cosma 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Nataly , veliko veselja v novem domu :detelca::detelca: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Nataly uživajte v novem domu http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ma!!!! Če nisem že sedemkrat napisala tegale posta x!x ... al me rukne dol z interneta, ali melje dva dni, da se kam premakne ... skratka - draga Nataly, čestitam in vam želim prijetno in veselo bivanje v novem domeku funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Draga Nataly, tudi jaz si želim, da bi ti čimprej zaigral v tvojem srčku home sweet home, ko prideš v nov dom. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Nataly! Vse lepo v novem domu, da bi si ga dober in po svojih željah do konca opremili, pa da se boš v njem dober počutila, res tist feeling da sem spadaš.. Super dogodek! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Nataly - upam, da si dobro spala prvo noc v novem domu. Jaz sem se kar zanic; pocutim se, kot bi me nekdo tepel vso noc... ... vse me boli in tko... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Marsa - tud moja noč je bila nekam dooooolgaaa (in sem kot povožen makaron) in Daša do pol dveh ni zaspala, ker 'je nekaj čudno'... :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ...se prav, de se je dogajalo..jest sm sheu spat selem ob 3 in pol, pa sem ze buden eno uro ydej...nevem, tak blagi sem,pa nec povozen..se mi zdi ,de prevec cutm. pol pa ne znam prevajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 No, potem si ti nasla 'skupni imenovalec', Mateja! Ker sem hotela prej napisati, da se pocutim 'zgazeno' ... Tezko pa bi bil se bolj zgazen kot povozen makaron!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 A je to potem danes izjava dneva ?... "Se počutin kot povožen makaron." http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ... bom dala tole za primer, ko bomo razširjali ulomke na skupni imenovalec... bi blo hecno, ko bi se zdaj lahko videli... povoženi makaroni funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Mick - pejt mal vode spit, pa za 10 minut na zrak - cudezno ti bo pomagalo. Opazam, da vas ima ful nove ikone. Jaz sem tudi vceraj nekaj v tej smeri, pa sem nekaj zamutila, pa se mi potem ni vec dalo, poleg tega pa postala nenadoma ful kriticna in si mislila: eh, na tej tako prezirljivo ali cinicno ali pomilovalno gledam - pa je nisem dala gor. Vseeno sem ful uredila in koncno delajo zdaj maili, kot kaze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mickeni...dej mal zobke posonckat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ta, da razkuhan makaron ne poje ravno slave testeninam je jasno...che je pa she povozhen povrh tega....nepredstavljivo 666 -ou pa chist razganja....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 aakhut, ti pa itak skrbiš za ravnotežje pri nas ... pol foruma kot povoženi makaroni in en poskočen aakhut ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Tk mi je nedorečeno... razganjati... lahko te razganja od veselja, besa, -kizma, khmmizma ... Ka te bolj konkretno ne napišeš Mogoče pa si ti kot povožen špaget in te razganja od želje priti nazaj v prvotno obliko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mickenega tud razganja ..................pa povožen makaron in petje slave testeninam gor al dol.......hm.....gor....dol.....gor.....dol.....gor......dol.....gor.......dol.....gor......dol...... hm.....če mal razmislim.....mi je čist vseeno.......če eno gor.....ali dol.....dam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Pokorno javljam, še en povoženi in razkuhani makaron... :xx!: Sej bo menda tole počutje šlo na boljše? MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Bo Bo Mucamaca, jaz sem bila dons zjutraj eksploziven makaron, pa je že minilo, se normaliziram.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 očitno sem se vam popoldne pridružila :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 O, imamo makaroni že svoj klub? MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 http://micronews.online.fr/screensaver/autres/macaroni.jpg Welcome..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 hihi.... -a razganja od biu tak nor vikend.... 666 hihi... ....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Verjamem, sem se nate spomnila, ko sem pogledala u luft, pa je 6 ptčev po nebu frčalo... Fajn je če je hudiček razigran . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mick, ti se še kar držiš pokonci, ma ti si genij res...neuničlijv si.....lep večer in mirno noč FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts