mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Padajo kot domine......Ja po moje tud! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hm....danes pa sem se pogovarjal s prijateljico.......in imam občutek, da njenemu frajerju nikak ne kapne, da poleg sexa potrebuje tudi nežnost, pozornost, malo nošenja po rokah in razvajanja........Hm......lover pa tak :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Eh, Mick..na to temo bi ti znala tut jaz kaj povedat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 zanimivo... .so cajti pred prazniki, ko se nagon spontano prebudi, za lov po blizini. Vse je nastrojeno v pogled iskanja, vohanja hormonskih vab, cutenje preko signalnih zaznav, polno tekmovanja, samo zarad samic ali samceu..kaj vse tile prazniki izsiljo prednost, da se nagon kar sprozi..to je zimsko-pomladno gonjenje..privoscite si in odprite oci, privoscite njim,hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mushi....tako hudo je? Oooo....astra.......ti tud? Hm......a tebe bi namesto mal tud po rokah nosil samo na.....khm? ....hja.....pol pa te tudi na khm....ne bo dolgo, ne...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 khm...khm....khm....bo moru bit pa kvihtar tale.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ka je zaj? Pokiju se čudim! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ka je zaj? Pokiju se čudim! Sem po tvojih smeških mislil, da upoštevaš njegov nasvet in.......odpiraš oči itd.itd. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Odpiram oči... DOMA!!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ponoch nekak ni shlo spanje od rok....pa sm shu zjutri navsezgodi u tivoli ....tko po parih letih....blo mega....skor nbenga nikjer....par jutranjih jogarjev....drgach pa miiiir pa tishiiiinaaaa.....je pa hecn opazvat, kako se mesto prebuja, pa promet narashcha....pol je biu pa shok....iz tiste "narave" nazaj u mesto...polno folka :xx!: .....tole bom she ponovil.... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mick...če bi morala izbirati..kaj imam raje...da me nosi po rokah...ali..khm ...ugani...kaj bi izbrala... Hm...jest bi mela enga fusbalerja...k bi kr naprej...hotu dat...goooooool... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hotu dat.......al dal? Mushi....upam, da ne sam oči Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mick lepo da te skrbi zame, pa se nč ne boj! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Glede na to kakšna dinamična -a si .....sem prepričan, da se ne rabim bat zate.... .......mogoče se treba bolj bat za tvojga moža Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 -evka??? ha ha... sam mi je všeč..... bom vzela kot kompliment! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 -a pa bo menda že vedela kot kaj vzeti kak njen namenjen komentar, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 MARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM FRITZA.....HEHE POVEJ KAKO, KJE, KDAJ.... 666 -ou....tralalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tko moja dečva je ful zlat otrok in to je povedala tudi učiteljica in moj zlat otrok ima ponosno mamico Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Cau vsem skupaj Pozdravcek iz Pariza Poleg tega,da imajo trapaste tipkovnice z narobe postavljenimi crkami je vse OK. Smo na evropskem socialnem forumu, en kup ljudi tukaj; ful stvari se dogaja... centra in eifflovega stolpa ipd se nismo videli, je pa v bistvu se bolj zanimivo spoznavat suburbs Pariza, se vozit s kombijem po mini ulicicah in spoznavat folk... ni tako turisticno,kar je meni super vsec. Imejte se fino, Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Aliana, uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tko moja dečva je ful zlat otrok in to je povedala tudi učiteljica in moj zlat otrok ima ponosno mamico .....tako lep dan ti želim, ponosna mamica .....še naprej Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz imam tako guzvo, da ne vem, kje se me glava drzi...jaz tudi... :o se samo pofočkam, pa grem dalje bezlat... pa še vedno makaron pa-pa, pridkani bodte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Makarončkasta Matejkica papa (pol novembra je skoraj mimo ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts