekaj dela, samo se fino pocutim - mi je pasalo popoldne brez racunalnika. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Jaz pa tale konec tedna preživela čisto Vse je bilo tako mirno, komaj kakšen avto peljal mimo, malo gledala tv, malo pokukala na Mislim, da bi tale vikend podaljšala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 tak miren konec tedna se mi je zgodil včeraj smo popraznovali prijateljevega Abrahama me je ponočevanje tako"zmehčalo", da sem si po kosilu privoščila kratek spanec (vsaj namen je bil tak) pol sem pa spala cele tri ure ko topzdaj mi je pa misel na toplo posteljo spet postala privlačna P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 FATističnA nedelja... Prala, likala, kuhala, pomivala, ...Tudi tak dan mora bit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 jaz pa sem jo precej presanjala, pa mala je ful dobro tekmo odigrala, mami kar zrasla, sedaj pa na nogico obkladke dajemo, koleno spet nagaja, ma je v enem mesecu spet 1cm zrasla, ma ne vem kam gre , zdej se pa učimo spet... ma ja, nedelja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Pa res tale dva dneva (včerajšnji in današnji) zame in mojo okolico izredno mirna.........malo me pa res moti tale današnji dan ko je luna v BIKU, takrat pa tako ali tako samo gledamo kaj bomo pojedli ali popili, se opravičujem tistim, ki se postite ob polni luni.Pa menda ste spustili tale post na Martinovo nedeljo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Otožna...tvoja v enem mesecu 1 cm v višino, moj pa 1 kg v širino v enem tednu... :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 FATističnA nedelja... Prala, likala, kuhala, pomivala, ...Tudi tak dan mora bit. Sanjalica, se strinjam x!x je pa naslednji dan lažji, ker je že veliko postorjenega P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 to pomen sam to, de sta she mlada...k bosta stra, pa:1m v globino 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Res je, Umetnica! "... je pa naslednji dan lazje, ko je ze postorjeno." Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Preseljena!!!! Včeraj lepo na pred mrkov dan - no...večina stvari. Smo se potem, ko je kamion že odpeljal spomnili, da imamo vso klet še polno(kolesa, ozimnica.....). In danes ves dan selila preostanek...madonca, kaj vse je bilo v dvosobnem stanovanju... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Nataly Da bi našla čas za LNF drugo bo pa že ... Saj to je najbolj bistveno, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Ohohohoho, Nataly!!!!! ... ti si lahko 'privoscis' selitev na mrk... saj se ni zgodila cez noc, ampak se je dogajala in zdaj je pac treba bilo zadeve speljati do konca, zdaj ste nekako 'na nuli', na startu... . Cestitke in sreco!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Nataly lep tale tvoj dogodek........vso srečo, vse lepo na novi lokaciji FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 nataly.... (upam, da mash lep razgled v sosedovo kuhinjo in spalnico) 666 voajerskih -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Hvala Sanjalica in Marsa V bistvu se je zgodilo v roku 2.let - 17.3.2001 se je začelo - 8.11. vselili....eno leto -2002 pauzirali... Sem pa utrujena od vsega...in pohištvo je natrpano v garaži...in tako...Ja...luna v biku So naju opozarjali včeraj - kaj bova prvo noč sanjala - to bo...torej preroške sanje kao...če bo tako...ker jaz sem celo noč neke konjunkcije sanjala in vsake toliko poškilila skozi okno, če so se oblaki že kaj razkadili...pa nič.... Je moj zjutraj sedel na stolu in zmajeval z glavo...saj ne morem verjeti....je kar vzdihnil... Ja - lnf - bo zdaj malo res na stran moral....ker preden bom ta nered spedenala..... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 O - Borism in Aakhut hvala....seveda....lokacija.... In popolnoma spremenjeno življenje tudi Nič spalnic ne vidim - se bojim, pa, da bodo lahko v mojo gledale kakšne očke - moram hitro zavese nabavit Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Nataly, čestitke xrosex moči si boš hitro nabrala in potem ............lahko spočita uživala P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 hehe marsika....pol FRITZA zhe mava dol...she pol pa bo ceu....sm pa najdu tut ene stripe stare....v CIRILICI a pa vesh, de ko so posnel tole risanko, da je biu avtor proti in je FRITZA "umrl" takoj po izidu ....ga je ena modelka v glavo napichla s prijemalkami za led 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Umetnica Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Nataly, še malo pa bo tudi tisti občutek prišel - tu sem doma, kajne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Aakhut! A resno ali kaj! Pa to je res dbest! Sem ravno danes pomislila, kaj cem te gnjavit, saj ce sva zmenjena, sva zmenjena... Samo nisem pa ti hotla tezit...Sem ti pravzaprav hotla pisat OS, ce rabis CD ali kaj oz. ce je se kaj tretjega.. jaz sem aberveznik tu... Ej, to je pa res kul, smo ga se mi zdi celo 'izgubili' gori v Skucu (kot tudi Acid Video Mix, ki smo ga stirje montirali 48 ur, blaznost, nor video... enourni 'celovecerec', sestavljen iz sekundnih vcasih celo kadrov)...Iz Fritza smo seveda dali crnko... Pa kaksen hud sex, totalno nabijanje, pa onega iz 'Ko to tamo pjeva' - (stari) - Bushi, hahahahaha, bushi, hahahaha...Pa - i tata bi sine... Pa take! Pa ko en nekje v desetem filmu ustreli, pa ta model kaksen iz Maratoncev ali iz kakega takega filma pade dol.ma, noro no! Pa osmica biljardovska, ko tam buta v ritmu srca... Ej, 10 tock, res, Fritz! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 sm zhe zacheu skenirat stripe....jih bom na server dau....freeshere....bi rad vidu faco kakega shvaba, k bo loudou...pol pa cirilica 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts