Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hm....danes pa sem se pogovarjal s prijateljico.......in imam občutek, da njenemu frajerju nikak ne kapne, da poleg sexa potrebuje tudi nežnost, pozornost, malo nošenja po rokah in razvajanja........Hm......lover pa tak :xx!: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

zanimivo... .so cajti pred prazniki, ko se nagon spontano prebudi, za lov po blizini. Vse je nastrojeno v pogled iskanja, vohanja hormonskih vab, cutenje preko signalnih zaznav, polno tekmovanja, samo zarad samic ali samceu..kaj vse tile prazniki izsiljo prednost, da se nagon kar sprozi..to je zimsko-pomladno gonjenje..privoscite si in odprite oci, privoscite njim,hvala.

w:Iw xwizardx :fiju: :palec:

Mushi....tako hudo je? :vragec: x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Oooo....astra.......ti tud? Hm......a tebe bi namesto mal tud po rokah nosil samo na.....khm? x:Dx x:Dx x:Dx....hja.....pol pa te tudi na khm....ne bo dolgo, ne...... x;)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Ka je zaj? Pokiju se čudim!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Sem po tvojih smeških mislil, da upoštevaš njegov nasvet in.......odpiraš oči itd.itd. :vragec: x:px x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

:vragec:

ponoch nekak ni shlo spanje od rok....pa sm shu zjutri navsezgodi u tivoli x:)x ....tko po parih letih....blo mega....skor nbenga nikjer....par jutranjih jogarjev....drgach pa miiiir pa tishiiiinaaaa.....je pa hecn opazvat, kako se mesto prebuja, pa promet narashcha....pol je biu pa shok....iz tiste "narave" nazaj u mesto...polno folka :xx!: .....

tole bom she ponovil.... x:)x x;)x

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mick...če bi morala izbirati..kaj imam raje...da me nosi po rokah...ali..khm x:Ix ...ugani...kaj bi izbrala... x:Dx x:Dx

Hm...jest bi mela enga fusbalerja...k bi kr naprej...hotu dat...goooooool...

x:px

Astra

Per aspera ad astra

Glede na to kakšna dinamična :vragec: -a si x;)x .....sem prepričan, da se ne rabim bat zate.... x:px x;)x x:Dx.......mogoče se treba bolj bat za tvojga moža x:px x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

:vragec:

MARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAM FRITZA.....HEHE

POVEJ KAKO, KJE, KDAJ....

666 x:)x :vragec: -ou....tralalalalalala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Cau vsem skupaj

Pozdravcek iz Pariza

Poleg tega,da imajo trapaste tipkovnice z narobe postavljenimi crkami je vse OK.

Smo na evropskem socialnem forumu, en kup ljudi tukaj; ful stvari se dogaja... centra in eifflovega stolpa ipd se nismo videli, je pa v bistvu se bolj zanimivo spoznavat suburbs Pariza, se vozit s kombijem po mini ulicicah in spoznavat folk... ni tako turisticno,kar je meni super vsec.

Imejte se fino,

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tko moja dečva je ful zlat otrok in to je povedala tudi učiteljica in moj zlat otrok ima ponosno mamico x:)x  xsrcx

:palec: :palec: .....tako lep dan ti želim, ponosna mamica x;)x .....še naprej :palec:

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...