Pujsita 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Včeraj popoldne sem bila na enem pogrebu na Primorskem, pa je pihala burja 100 na uro. Prav noro res. Še za domov je blo fajn, sem bl počasi vozila, je avto kar premetavalo po avtocesti. No danes je pa že sreda, še mal pa bo petek Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ej folk, zuni se pa sonček kaže!!!!!!Prav neverjetno kako te taka stvar osreči, zdej ko je že to skor bolj izjema kot pravilo.... Ja, ja na razpoloženje tud vreme vpliva!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mushi...blagor tebi... (se soncek te ima rad ..., ti je priskochilo na pomoc za dvig razpolozenja ) Jaz pa zgleda zbolevam... Kiham kot tigrasti muchek v kakshnem narochju... Pa glava me zachenja boleti... Pa uchke se mi solzijo...Pa delo mi smrdi........ A ve kdo kakshno zdravilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica, domov pod toplo odejo pa toplo mleko ali pa soja z medom http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 O ne sanjalica pa že ne bo sponzor paloma robčkom, al kako že Čajčka, pa pocrkljat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica, domov pod toplo odejo pa toplo mleko ali pa soja z medom Tina... upam da ne... mleko?soja?hmm...a je lahko kuhano vino ali chajchek z rumom Postelja pa...hmmmm...ni slaba ideja... Samo kaj, ko je v postelji lahko taaak strashen dolg chas... tudi ko si bolan Paloma robchki? A ni to zapravljanje denarja? Enkrat useknes...pa gre v smeti. Reshitev: Rokav...pa je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hm ... vem za med in mleko, da pomaga, za tvoje predloge pa ne vem ... ampak škoduje gotovo ne Kdo pa pravi, da je dolgčas ... malo glasbe, kakšen cdejček, pa knjigo ali trač zraven ... Paloma pa je v redu če te sponzorira Hitro se pozdravi! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica.. dan nazaj sem bla eden izmed povoženih makaronov...Po grlu me pa že 14 dni tu in tam praska..... sam me zaenkrat še ni zagrabilo...PIJMO ZDEJ ČAJČKE, PA RUMČEK ŠLUKNI, FAJN SE ZAVIJ, pa bo! Boš ti vidla da bo kmal boljš!!! Pol gremo pa na biljard v minici!!!!!!!!!! Konc tedna.. Pa vsak zase vadi za turnir, hahhhhaaa...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Pol gremo pa na biljard v minici!!!!!!!!!! Konc tedna.. Pa vsak zase vadi za turnir, hahhhhaaa...... ...tuuuuuuuuuurniiiiiiiiir ....v minicah Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ma sem vedla...če bo kdo pristavil piskrček ga bo naš micken Mick pijem čaj s palinko (šnopčkom)...sem že rdeča v obraz, pa ne vem če od čajčka ali od bolezni.... Še to Mushika...sem napredovala; sem včeraj gledala po TV 1 uro biljard... Se specializiram.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hahhahaha.... mick... ti si tak ko postrvi... ko jih grem s koruzo lovit... primejo.. Sanjalica, na kterem programu, če se spomniš mrbit, je pa bil biljard.. sem ga enkrat tud jst gledala, se spomnim... sem bla čist zabubljena... v ekran.. kaj to delajo.. jst pa včasih TAKO PRILOŽNOST zaje.em. Šnopš pomaga... sploh na začetku... Oj.. sem enkrat borovničevca pošlukala ko sem bla prehlajena za crknit... smo se ga v enem bifeju nacejal.. mene tak zeblo... pol pa borovnička na borovničko.. pol pa pridem domov si vročino mert, men vroče za znort.. sej ni čudno blo... ko je bla malo pod 39°C... Ampak poskočna sem bla pa tak.. kot da sem full zdrava... najhuje je tam do 38 vročine...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica, ti si pa ze ful boljsa v biljardu kt jest...na katerm kanalu si gledala?Mene danes roka boli halo? od vihtenja loparja vceraj. Po pricakovanjih bi mi morala kao noga **odpadt**, mi pa roka, ful hecen tajpkat takole. pa se kako barak palinko ...cheers moji prijateljici vedno pomaga Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Šment...res sem hknjena....Mushi ima dva enaka posta na mojem PC...Dvojno vidim...Sicer pa gledali po Evrosportu, se mi zdi, da je bilo angleško prvenstvo... Pa noben ni imel škotkskega krila...Bi tk fajn blo včasih pogledat...pod kiltek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hahhahaha.... mick... ti si tak ko postrvi... ko jih grem s koruzo lovit... primejo.. He-he.....sam, da one ne po lastni želji.........jaz pa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica, še si pr seb... ko mi neki rač. šteka... pol pa vidim ooooooo....hahhaha... Mick... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 jaz pa doživela totalno presenečenje. me pokličejo iz ene trgovine, naj pridem, mislim poslovno, moja stranka, ni frke.Tam me čaka prijetno presenečenje, šefica vzame jakno in pravi: evo tole je pa za tvojo gospodično, ko je tako simpatičnajakna je sicer popolnoma nova, žametna, podložena, le pod rokavom se je malce natrgala, pač ni za prodajo. pa to še ni vse, potem pa vzame sp. perilo pa v smehu pravi, pa mami je tud simpatična. pol sva pa še posel sklenile in bom še provizijo dobila res lepo presenečenje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Saj to že vsem Lunatikom tupim tedne in tedne, da je naša Otožna simpatična babnca... pa nič od tega... Bodo eni izrazili željo videt Otožno v tem spodjem perilu... jaz pa za mlado damo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 Kul, Otozna! Sanjalica... najbrz bo kratkotrajne narave tole. Zelim cimhitrejse okrevanje! Jaz imam tako guzvo, da ne vem, kje se me glava drzi, se vedno so dolocene tezave - z maili, errorji in vsem, imam kup sestankov, vse zivo res...A je fajn, ker se v hipu zmenim kaj ful dobrega - takole postransko, vmes, pa se izkaze za gud...Pa raje imam dinamiko, v bistvu kakrsna je, kot stagnacijo, pa potem kar dobro delujem v taksnih (tezavnih) casih. Lepo je zunaj, soncno... sem kar dobro si zamislila, ko sem dala vceraj zvecer prat jesenske oz. prehodne bundice...In zdajle sem jih sla ravno obrnit, ful lepo so se oprale, in nad disijo.Potem pa v omarcko. Danes so na vrsti torbe in nahrbtniki. Ce bi bila takale zimica, ne bi imela nic proti. Naj bo mraz, samo da je lepo, da ni megleno in dezevno, mokrotno.Ce je pa takole, je pa nad! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Otožna, uau... full surprise! Takale stvari, da se še dogajajo... Cool!!!!!!! Kak si mogla bit presenečena!Marsa... to pa že diši na generalko.. bunde, pol nahrbtniki... pol se pa kr pelje naprej.. sej pr men je tak, ko se enkrat zraven SPRAVIM! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 En hec morem napisat...Sodelavka išče za enga znanca, ki bo mel 50 let emajlirano kahlo.. ko mu bojo neke štose naštimal in to... pol pa kliče Merkur (hotla je Merkur dobit!) pa še dober, da je rekla za oddelek posode, ne kr:" A mate kahle?" - ker dobla je en košarkarski klub! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 JP, jaz se k takim rečem spravim zraven tik pred menstruacijo, ampak takrat sem kot kak robot...čistim vse...mečem vse, zlagam vse...steriliziram, pospravljam že pospravljeno...noro-noro-noro... Mi je nekoč kolegica rekla: "A si se kdaj zamislila kako svinjsko stanovanje boš imela ko boš v meni?" Jah... Nikomur rečt, sem res malo hknjena...Martinka z zamudo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica... to je pa čist res... sem že v temi kok smo malomarni al kaj napisala.. tole z menstruacijo je neka povezava... kakšna kaj... a zato ker se "umazano" počutim? Jst tud kr pucam pa pucam takrat...hehehhe... mena... stanovanje pa ko bomba... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Eh, Marsa...tut jaz čistilna akcija....sam pr men je vedno tako, da začnem čistit..stanovanje, pa omare...ko želim nekaj drugega...odstraniti...iz življenja...Nabrala sem že...za veliko vrečo...neuporabnih stvari... ...Pa makaronasto stanje...me je dohitelo z zamudo...očitno se ne moreš izogniti temu...kar ti je namenjeno... :xx!: :xx!: :o|o: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts