Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

Če je že dnevnik, naj bo...

Pridem iz službe domov in "presenečenje" čakajo me na mizi razkuhani makaroni!

Kar režati sem se začela makaronom...tak da sem pojedla samo juhco in solato...

Makarončke pustila, nisem bila prepričana, če ni kateri od lunatikov tisti makarončič... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Mateja; od preveč spanja se ti zna zgoditi usoda makaronov, ki so predolgo v vodi...

Premisli...če ni LNF boljša rešitev x;)x :vragec: x:Dx

Lakom lacen....grem kuhat makarone x:Dx , so mi zdele tok zapasal

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ze nekaj noci, motnje v spanju :xx!: . Drugace pa ql , energetsko danes nisem bila makaron klub. Jutri pa sledi en dan, kjer se bom morala raztegnit fizicno, kot cikgumi, ce bom zelela biti prisotna vsepovsod (kot je planirano) ali pa uporabit par trikov iz Star tracka, kot teleportiranje ( zgolj zaradi hitrejsega transporta) in pa tudi kak klon, bi mi bil dobrodosel. x:Dx.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Par dni me ni...pa tolk dogaja...vidim... x^x

Nataly...veliko lepega v novem domu... :detelca:

Mick...kwa pa teb dogaja.. x?x ...katerokoli stran odprem..vidim Mick... :onfire: ...hehe...

Tokratni London...bo pustil še posebej lepe spomine.. x:Ix x;)x

Drugače pa spet doma...in vsi so me pričakali...s kupom obveznosti..in pripomb...kaj vse moram narediti.. :xx!: xrolleyesx

Cosma...upam, da tut ti spadaš...med tiste, ki v časovni stiski...najbolje delujejo... x^x ...dobro opravi... x!x

Astra

Per aspera ad astra

Si že nazaj Astra? No lepo, da ti je obisk uspel. Ja tule je neka čudna makaronasta energija, ampak zdajle gre baje vse samo še na xupx xupx xupx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janjak...ja doma.. :xx!:

Sem se izognila...makaronasti energiji.... x^x ...

Ja...kam bom pa prišla...če bo šlo še men ...samo  xupx ...  xscratchx ..

Astra

Ja, kaj naj rečem, glede na to, da si že astralna, verjetno v drugo osončje x;)x x:Dx x:Dx .

To sicer ne bi bilo nič kritičnega, se pa drži našega Olunja :inocent: xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx x:Dx

Pomeni..da bom v devetih nebesih... x:px

Eh...saj mam okolico takšno...da me je hitro prizemljila...ravno danes zjutraj..ko sem še vsa... :hepko: ...so stali v vrsti...s svojimi problemi...in zahtevami... xrolleyesx ...pa se ne pustim...še en dan na off...si bom uzela...grem na Trg svobode...pogledat kakšno vino je nastalo...za jutri...bom koristila temo Kako si pozdravimo mačka...potem pa...že bo...

Zgleda pa...da se tut mene makaroni...počakali...sem danes vsa ...makaronasta... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Astra x:)x :palec:

Bolje, da ne pišem kako se kaj počutim - totalno na psu..pa še vse je....eh...na psu v glavnem- da ravno omenim psa x:Dx non stop skače v avto in čaka, kdaj se bomo odpeljali - domov x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

OOOoooooooo komaj zdaj opazila.....sori, sori....

Najlepše hvala res vsem, za želje in podporo v bistvu x:Dx ....ful super tim ste vsi po vrsti...ma kaj čem naštevat.....zlati ste...pravi sončni žarek. Evo...pa sem napisala nekaj lepega x:Dx in kaj boljše volje ratala x^x

(da ne bom samo težila, kako sem včeraj razbila likalnik, založila polnilec od eksploziva(nokie), da nimam še telefona in s tem neta...in nič omar še postavljenih ampak vse v škatlah še...in nič ne najdem in tko x:Dx )

To je pa že druga stran..... x:Dx

Jst bla včeri tud povoženi makaron... me je tko strlo da nobena stvar ne štima nikol v prvo... ah ja peč za centralno nam je sorodnik od lastnika zadnjič neki "popravljal" pa zdej ne dela, pol pa reče da pride in ga po stari navadi ni......... Pa sem pol landlorda poklicala in renčala nad njim, pa da bomo pa enga serviserja poklical takega kot se šika, on pa bo račun dobu... no pol sem se smilila sama seb, da moram vedno RENČAT nad ljudmi, da me tak daleč spravijo, da je treba, da noben nima najrahlejšega čuta odgovornosti .... danes bomo pa vidl kaj bo, al bo pa možek res enga poklical... Skratka spet eden tistiih dni, ko so ljudje samo banda pokvarjena, eni k se švercajo skoz lajf... in zagrabla me je nostalgija po fotru.. on bi enga na gobec, če nč drgač ne gre... jst pa v jok... in sem tulila kake 3 ure..... :inocent:

Pha... je zoprno ko si prepuščen sam sebi... si sploh ne predstavljam kak hudič je otroke imet... kolk energije ti to mora posrkat.. ko se je treba vedno z nekimi ljudmi ubadat.. Ga. Makarovič še mal... pa jo bom čist in popolnoma razumela.... :palec:

Mushi

:vragec:

hihi

men se pa vikend kr nadaljuje....hehhe...a ste kej foush?....hehe......

dons taaaaak coool day....yeah

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh Mushi...nisi ne jokala..tako gajtne babnice ne jokajo kar tako x^x - ali pa tu pa tam x:)x ...ma vreme je krivo...to bo...

Jaz malo prej izvedela, da nam šef odide - in to šef....ki sem mu vsake toliko se razjokala x:Dx in tko x:Dx . Čeprav me je znal včasih spraviti v bes...in sem bentila nad njim...vendar smo se vedno lahko obrnili nanj in nas je zagovoril pred direktorjem...no..škoda v glavnem.

hja.. nataly.. tud nas ta gajstne včasih zvije... sej praviš sama... da ti tud kdaj jokala pr šefu... mogoče glih ta gajstnost... Ampak jst jokala tak da sem tulila zraven... pa pol ko nehala.. pa se pogovarjam in smejim z B.. men kr solze tekle še vedno zraven.. x:Ix :inocent:
Mushi

mene pa šef pelje na sestanek, ker nimam službenega avta in se je mudilo. stopim ven iz avta, on pa čez okno- letim na sestanek, fajn se dogovori. se kislo nasmejim kr pričakujem težko debato in se odpelje. sestanek potekal maksimalno uredu (s pomočjo ribice x:Dx ), tip sicer ni vedel točno kaj mu za ceno nudim, ampak je kar kimal, plačal po predračunu, torej kulsko. stopim ven in iščem po žepih, j... jaz brez denarja, kako nazaj... v tem kraju sem včasih stanovala, torej mami bo založila.... ja bi če bi bila doma... stojim na avtobusni postaji... razmišljam o tem, da bi bilo treba čarat pričet in glej ga zlomka, nekdo mi ustavi... x:Dx

Ja mushi....včasih se je kar dober zjokat x:)x .......in ne v sebi zadrževat :xx!: .....se potem dosti bolje počutiš. x^x Meni pa nekako ne rata.......so nas tudi tako vzgajali....da fantki ne jokamo x^x ......sam včasih pa skrit v kakem kotu kjer me nihče ni videl sem :V: x^x xrolleyesx ...pa mi je tudi bilo potem boljše :palec: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...