Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

....tigra :xx!: ....sem preživel.......to pa ni kar tako, ne x:o)x x:Dx :vragec: .....doživel....hm......to pa naj bo......za v temo "uganka" x:Dx x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Danes sem prvič kupil sir z orehi menim, da ga bom sedaj še večkrat. Škoda le, ker ne morem tak fajn mojga počutja aktivirat, bo treba še mau potrpet. Dans sm se tut sfrišeu,pasal je. Jutr pa tut še enkrat tolko.

Zdej pa pašta .

Prisla, videla, zmagala...vse sem upedenckala x:Dx . Res, da bi mi prisel prav kak casovni portal, da bi obcasno zaustavila cas, ali pa mal nazaj navila ali pa mal na FF dala, k se mi je vleklo ene par minut vmes. Kok bi bilo to fino, sem razmisljala...pa cel dan sem bila brez LF, pisuka tudi tako v (dzungli zunaj) se da preziveti, ampak v varnem zavetju doma pa hoooop na carunalnik, pogledat kaj dogaja. x:px

Danes, bila pri os. zdravnici in videla sem, da nosi obesek z kvarcno zvezdo pol sva pa ful v debato padle o tem x:Dx , qulska zdravnica.

Zdej, grem pa se na sport, po skoraj 2 letih...yea yea yea...bom poskusila igrat spet squash x:Dx , sem rekla dokler mi noga ne odpade...upam, da ne bo zlo bolel.

Astra x:Dx , kwa dogaja v Londonu? A se vedno meglo prodajajo x:Dx ? Vcasih pogresam utrip velemest v Ljubljani, veckrat se mi pa fajn zdi, ko je Ljubljana, manjse mesto in imas vse na **dohvat ruke**. Sicer pa pol mal zginem in se prosetkam in si vedno recem, ne dam Ljubljane za nobenega izmed teh mest x:)x .

x:Dx en sirok, vsem iz kluba makaron.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

danes sem kar mal "mehka". ker sem imela skrajšan delovnik - samo pol popoldneva, sem dopoldne odšla v hribe. x:)x megle mi sicer ni uspelo predreti :sori: , sem pa doživela pravo pravljico. x:)x megle so se podile v vetru x!x , skoznje je prosevala sončna svetloba x;)x , redki macesni so bili oblečeni v bela oblačila iz ivja xsrcx , vse skupaj je imelo pridih mistike :O: po takih doživetjih delo v službi sploh ni moglo pomeniti ne vem kakega napora x:)x
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:vragec:

aha.....karavanke....

ja.....

to precej razvlechena zadeva....nekako od ratech do krvauca....

hmmmm...

a bl natanchn se ne bi dal?

666 zvedavchkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aha.....karavanke....

ja.....

to precej razvlechena zadeva....nekako od ratech do krvauca....

hmmmm...

a bl natanchn se ne bi dal?

666 zvedavchkou....tralala

jaaaa, od rateč do krvavca je kr točna lokacija potepanja x!x :palec:

no, bl natančn je pa v gornjesavski - tam ker je (sam zame) gorenjska x8Dx

še dobr, da firbec ne boli in ne dela izpuščajev niti :vragec: -ku

hihi....

no gorenska se tut zame zachne u beli....pa do ratech....

mam clo najraj chist sreden del....med kepo pa voshco....nekje nad martulkom...sredn vrh....tam not...

ZA LEPIM VRHOM....(kej znano?)

666 chomp....tralala

ps...dej she mal bl natanchn tole opish.... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ZNANO, zraven je pa trupejev poldne, pa malošk poldne, lepi konci x!x ampak dons se nista vidla (od tam kjer sem bla) :sori:

še julijcev ni blo na spregled. mežakla se je vidla šele pol, k sem pršla do avta x:)x

p. s. dovška baba x;)x

ja, enkrat sem prehodila tko nekak: na golico pa pol prečenje do hrušanske planine in dol na dovje. pa se še zdej spomnim, kako so me stopala bolela :sori: ampak so bli krivi pretesni gojzarji, ne pot x8Dx

:eek: xnckrivx ... zadnjih... hm, x postov, kaka stran celo, sploh nic ne stekam...

Eni kraji odstekani, pa plejsi, kamor se pa strogo odsvetuje...

no, potem je pa ze mikavno... x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek:  xnckrivx ... zadnjih... hm, x postov, kaka stran celo, sploh nic ne stekam...

Eni kraji odstekani, pa plejsi, kamor se pa strogo odsvetuje...

no, potem je pa ze mikavno...  x;)x  x:px

x^x Marsa, če misliš name.....kaj ne veš, da ima Maribor piramido....včasih sem tudi jaz rad došel tja, ker to je razgledna točka.....odsvetoval sem mu pa zato,ker je "tema", saj se ja ne vidi pod noge.....ampak, ker verjamem v Račka, tudi verjamem, da se bo fajn imel!

Marsa, pa res, kaj danes nič ne kapiraš, saj ni nič slabega narejenega, oprosti takšne te pač še ne poznam......pa ne mislim na nič slabega :palec:

No, malo tudi pretiravam... :vio:

Mislim - tam sta Umetnica in Aakhut opisovaa kraje, ki jih najbrz nikoli ne bom videla... x;)x ali pa tudi, no, nikoli ne reci nikoli...

Piramida - slisala sem ze - ampak zakaj pa je tako... mislim zakaj Rachek ne bi sel tja oz. kaj je to takega?

Martinovo je danes - vem, ja... Na zdravljot! :)

Samo pijem radensko glih... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Radenska xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

Se da tudi z radensko

/tudi sama sem si jo privoščila pravkar nekaj šljukov iz steklenice :vragec: x^x /

xcheersx in se xbendx

No, malo tudi pretiravam...  :vio:

Mislim - tam sta Umetnica in Aakhut opisovaa kraje, ki jih najbrz nikoli ne bom videla...  x;)x  ali pa tudi, no, nikoli ne reci nikoli...

tisti kraji niso tako hudo oddaljeni x;)x kot morda misliš :inocent:

kar drži se tistega " ali pa tudi, no, nikoli ne reci nikoli..." :palec:

Oj, jo, thanx - hvala, enako in vsem lep vecer! x:)x

Boris - prvi in zadnji? x:Dx xDDx

Vcasih nisem marala Radenske... ravno zaradi prevec mehurckov...

Sem jo pa ful vzljubila in mi pase, ce sem zelo zejna...

Kot sem prejle bila.

Najraje imam itak Donat...

Mene Radenska v bistvu ne napihuje... no, mogoce se mi pa res spahuje... x:Ix ampak ni sile... x:)x

Radenska, ja, ja, tri srca... ko bi vedeli... dober logo v glavnem...

Zdajle z enim usesom pa s tem ocesom, ki ga imam na hrbtu, poslusam oz. gledam debato o novi zastavi...

Zakaj vedno lahko debatiras o necem, ko je ze vse prepozno... :xx!:

Aja, Umetnica - saj vem, saj sem malo se hecala, ceprav je res, da nobenega kraja od omenjenih ne poznam, razen Martuljka in tudi vem, da ni tako dalec...

Oh, cisto mozno bi pravzaprav bilo, da bi se kdaj kje takole znasla... x:)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...